lanetli cenin9
profili

  • mey içki ceo'sunun içki zamlarına isyan etmesi

    gec bile kalinmis bir isyandir. bu icki fiyatlari meselesinin, belirli bir kesimin yasam tarzina mudahaleye donusmus oldugunun hepimiz net olarak farkindayiz zaten. muhalefet saolsun bu konuyu iki tane akpli'nin oyunu alacagini sandigi boş bir hayal yuzunden hic gundeme getirmiyor yillar boyu. nasil olsa biz akpli olmayan muhalif kesim sigiriz ya, cantada kekligiz ya, tipis tipis gidip gozumuz kapali muhalefet partilerine oy verecegiz ya, kim takar icki zamlarini, bosver.

    o yuzden yetkili bir agizdan gelen isyan etkilidir ve onemlidir. bizlere dusen ise boykot. beceremiyoruz diyecegim ama artik is zorunlu boykota donustu. alinmiyor artik cidden bu fiyatlara. bira 14 lira nedir ya, hakkaten nedir.

  • taksim'de tinerciler tarafından öldürülen genç

    tinercilerin dokunulmazlığının olduğu bir ülkede normal olabilecek bir vahşettir. bu ülkeden hatta dünyadan yok olup gitmeleri, verecekleri en büyük katkı olacak kişiler, geleceği parlak gençleri, insanları bir bir katlediyor.

    tinercilerin gerçekten dokunulmazlığı vardır bu arada. bizzat polislerin dile getirdiği bir şey bu. "hiç bir şey yapamıyoruz onlara"

    on binlerce üyesi olan terör örgütlerini dağ bayır demeden kovalayan devletler, sokaktaki bu teröristlere maalesef hiç bir şey yapmıyor.

    bir de polisin bu katil sürülerini sokakla ilgili bilgi almak için kullandıkları ihtimali de var ki, bu sapık katillerin işledikleri suçların devlet tarafından neden görülmezden geldiği ve onlara dokunulmazlık zırhı sağladığı ile ilgili bir ipucu veriyor bizlere.

    (bkz: hanım yeşilyurt)
    (bkz: serpil yeşilyurt)

    edit: polis neden bir sey yapamiyor ya da yapmiyor diye soran bazi arkadaslar var. şöyle de diyeyim o zaman; devletler bazı kötü adamları kontrollü olarak aramıza salarlar veya aramızda tutarlar. ki yegane varlık amacını halkını korumak ve kollamak olarak ortaya koyan devlet ile halkın arasındaki bağ kopmasın diye.

    bir yazar arkadasin hakli istegi uzerine edit: "tinerciler genelde 18 yasindan kucuk oldugu icin yakalandiklarinda direkt geri saliniyorlar. suç islemeden once hicbir sekilde onlem alip hapiste tutamiyoruz. en fazla dovduklerimizi dovup bolgelerden kovalamak geliyor elimizden. suca karistiktan sonra da o kisiyi bulmak inanilmaz zorlasiyor. cunku ev adresi yok is adresi yok cogunun kimligi bile yok ve bir cogu ucucu madde etkisi yuzunden ismini bile unutuyor. ne yazik ki elinde tiner cekerken yakalasak dahi kanunlardaki sikintidan dolayi hicbir sey yapamiyoruz."

  • sivas 1850'leri yaşıyor

    dogru söylenmiş, ama sadece sivas için değil anadolu sehirlerinin %80 i için geçerli sayilabilecek bir teşhis. bu şehirlerdeki tek güzellikler doğadan gelen tabii güzellikler. biz türk milleti olarak insan eliyle hic bir guzellik katamadik. ama olduğundan daha çirkin gözükmelerini sağlayabildik.

    kültür yok, sanatsal faaliyetler yok, eğlence yok. yok oğlu yok yani. estetik şehirleşme yok, bir şehri şehir yapan parklar, yeşil alanlar yok. yemek yemek, uyumak ve sıçmak üçgeninde geçmesi için tasarlanmış şehrimsiler. işin kötü yanı aynı zihniyet, sırf para kazanma imkanı için geldikleri istanbul'u da, kendi geldikleri zamandan itibaren kurduklari ilçeler, yerleşim yerleri bazında kendi geldikleri anadolu şehirlerine benzettiler.

