saving private haydar6
profili

  • 30 nisan 2019 tottenham ajax maçı

    olm bu 20-22 yaşındaki sübyanlara 62 bin kişilik stadyumlarda şampiyonlar ligi yarı finalinde sanki 32 yaşındaki ununu elemiş eleğini asmış jübile eşiğindeki oyuncular gibi oynatmayı kim öğretti amneske?

    arada bi hata yapar lan insan. ayağıın altından top kaçırır ne bileyim ne yapacağını bilemez. tık-tık-tık gol.

    defans oyuncusu rastgele bi yere topu düşürürken bile takım arkadaşına yakın düşürüyor. acayip bi şey lan. 2010 barselonasından beri böyle bi şey görmedim. kirli sermaye sahibi yamyam takımlar tarafından şimdiden iki önemli oyuncusu gitti. yağmalanması an meselesi.

  • porno izleyen evli erkek

    eşimle gayet mutluyum, allah bozmasın. dırdırı, kaprisi, boğması yok. o kadar kendime ait alanım var ki evdeki bi oda komple benim. bilgisayar, spor için tv, l kanepe.

    fakat pierre woodman serisinin hayranıyım. özellikle private casting. sürekli takip ederim. 3-4 güne yeni şeyleri keşfederim veya eskileri yad ederim. diğer şirketler çok komik geliyor; bangbus, kel kafalı adam gibi gibi. realite yok. hepsinde "ooo demek evde 12-8 anahtarınız kalmadı. madem öyle buyrun sevişmez miydiniz?" tarzı muhabbetler geçiyor.

    halbuki pierre woodman'da sosyo-ekonomik sebeplerden ötürü herşeyi kabul etmeye hazır; orta avrupa'nın ucuz işçi uğruna avrupa birliği'ne dahil edilmesiyle ortaya çıkan ekonomik yıkımdan etkilenen bicikler var.

    herkes atanamamış sigmund freud olmuş amnaçaka. neymiş eşimle sıkıntım varmış, yalnızmışım. avseq01.dat döneminden beri bu işlerin içindeyim, bi imza mı değiştirecek ?

  • sakarya'da teşhir ürünü klozete sıçan çocuk

    teşhir veya gerçek en azından nereye sıçılacağı konusunda yeni nesilde bir ilerleme var. ülkemiz ve milletimiz adına umut verici olması gerekendir.

  • çalışılan pozisyonlar ve maaşları

    yazılan mayışları, özlük haklarını görünce at gibi kişniyorum. kısacık çalışma saatleri, aylık 6 bin liretler, 12 bin liretler havalarda uçuşuyor.

    yazarların şöyle geçmişte yazdıklarını bi kurcalasan, donanımhaber ölücülerinden beter yüzlerce entrysini bulursun.

    ama ne de olsa türküye'de herkes minimum 1.83 boyunda, geniş omuzlu, yeşile çalan ela gözleri var hatta ağlayınca yeşil oluyormuş ha bi de başı hariç 20 cm değil mi ?

    36 sayfa entry'nin şöyle 20 sayfasını okumam sonucu, lüksemburg'ta yaşadığıma kanaat getirdim. birazdan thalys trenimle amsterdam'a gideceğim.

  • 18 ağustos 2015 dolar kuru

    dolardan bu kadar bahsedilirken, euro nasıl pes geçiliyor anlayamıyorum güntekin.

    15 günde 2.85'lerden 3.20'ye dayandı. avrupa'ya gitmeyi bırak buzdolabına yapıştıracağın sikko magneti bile almak lüks mal sayılacak. fiş isteyip, vergi iadesi isteyeceğim havalimanında %15-20 ne kurtarırsak artık.

    7 euroya akşam yemeği yediğinde oo süper ucuza kapattığın dediğin şey, 22 lira olacak. gecelik 50 yüroya bulduğun sikik otel odası 160 liret tutacak. yani himmet-saffet-gayret ve hayretli kadrosundaki köyden indim şehire adlı unutulmaz filmdeki gibi, günü sadece akşam yemeğiyle geçirsen bile sana 180 lirete mal olacak.

    hadi hayırlı traşlar.

  • bilal erdoğan'ın on bin okçu yetiştirmesi

    akıllara istemsizce mete han'ı getirir.

    çin kaynaklara göre, mete küçüklüğünden beri hedef çevirme oyunu oynar. okunu ne tarafa çevirirse 10.000 askeri de aynı yöne doğru oklarını fırlatır. babası teoman ile sürek avına çıktıklarında babasına doğru okunu çevirdiği rivayet edilir.

    mete han ile bilo boy'u aynı olay örgüsü içinde kullandığım için tarih beni affetmeyecek o ayrı konu.