ozakman19
profili

  • 27 eylül 2023 adana demirspor beşiktaş maçı

    millet ads yerden kalkmıyor demiş. lan yerden kalksalar, bi 4 tane daha yiyeceksiniz amk, deli taklidi mi yapıyonuz lan manyaklar.

  • 19 nisan 2023 başakşehir fenerbahçe maçı

    lan ahmet, mehmet falan olsa anlayacağım da, sahada aynı anda nasıl 2 tane irfan can olabiliyor amk, bu nasıl istatiksel bir saçmalık.

  • 6 mart 2023 akp açıklaması

    vay amk, akıllarına anayasa gelmiş, hani ayeti kerime değildi? of çok güldüm lan.

  • erdoğan konuşma yaparken çocukları öne koymak

    resmen rehin almışlar çocukları şu soğukta. toprak kabul etmesin sizi.

  • 24 mayıs 2021 soylu'nun verdiği cevaplar

    bakın bu benim daha 2 aylıkken çekilmiş fotoğrafım. o gün babamın bacanağına gitmiştik, bir mangal falan derken ali tarakçı'yı tanıyor musunuz siz? ben şimdi size beşiktaş'ın şampiyonluğunu anlatacağım. kolombiya dediğiniz kılışdar. bence çok iddialı bir hande sarıoğlu. milyonlarca insan porno izler ve çay içiyor bir şeyler. ya geçen ismail saymazla bir anımız oldu, kedi ayinleri yapanlar ben koskoca iç işleri bakanıyım. kolombiya meselsini açıklayayım. o gün twik atıldı ve peker mersin'den kuşlay gibi uçuyoy. putin abi yiymi yublen vay mı. kötü bir şey mi ayın 25'inde tatile gitmek? almanya güçlü biliyorsunuz peki kaç yılda yakaladık 1 ton operasyon. 95 yılında ben mardin'de midyecilik yapıyordum. tüm sorularınızı cevapladım işte o.ç'ları daha ne istiyorsunuz.

  • süleyman soylu'nun ne anlattığı

    ya ben bu bizim memleketin sağcısını ve global olarak islamcıları anlamakta zorluk çekiyorum. sedat peker'i dinliyorum, onu tam olarak anlamak için cevheri güven'i falan da izlemem gerekiyor. erdoğan'ı dinliyorum, onun ne söylediğini tam olarak anlamak için, iletişim başkanının aslında şöyle demek istedi twikini beklemem gerekiyor. eskiden feto çıkar bir video yayınlardı, ertesi gün zaman gazetesinde tercümesini okumam gerekirdi, teşikat mısınız olm siz diyeceğim, zaten öylesiniz aq. ya kuran-ı kerim'i okuyorum, onu anlamak için bile meal bakmam gerekiyor. şaşırtıcı bir durum. ya tamam, mesleğimi icra etmiyor olabilirim ama ben paleografım. işimiz trilyor yıl önceki yazıları günümüz diline anlaşılır olarak çevirmek. lan ben elin cro-magnonu anlıyorum ama bunları anlayamıyorum, acaba gerizekalı mıyım diye düşünmeye başladım. ilginç gerçekten. bu adam ne anlattı arkadaşlar gerçekten?

  • 17 mayıs 2021 recep tayyip erdoğan açıklamaları

    klavye delikanlısı dedi. bizden bahsediyor beyler, asın bayrakları.

  • nüfusumuzun 3 katı kadar aşı anlaşması yaptık

    ben bu işin sonunu size söyleyeyim; tüm ülkeler aşı olur, en son biz kalırız. sonra da gerçekten bi 500 milyon doz falan satın alırız. herkes bi 3 doz aşı olur. bu arada covid 19 geçmiş, covid 25 falan gelmiş olur. elde de fazladan 250 milyon doz kadar aşı kalır. hükümetimiz dünyada hayvanları aşılayan ilk ülke olacağız der. rakunları, çinekopları ve zürafaları aşılarız. sonra kalan 200 milyon civarı dozu çöpe atarız. ben biraz tanıdıysam bu memleketi, ki ciğerini biliyorum, tam olarak böyle olacak.

