konnegeer4
profili

  • westworld

    ilk sezonu 2. kez izledim bu sefer olayları bildiğim için çok farklı bakış açısıyla izledim, yine de beni defalarca şaşırtmayı başardı. bir kaç çelişki yakalasam da gerçekten çok üstün bir zekanın ürünü olduğu kesin. allah bu diziyi beğenmeyen insanlardan hepimizi uzak eylesin.

    tanım: dünyanın en iyi tv serisi

    son not: game of thrones, breaking bad, true detective, house of cards, prison break hepsini izledim hiç bölüm kaçırmadan sıkı takipçisiyim ama westwordün değeri bambaşka. izleyin izlettirin

  • üniversite tercihi yapacaklara tavsiyeler

    dini, dili, ırkı, cinsel tercihi veya sosyoekonomik düzeyi farklı olduğu için insanları sevmeyen; fakir olduğu için insanlardan iğrenen; insanların sevinçlerine üzüntülerine ortak olamayan; en önemlisi de empati yapmayı bilmeyen insanlar asla tıp yazmasın. yazarsa 6 senenin son 3 senesi hem kendine hem hastalara hem de iş arkadaşlarına çok yazık ediyor. ayrıca insan görmeden bu işi yapmaya devam edebilmesi için 2 sene tüm sosyal hayatını bırakıp sadece tusa çalışarak biraz olsun mutlu olabileceği bir bölümü kazanabilir. bunun dışında hayatı boyunca mutlu olamaz hem kendine hem çevresine acı çektirir. eğer ki insanları seviyorsanız, bir insanın acı çekmesi yüreğinizi yakıyor bir çocuğun gülümsemesi içinizi ısıtıyorsa tıp fakültesi yazın. hayatınızın en doğru kararı olacak.

  • burj khalifa'nın belçika bayrağına bürünmesi

    türkiye dahil dünyanın bir çok yerinde binlerce müslüman katledilirken sesi çıkmayan bu arap'ların ne kadar alçak bir toplum olduğunu tekrar bize göstermiştir.

  • ekşi sözlük yazarı denince akla gelenler

    1.90 boyunda zeki, yakışıklı, aylık en az 10bin tl maaşı olup devamlı türkiyeden kurtulmaktan bahseden mühendisler.