take care dream on9
profili

  • dinle dalga geçmek ifade özgürlüğü değildir

    dinlerle dalga geçmek ifade özgürlüğüdür, hakaret etmek hukuki sonuçlar doğurabilir. dalga geçmek ile hakaret arasında büyük bir anlam farkı vardır.

  • bm'de emma watson'ın kalçalarına bakılması

    fotoğrafta emma watson var, bm yetkilileri var, evet bir bakış da var tamam ama ortada bir kalça yok gördüğüm kadarıyla.

  • 120 milletvekilinin aynı uçağa binmesi

    haberi okuyunca görüleceği üzere henüz kimse aynı uçağa binmemiştir 02 ağustos 2022'de binmeleri ihtimali doğmuş ancak parti içinde bu konuya dikkat çekilmiş ve böyle bir şeyin yapılmaması gerektiği fikri dile getirilmiş. başlığı açan arkadaş olmamış olaylar hakkında olmuş gibi başlık açmanın kitabını yazmıştır. nasılsa yönetim uçurmuyor böyle arkadaşları.

  • izlenmemesi gereken netflix içerikleri

    the oa ve dirk gently's holistic detective agency gibi iki efsane dizinin adlarının ilk yazılan diziler olmasına oldukça şaşırdığım liste.

  • film yapımcılarının cinemaximumu boykot etmesi

    izleyiciler tarafından zaten sürekli boykot edilen mars sinemalarına karşın en nihayetinde türk sinema filmi yapımcıları da hareket geçmiş durumda. konu ise aslında basit; bir film gösterime girerken film yapımcısı ile salon işletmecisi oluşan hasılatın yarı yarıya paylaşılacağı üzerine anlaşma yapar. yani bilet 20 tl ise 10 tl'si salona 10'tl si ise filmin yapımcısına kalır. ancak mars sinemaları gişeye sinema bileti almaya gelen seyirciye der ki bak bilet 20 tl, içeri girip mısır kola alsan o da 20 tl sana toplamda 40 tl'ye mal olacak ama şimdi bilet ile beraber alırsan 30 tl ödersin. seyirci için gayet makul bir anlaşma olduğu için de seyirci bunu kabul eder. ancak bundan sonrasında ciddi bir sorun var, mars yöneticisi dönüp der ki sinema yapımcısına bak biz seyirciden 30 tl aldık, bunun 20 tl'sini mısır için aldık 10 tl'sini bilet için aldık al bu 5 tl'de senin payın.

    yani mars sinemaları adeta mısır restoranı gibi davranır aslen sinema filmi izlemeye gelen kişi sanki aslında mısır yemek için gelmiş de yanında lütfedip film de izletmiş gibi davranır. türk sinema sektörüne darbe vurmak için de nefis bir dalavere bulmuş olur. neyse efendim başta yılmaz erdoğan olmak üzere, cem yılmaz, şahan gökbakar vs. sonunda bu duruma isyan etmiş ve mars sinemalarını bu durumu düzeltmesi yoksa filmlerini vizyona sokmamak ve mars sinemalarına boykot uygulayacakları konusunda uyarmış, ancak mars sinemaları reste rest demiş ve anlaşmaya yanaşmamış. durum oldukça karışık gözüküyor.

  • 8 mart 2017 gayrimenkul sertifikası müjdesi

    tapu gayrimenkul değerlemesinden siz evi satana kadar vergi alamayan devletin, artık çatır çatır durduğu yerde duran evinizden ve arsanızdan da her yıl değer artış vergisi alabileceğini gösteren ekonomik enstrüman.

    (bkz: tapu güvencesinin kaldırılması)

  • fenerbahçe

  • 11 haziran 2016 galler slovakya maçı

    hakemin bildiğin kemik sesi gelmeden düdük falan çalmadığı maç olmakta. hayır norveçliymiş faul sonrası biri ölürse valahalaya mı gidecek sanıyor nedir.

  • bedelli yapanların askerliğini iptal edeceğiz

    uzun süredir duyduğum en saçma chp beyanatı.