  • hem evrim teorisine hem yaratıcıya inanmak

    insanların hala bu teorinin ispatlanmayı bekleyen kanundan önceki bir ara basamak olduğunu düşünmesi beni çileden çıkarıyor. arkadaşlar, evrim teorisi, sizin algılandığınız gibi bir “teori” değildir. lütfen artık amına koyim, yıl 2020.

  • 2019'da artan tüberküloz vakaları

    valla beyler sinirden kendimi sikmeme az kaldı. kimsenin umurunda değil bu mevzu. benim ufaklığı 5 aydır doktor doktor gezdiriyorum. o kadar sağlıklı çocuk, yuvaya başladığı andan itibaren(3 yaşında), her hafta sırayla bir bronşit, bir zatürre oluyor. muayene eden her doktor hafif zatürre tanısı, 2 adet nebülle eve yolluyor. kardeş çocuk 3 ayda 3 kere zatürre olmuş, ya da aslında hiç geçmemiş, bir sorun olmasın diyorsun, yok yeaa normal diyor. amına kodumun evladı seni. neyse en son alanının uzmanı bir profesöre götürdüm, hastalık eleme yoluyla masada en makul şüphe tüberküloz kaldı. testin cevabını önümüzdeki pazartesi alıyoruz. aynı gün çocuğun okulundan da mesaj geliyor, okulda 2 çocuk verem şüphesi ile hastaneye yatırılıyor.

    sonra beyler, işin içine girince öğreniyorsun ki; verem savaş dernekleri ağzına kadar dolu. genelde gelir düzeyi alt kısımı vuran bir rahatsızlık olduğu söylense de, sosyo-ekonomik düzeyi farketmeksizin herkes verem-savaş dernekleri kapısında bekleşiyor. yıl 2019 ve memlekette hala verem var ve artarak devam ediyor. kimsenin de sikinde değil. öyle ince bir hastalık falan da değil, gayet kaba saba bir hastalık, öksürürken süründürüyor. 4 ayda o kadar çok kan verdi ki çocuk, uyuşturucu bağımlısı gibi geziyor ortalıkta, kolları iğne iziyle dolu. ağlamaktan helak oldu. bir noktadan sonra travma bırakacağına eminim artık.
    demem o ki, sadece öksürük diye boş vermeyin beyler.

    çok mesaj atan olmuş, herkese teşekkür ederim, soruları cevaplamakta güçlük çekiyorum ama sıralayım;

    geçmiş olsun: çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, şu uyku tutmayan gecede, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
    aşı yaptırmazsan böyle olur tabii ki mal: çocuğun aşısı var, koruyuculuğu %50'nin altında oluyor. aynı zamanda bulaşmasını değil, yayılmasını engelliyor.
    3 yaşında çocuk okula mı gönderilir, ne biçim babasın: en büyük pişmanlığım, ama çocuğu izole edemiyorsun.

    beyler herkesin çocuğunda aynı semptomlar varmış. bu demek değil ki herkeste verem var. ama 2 haftadan uzun süren öksürük varsa ve doktor size iki kere ventolin yazıp, evinize gönderidyse, bunu bir sorgulayın derim. normal değil çünkü. aynı yıl içinde 2-3 kere bronşit geçirmez bir çocuk, hayatın olağan akışına aykırı bir durum.

  • 12 mart 2019 juventus atletico madrid maçı

    beinconnect o kadar geriden geliyor ki, ronaldo hala real madrid'de oynuyor burda amk. bi düzeltin şunu artık, yıldım ya.

  • 24 ocak 2019 fenerbahçe ümraniyespor maçı

    yorumcu kalan 5dk’da artık 3 gol atması lazım, çok zor diyor.
    olm fener 5 dakikayı bırak, 5 haftada 3 gol atamadı aq. deli galiba.

