frankslade14
profili

  • naked attraction

    black mirror bölümü sandım bildiğin gerçekmiş.

    son derece cesur bir format. formatların üstadı acun yiyosa bunu da yap. adını da "o sik türkiye" koyarsın.

    avrupa ülkelerinin bizden çok daha medeni olduğu, bir çok konuda daha açık fikirli olduğu doğrudur ama çıplaklıkla medeniyeti birbirine karıştırmamak lazım.

    (bkz: bu da benim sikim hüsnü)

  • bafetimbi gomis

    ligin bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcusu olmaya 2 golü kalmış , galatasarayın şimdiden bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcusu olan bir oyuncuya karşı bildiğin yardıranlar var.
    yazık lan kullanan olduğunu biliyorduk görüyorduk ama bu kadar ileri seviyede bir illet olduğunu bilmiyordum şu tinerin. allah şifa versin.

  • 364. dönem askere gidecek sözlük yazarları

    askerlik sırasında tatbikat var boğaz köprüsünü kapatacağız derlerse inanmayın.

  • seksi görünmek isteyen kadınlara tavsiyeler

    bu aralar pek ortalarda görünmeyin zira darbe girişimi sebebiyle milli irade ya da demokrasi neferleri olarak adlandırılan grubun arasına düşerseniz başınıza gelecekler hiç hoş olmayacak. bir müddet evde kendi imkanlarınızla seksi olmanızı öneririm. provakasyonlara kapılmayın.

    alayınızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum

  • mehmet demirkol'un kolunun demir olmaması

  • bülent ecevit'in itibarlı olmasının sebebi

    hem yemeyip hem de çalışmasıdır. bunu yaparken aynı zamanda lider vasfına sahip olmasıdır.
    barışçıl bir adam olmasına rağmen, kaçınılmaz bir durum haline geldiğinde tüm dünyayı karşısına almak pahasına silahlı gücü devreye sokabilecek iradeye sahip olmasıdır. "bıçak kemiğe dayandı" diyerek millete gaz verip sonra kemiğe dayanan bıcaklarla sarmaş dolaş olmamasıdır.

    uzun lafın kısası sözlerini eyleme dönüştürmeyi namus meselesi olarak gören bir lider olmasıdır.

  • iki kızına tecavüz eden baba

    beyninin yıllar önce ırzına geçilmiş yazarlarca yine iş egedeki yaşam tarzıyla ilişkilendirilmeye çalışılmış. bak bu iki kıza tecavüz eden baba ne kadar haysiyet yoksunu bir aşağılıksa. senin yıllarca beynine tacavüz edenlerde aynı. bunu yapan ailen mi bilmiyorum ama kim yaptıysa onlar da aynı oranda aşağılık ve haysiyet yoksunu. sende o yolda emin adımlarla ilerliyorsun.

    tanım: baba olarak tanımlanamayacak ve nefes almaması gereken hücreler topluluğu.

    edit: sosyoloh denen ergen ege kültüründe normal tarzında bir entry girmişti. şimdi bakıyorum fav kasmak için mesajı ediyleyip duygusala bağlamış. bu gözler böyle bir haber üzerinden pirim yapan yawşaklarıda gördü ya başka bişey demiyorum. ben akıl edip almamışım.screen shot alan bir arkadaş varsa hem buraya hemde bu dalyarağın nick altına eklesin lütfen.

    edit 2: ekran görüntüsü geldi. yeşillendiren @altay ve ekran görüntüsünü alıp nick altında paylaşan @kalemtrash'a teşekkürler.

  • ışık hızını çözen türk mucidi

    çok değerli bir abimiz. son derece iyi niyetli bir çalışmaya imza atmış.
    olmuş mu olmamış ama olsun lan kahvede memleket kurtarmıyor adam,evinde kendi imkanlarıyla ışık hızını bulmaya çalışıyor. bakmış ki bilim adamları bu konuda yeterli seviyeye gelememiş çorbada benim de tuzum olsun demiş. çalışmalara devam güzel abim. melamin tabak, aliminyum kap kacak ihtiyacın olursa ve sözlükte takılıyorsan yeşillendir. evde kullanılmayan bütün mutfak gereçlerim emrine amade.ah bir de davul fırın olsa sen daha neler keşfedersin.

  • içki içenler olduğu sürece bu millet iflah olmaz

    (bkz: iflahını sikeyim)

  • başıma bir iş gelmeyecekse seçimde oy vermeyeceğim

    (bkz: ağlamak istiyorum sayın seyirciler)

    ne kadar duygusal ne kadar dokunaklı. yavaştan ve usulca chp ve hdp'ye gömeyim. bir zamanlar bu partileri desteklemişim gibi görüneyim. akp'nin kelimesini geçirmeyeyim ki uyanmasın kerizler. bir de atatürk'ten örnek verdim mi hah tamam iş bitti.
    ama bak bir yerde sıçmışsın. öyle yada böyle sev yada sevme kemal kılıçtaroğlun'a kk demeyecektin. o çünkü kısaltma gibi görünse bile tam olarak kısaltma değildir. rte'nin de bir kısaltma olmadığı gibi. kendini geliştirmişsin ama tam olmamış. biraz daha zorlarsan belki olur.

    (bkz: hadi şimdi siktir git)

  • hakan balta

    karakter sahibi ender futbolculardan.

    hakemle,rakiple oynamaz , tribüne hiç oynamaz.

    20 maç oynatma ihtiyacın olsun al kadroya hazır bir şekilde oynasın. trip atmaz , elime düştünüz demez , çıkar işini yapar.

    mükemmel futbolcu değildir ama hep hazır,hep formda , hep elinden geleni yapan oyuncudur. söylenmiş daha önce ama tekrar etmekte fayda var bu tip oyuncunun bir benzeride emre aşıktır.

    (bkz: sporcunun zeki çevik ve ahlaklısı)

  • tolga zengin'in muhteşem frikik tavsiyesi

  • bir erkeği seks ile ödüllendirmek

  • aksozluk.com

    içinde müthiş entariler bulunduran sözlüktür.

    başlık: konum olarak kimin yerinde olmak isterdiniz?

    entari: bill gates...

    entari 2: bill gates musluman degil yalniz, cehenneme gidecek.

    entari3 : hakan fidan

    (bkz: oh yeah baby)