dinsiz adam6
profili

  • ülkücü öğretmenler grubunda paylaşılan görsel

    ülkücülüğün ne menem bir zeka geriliği olduğunu göstermiştir.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    cinsel muhabbet için gelmeyin diyen erkekleri gördüğüm veritabanı. çok merak ediyorum “o nasıl entry hayvan parçala beni “ diye mesaj atan kadınlar var mı?

    https://eksiup.com/p/6o5462325q9i

  • arif v 216

    yeni izleme fırsatı bulduğum, başıma bir iş gelmeyecekse de beğendiğim film. cem yılmaz gora, arog ve yahşi batı’da karikatürist kimliğiyle biriktirdiği tarz esprileri sinemaya aktardı ve o defteri kapattı gibi görünüyor. yani sinema salonunda kasıkları tuta tuta güldürmeyecek bizi artık.

    lakin bu filme ilişkin en çok hoşuma giden ayrıntı 40 küsür yaşında bir adamın kendi zevkini ön plana koyarak çekmiş olması. ayhan ışık’la ve sadri alışıkla aynı sahnede de göründü, zeki müren kostümüyle tarkan şarkısı da söyledi, klas bir dövüş sahnesi de çekti... yani biraz cem yılmaz’ın çocukluğundan beri kendini görmek istediği her sahneyi izledik gibi geliyor. ve bunları naif yeşilçam atmosferinde izlemek benim hoşuma gitti.

    açmak istediğim iki parantez var ki: kerem alışık’ne turist ömer olmuş be. ve farah zeynep abdullah’tan ajda olmuş mu emin değilim ama feci çekici bir şey olmuş.

  • ankara saldırısında ışid pkk el muhaberat pyd var

    o kadarla kalsa yine iyi diye görüp;
    ingiltere kralı, rahmetli başkan kennedy, taçsız kral pele, bakenbayuer, biricit bardo,nadya gomanaçi,kaleci mayer, fenerbahçeli cemil de var diyerek artırdığım iddia.

  • mustafa sarısülük'ün hdp ankara adayı olması

    ethem üzerine onlarca yüzlerce şey yazılıp çizilmişken dhkp-c'li olduğu sanrısına kapılan (farklı bir radikal sol örgüte yakınlığı olduğu bilinir birazcık okuyanlar tarafından), mustafa sarısülük'ün de sadece ethem'le aynı soyadını taşımayıp yargı sürecinde ciddi bir mücadele veren, gezi süreci ve sonrasında katledilen diğer gençlerin aileleri ile dayanışma içinde bulunan, benim diyen aktivistten daha etkin olan bir insan olduğunu bilmeyen malları ortaya çıkaran; turnusol işlevi gören bir aday gösterilme işidir.

  • 6 ayda milyoner sayısının 9 bin artması

    krizin yeni zenginler ve yeni fakirler yarattığını bilmeyenler tarafından "hani kriz vardı?" diye karşılanan, son derece normal olay.

    (bkz: mal beyanı)