  • yazarların 31 aralık 2018 dolar kuru tahminleri

    şu tahminlere bakıyorum da ne kadar iyimsersiniz beyler.
    hani şu tl'den 6 sıfır attık ya, hatırlarsınız. sizce o 6 sıfır nasıl oluştu kızlar, haberiniz var mı? bir gecede cahil kalmadık ama, 60 ihtilalinden önce 2-3 lira olan dolar, ihtilalden hemen sonra 10 lira olmuştu.
    70'li yıllarda 20, 1980'de ise 100 lira dolaylarında.
    sonra işte biliyorsunuz 1-2 milyon diye telaffuz ediyorduk, bilin istedim. yani o kadar olmaz diyen arkadaşlar, marshall yardımları zamanında 1.5 lira olan dolar, 2000 yılında bir milyon oldu. milyon, evet.

  • hamamböceği

    az önce standart aletleri( terlik, kırlent, faks makinesi..) üstüne fırlatıp, bir de elekrik süpürgesiyle çektim, 2000 wattlık süpürgenin içinden geri çıktı. bu nasıl bir yaşam arzusu amına kodumun çocuğu seni ya, ben faks makinasında karşımdakinin ciddiyetini anlar pes ederdim. haysiyetsiz piç.

  • recep tayyip erdoğan

    -memlekette gezi olayları patlak veriyor, esnafa; polis sizsiniz, müdahale edin diyor.
    -memlekette darbe oluyor, demokrasinize sahip çıkın diye halkı sokağa davet ediyor.
    -memlekette dolar yükseliyor; halka dolar bozdurun diye salık veriyor.

    baya baya ülkenin güvenliğinden, ekonomisinden falan biz sorumluyuz. lan sadece egemenlik kayıtsız şartsız milletin değil, yönetim de milletin işte? ve siz bu adama utanmadan diktatör diyorsunuz, akıl alır gibi değil. hırtolar sizi. lan adam diktatör olsa, ortaya bir ekonomik program çıkartır, bunu uygulayacaksınız der, kestirir atar. ama erdoğan öyle mi? bak,ülkenin geleceğini halkın eline teslim ediyor.

    başka hangi memlekette halk, ülkesinin yönetiminde bu kadar söz sahibi?

  • 30 ocak 2016 barcelona atletico madrid maçı

    (bkz: yoksa koke sen mi geldin)

  • turkcell nitelikli dolandırıcılık hizmeti

    ben şimdi şu alevilik kısmına takıldım açıkçası. olm siz operatörle görüşme yaparken, mevzuyu nasıl oluyor da aleviliğe getirebiliyorsunuz? hayır, biz mi yanlış yapıyoruz bir yerde amk?

    -bu arada aleviyim ben kıps;)

    bizim memleket hakikaten garip bir yer.

  • 10 haziran 2015 rte deniz baykal görüşmesi

    abi ben anlamıyorum. valla bak. seçim gecesi devlet bahçeli çıkıyor, erken seçim diye bağırıyıor. bunu en son 13 sene önce söylemişti ve akabinde baraj altında kalmıştı mhp. şimdi baykal gidiyor erdoğan ile görüşüyor. bu görüşme en son yapıldığında 13 yıldır başımıza bir bela getirdi adam. niye işler çıkmaza girdiği zaman hep aynı senaryolar, aynı sırayla işliyor bu kodumun memleketinde, anlam veremiyorum gerçekten. halbuki biz deniz baykal'ı bölümün ortalarında geçmemiş miydik amk?

    bak şimdi son 1-2 ayı düşünüyorum:
    -ekonomik kriz ve kemal derviş furyası, baykal, bahçeli, erdoğan... kim eksik? ismail cem ve bülent ecevit. allah rahmet eylesin. onların yerine kısa adam ve kılıçdaroğlu geldi. yani senaryo aynı, adamlar aynı, olaylar aynı. yine başa döndük arkadaş. allah rızası için bir adım ileri gidelim ülkece amına koyim.

  • yıllar sonra keyiften yandaş tv kanallarına bakmak

    oğlum ben unutmuşum bile bu tv kanallarının uydudaki yerini. ellahım şu anda keyiften kendimi sikicem lanajslkdfsjagfkldajg. yok sikmicem tamam.