dvd collector13
profili

  • tinder

    üstteki iki entry'i okumam sonucu silmeye karar verdiğim uygulama.

    öyle bir yazmışlar ki sanki erkekler köle, bu hanım kızlarımız da köle pazarında gezen şehrin zengin kadınları.

    paylaştıkları profil fotoğrafları ve instagram fotoğrafları olmasa zannedecegiz ki tinder'daki hanım kızlarımız, köle pazarından seçecekleri sınırlı sayıdaki erkeği azad edecekler, özgürlüklerine kavuşturacaklar. bu yüzden erkeklerin bu kızlardan eşleşme alabilmesi için bin dereden su getirmesi, 40 takla atması hatta ağızlarıyla kuş tutması gerekiyor.

    halbuki tinder uygulaması üstteki entrylerde bahsi geçen araba anahtarı, cüzdan, sigara üçlüşü ile poz veren, kasları şişirdikçe şişiren, ellerinde nargile "gülüm gülüm ben seni için ölmeyi göze almışım..." şeklinde yazılar paylaşan yurdum gençlerine vurduran kızlarla dolu.

    illaki hepsi öyle değil kabul ama basit bir ilişki uygulamasını çift taraflı mutualist ilişkiden, tek taraflı, sadece erkeklerin faydalandığı, bu sebeple kızların paçavra, adeta bir köle olan aşağılık erkeklere like atarak lütfettiği bir ilişkiye dönüştürme çabasında olan "kezbanların"*egolarını tatmin ettiği bir ortamda bulunmak yemin ediyorum o yukarıdaki entrylerde aşağılanan erkeklerle aynı ortamda bulunmaktan daha fazla rahatsızlık veriyor.

    bunu anlamamıza yardımcı oldukları için tinder kullanan sözlük kızlarına teşekkür ediyorum.

  • kenan doğulu'nun boş koltuklara şarkı söylemesi

    kenan doğulu:

    "beş yaşındayken konservatuarın piyano bölümüne birincilikle girdi. altı sene piyano bölümünde eğitim aldı, hocası erkan alpay'dan flüt, erdem sökmen'den gitar dersleri aldı. bu sırada tiyatro eğitimi, çocuk korosunda solistlik, ritmli sazlar öğrenimini de sürdürdü. l.a. musicians ınstitute'da yüksek öğrenimine başladı..."

    besteleri için de şu linke bakabilirsiniz;

    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/kenan_doğulu

    kenan doğulu hakkında sanatçı olmadığıyla, sanattan anlamadığıyla, yaptığı eserlerin sanat olmadığıyla ilgili bi sürü entry girilmiş ancak hem söz yazan hem de müziği besteleyen kişi sanatçıdır.

    kenan doğulu'nun da hem sözün hem müziğin kendisine ait olduğu bi sürü şarkısı var.

    yaptığı sanatı beğenirsiniz, beğenmezsiniz ama yapılan iş sanat eseridir. az saygı duyun lan adama.

  • domuz etli mangal partisi

    avrupa'da her gün binlerce insanın yaptığı sıradan olay.

    domuz eti ucuz olduğu için "genelde" fakirler tarafından tercih edilir.

    eğer bu partiyi avrupalı arkadaşlarınız veriyorsa ve partiye domuz eti yemeyen misafirler de geliyorsa onlar için nezaket gösterip tavuk eti de pişirirler. lazım olmayanları eleme gibi dertleri yoktur. insandırlar çünkü.

    edit: başlık başa kalmış. ilk entry sahibi kaçmış. domuz etli mangal partisi ile lazım olmayanları(müslümanlar, yahudiler) elemekten bahsediyordu.

  • yüksek motor sesi çıkaran ayılar hapse atılsın

    insan olan herkesin destek vermesi gereken kampanya, öneri.