    çok kültürlü, özellikle istanbul'da sosyo kültürel ve ekonomik anlamda ağırlığı fazla olan ve estetik kaygıları ve zevkleri yüksek azınlık gruplarına sahip osmanli'nın mirası olan beyoğlu, galata, pera, cihangir, balat vs. gibi yerleşim yerleri hiç olmasaydı, anadolu insanı istanbul'a bu güzelim estetik ve tarihi yerleşim yerlerini ve zengin sosyo kültürel hayatı kazandirabilir miydi saniyorsunuz? şimdiki tarihi beyoğlu'nun olduğu bölgede koca bir esenler var olmuş olurdu anadolu insanina kalsa.

  • twitter'da türkleri aşağılayan suriyeli mülteciler

    ön edit: linklerin hepsi çalışıyor, yalnızca şu an aşırı yüklenmeden dolayı geç açılıyor.

    dünden beri twitter'da çokça karşılaştığım, türkiye'de yaşayıp, buranın tadını çıkaran suriyeli kardeşlerimiz.

    ekşiup linkleri ile paylaştım aşağıda bazı yakalayabildiklerimi, profillerini de inceledim biraz, ve vardığım fikir şu, hepsi türkiye'den gönderilmekten it gibi endişe ediyorlar. ve bu yüzden hashtagin yasaklanmasını istemişler ve bu duruma en üst perdeden tepki veriyorlar. kamuoyunda kendilerine olan tepki yükselmesin diye. tabi, burada o kadar mutlu ve rahatlar ki.

    bu kısımdakilerin hepsi türkiye'de yaşayan suriyeli kardeşlerimiz;

    https://eksiup.com/62dc2cea2591 (bu suriyeli mazlum kardeşimiz bir kişiye yanıt olarak demiş ki; nolmuş dans ettilerse, evinde mi dans ettiler veya annenle mi dans ediyorlar.)

    https://eksiup.com/463b97072339
    https://eksiup.com/24d8a1d21882
    https://eksiup.com/1bac820d0505 (bu kız suriyeli bacımız istanbul'da keyif çatarken "türklere hiçbir şey borçlu değiliz" diye buyurmuş)
    https://eksiup.com/f0480479a319 (hele şu yine istanbul'da özgürlüğü keşfeden küçük şıllığın yazdığına bakın; "suriyeliler ve araplar olmadan ülkeniz bir hiç. suriyeliler ayrılırsa siz bir hiçsiniz." he amk binlerce yıldır suriyeli ve araplar sayesinde devletler, imparatorluklar kurup yaşıyorduk.)
    https://eksiup.com/e7ae667f3749 (bu öküz de diyor ki öso sayesinde sizler yataklarınızda güvenle uyuyorsunuz. bok kafaya bak hele)

    bu aşağıdakiler ise, türklere olan nefretini hiçbir zaman kusmaktan çekinmeyen suudi orospu çocuklarından sadece bir kaçı. arapçı ümmetçi vatandaşlarımıza duyurulur.

    https://eksiup.com/671798204463
    https://eksiup.com/0f6ddac86358
    https://eksiup.com/c33a66445572
    https://eksiup.com/4185b71fb630

    edit: hesapların hiçbiri fake değil, hepsi gerçek. profillerini geçimşlerine kadar inceledim, normal gerçek profiller.

