didier drogba5
profili

  • galatasaray

    türkiye kupası finalinde şike yapıp teknik direktörü mapushanelere düşmemiştir. anektot babında.

  • friends

    himym'ın friends'ten daha iyi olduğunu iddia etmek nixe'nin nike'dan daha iyi olduğunu iddia etmek ya da adiclas'ın adidas'tan daha iyi olduğunu iddia etmek gibidir.

  • sözlükteki en yakışıklı ve düzgün erkek olmam

    ulan tam bir penis büyütücü sayfası yorumları bunlar. ''ben de kullandım karım ilk günden farketti büyümeyi'' falan diyecek sandım bir an. neyse karşim allah yolunu açık etsin. format üzerindeki performansını yatakta gösteriyorsan sıkıntı yok.

  • hogwarts aforizmaları

    séni sévmék ölümsé,
    avada kedavra gülümsé.
    -ankaralı voldemort.

  • uefa ülke puanı

    beşiktaşlılar yavaştan başlamış bu sene de ülke puanını biz artıracaz yea demeye.

    gören de sanki her sene şampiyonlar liginde yarı final oynuyor mübarekler. geçen sene 12bin puan toplamış beşiktaş. galatasaray ve fenerbahçe ise 12/13 sezonunda 24biner puan toplamış. sonraki sene ise galatasaray 16bin puan toplamış. geçen sene prandelli faciası ile 6bin puan toplamış. ama sorsan beşiktaş kurtarıyor ülkemizi. son beş senede 26bin puan toplayan takım ülke puanımızı uçuruyor ancak 51bin puan alan takım maalesef bizi rezil ediyor. neyse bu sene ilk 5 haftada namağlup şampiyon olursunuz yine, sonradan şampiyonlar ligi lütfen demeye başlayıp, en son da şerefli üçüncülükler sizi mutlu eder artık.

    istiklal marşı ve kapanış.