    arabayla ya da motosikletle mahalle aralarında yüksek ses çıkartan ayılara kimse dur diyemeyecek mi? yeter artık ya! vallahi yeter! cadde üzerinde oturuyoruz ve bu ayılar yüzünden cam çerçeve kapalı oturmak zorunda kalıyoruz bu sıcakta. camı açsak ne izlediğimiz tv'yi duyabiliyoruz, ne de birbirimizle konuşmalarımızı. zaten normal hızda giden araçların motor sesleri bile yeterince rahatsız ediciyken özellikle, hava attığını sanarak herkesin küfürlerini yeme pahasına mahalleyi inleten bu yaratıklara neden polis bir şey yapmıyor? yok mu kanunda bunun bir cezası? bu adamlar 1 kişiye değil geçtikleri mahallelerdeki yüzlerce hatta binlerce kişiye aynı anda zarar veriyorlar. evinizde rahatça yaşama özgürlüğümüzü kısıtlıyorlar. hastalara, bebeklere, sabah işe gideceklere kısacası herkese zarar verdikleri halde bunlara karşı hiçbir önlem alınmaması, hiçbir ceza uygulanmaması gerçekten insanı çileden çıkartıyor.

    binlerce kişiye zarar vermek sanıyorum ki hapis gerektiren bir suçtur. buna rağmen 1 değil, 2 değil , altına arabasını motosikletini alan her ayının bu suçu her gün gece gündüz işlemesi ve kimsenin buna karşı çıkıp bir şey diyememesi... bu yazıyı yazarken onlarca ayı geçti araçlarını bağırta bağırta. vallahi deli olacağım!

  • survivor 2016

    --- spoiler ---

    gizem kerimoğlu: tamam oyna gizem.
    gizem memiç: oyna mı? ne biçim konuşuyorsun benle kerimoğlu!!11!!11

    --- spoiler ---

    (bkz: beyin.dll bulunamadı)

  • survivor 2016

    jüri üyesi seda'nın semih düşmanı olduğunu gördüğümüz yarışma. herkese "sahneleri iyi" diye yüksek puan verip, semih'e düşük puan vermesi ve "beni etkilemedi" demesi içindeki semih nefretini açıkça belli etti.

    edit: playback yapan yattara'ya 8 puan verdi ya şaka gibi.

  • dün işten çıkarıldım

    (bkz: bugün formatı siktim)

  • selamun aleyküm'ü hassiktirle karşılamak

    türkçesi "barış, üzerine olsun" ifadesiyle kendisine barış çubuğu uzatmış bir kişiye "hassiktir" diyerek cevap vermek herhangi erdemli bir dindarın, deistin yahut ateistin yapacağı bir davranış değildir.

    bunu islamîleşmeye yani "barışçı olmaya" karşı bir savunma mekanizması olarak görenlerin bu kötü davranıştan önce bir kez daha düşünmelerinde fayda var.

  • dünyayı en iyi o yönetir denilebilecek ünlü

    (bkz: umut sarıkaya)

  • pi sayısını bilemeyen üniversiteli kız

    kız 14 yaşına kadar fransada yaşamış ve ilk okulu fransada okumuş. sonra lise için türkiyeye gelmiş ve 4 sene türkiyede lise okumuş. üniversite için tekrar fransaya gitmiş. yani fransada üniversite okuyor. şu anda ise galatasaray üniversitesinde erasmus yapıyormuş. (yarışmanın başında anlattı kendisi.)

    (bkz: erasmusla türkiye'ye gelen kız)

    tabi ki fransanın ilkokul ve üniversite eğitimi zannediyorum ki pi sayısını doğru öğretmiştir. türkiye'nin lise eğitimini pi sayısını bilmeden bitirmek mümkün değil zira. yoksa mümkün mü? bak bilemedim şimdi. kısaca bir üniversite öğrencisi olarak pi sayısını 3,14 olarak şıklar çıkmadan bilmeliydi. heyecandandır belki tek açıklaması o kalıyo çünkü.

    bu arada bu soru 3. soru ve ilk 2 soruyu joker kullanarak geçtiğini belirtmek istiyorum.

  • 2 kasım 2015 chp artı mhp'nin 276'yı bulması

    hala umudu olan chp'lilerin hayali. mhp'ye güvenerek çıktıysanız bu yola çoktan kaybettiniz demektir.

  • cem yılmaz ve okan bayülgen'li olacak o kadar

    rahmetli levent kırca'nın zamanında olacak o kadar adlı programında yaptığı cem yılmaz ve okan bayülgen taklidi ile taşak geçtiği bölüm. efsane olmuş;

    https://www.youtube.com/watch?v=y3sc6dxgd0i

  • londra metrosunda etek altı public foto çeken türk

    kimler ingiltere'ye alınıyor, ingiltere'de yaşıyor işte görüyoruz. elin sapığı londra'da yaşıyor, biz de burada anca ekşi sözlük'e entry girelim amk.