  • istiklal caddesi

    10 yıldan beridir, akp'li belediye ve yöneticiler tarafından bilinçli bir şekilde bitirilmiş caddedir. aslında çok değerlidir. o binalar falan, binaları geçtim lokasyon olarak falan çok değerlidir bu cadde. yani satsan çok iyi para getirir. ama oradaki binaları sahiplerinden falan değerli haliyle almaya kalksan çok pahalı. devlete yükü fazla olur. e bir de, halk arasında bu kadar cazibesi yüksek iken, şimdi kalkıp ona buna, araplara falan satarsan, tepki çeker. e önce ne yapmak lazımdı, buraya gelen şu halkın ayağını bir kesmek gerekir. bu haliyle de çok güzel, cezbedici. böyle ağaçlar, arnavut kaldırımları, barok mimari, o işlemeli eşsiz tarihi binalar falan. bu haliyle ne ele geçirebiliriz ne de millete açıklama yapabiliriz. o zaman sök ağaçları kaldırımları sök sök sök. kaldır sokaklardaki masa sandalyeleri. inşa et beton yığını avmleri, kapat caddeyle özdeşleşmiş dükkanları, koy yerlerine dönerci, kebapçı, lokumcu, nargilecileri. caddenin zeminini bok gibi taşlarla kapla, sonra sök onları, bu sefer başka çeşit bok gibi taşlarla kapla. onları da adam gibi döşeme, basılan her bir taş langır langır yerinden oynasın. o da olmadı caddenin bazı yerlerine düz beton dök, yama yap. iyice bok gibi gözüksün. e ne kaldı geriye, bu tramvay. kaldır onu da. bu suriyeli dilencilere de sakın dokunmayın. ohh, arap turistler de istila ettiler zaten caddeyi. bir de üstüne terör saldırısı oldu mu? ohh mis mis, bu da işin ikramiyesi. batılı turistler ve yerli ziyaretçilerin ayakları da kesildiğine göre artık, fiyatları bir hayli ucuzlayan meskenleri değerinin çok altında satın alıp, misli fiyatlarına araplara satabiliriz.

    al sana akp türkiyesi'nin istiklal caddesi tarihi.

  • atalay demirci

    dün haber sitelerine düşmüştü; "atalay demirci'ye bir şok ta acun'dan" diye.

    "geçtiğimiz günlerde fetö destekçisi enes kanter ve hakan şükür'le yazışmaları ortaya çıkan komedyeni acun ılıcalı bütün sosyal medya hesaplarından çıkarıp engelledi."

    http://www.hurriyet.com.tr/…-demirciye-sok-40182208

    peki atalay demirci, hacklenen o twitter mesajında enes kanter'e ne yazmıştı;

    "tedbiren takibi bırakmak zorundayım bu arada anlarsın kardeşim."

  • 12 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden suriyeli

    (bkz: meanwhile in turkey)

    alanya'da oksijen tüketmekle meşgul piçlerden sadece biridir. köpeğini parkta gezdiren 12 yaşımdaki küçük kız çocuğunu durdurup önce saçlarını okşayıp yanaklarını öpüp, akabinde okşamak suretiyle taciz etmiş. sonra evine kadar takip etmiş. yanındaki iki leşdaşı ile birlikte.

    evet o suriyeli kardeşlerinizden sadece biri bu. 12 yaşındaki küçük kız çocuğunu, o ne olduğunu tam olarak kavrayamadan, saçlarını okşayıp öpüp ellemiş. kim bilir elleri küçük kızın nerelerine kayarak. ağır geliyor değil mi olayı bu tarz aktarmak. ama olaylar tam da bu şekilde, iğrenilecek şekilde gerçekleşiyor.

    suriyeli muhacir kardeşimiz ama o bizim. değil mi? onların da cinsel ihtiyaçları var değil mi? biz şimdi bir şey desek ırkçı ilan ediliriz, arapçı ümmetçiler ve ılık götlü hümanist solcular tarafından. aman ses etmeyelim. bir küçük kızımız, bir vatandaşımız daha travmatik bir olay yaşasın varsın olsun. suriyeli kardeşlerimize zeval gelmesin.

    http://www.alanyaadres.com/…apik-dehseti-h9578.html

    olum sizleri pişman edeceğiz, haberiniz olsun. aklınız varsa ülkenize geri dönün. gün gelecek, akp ve havuz medyası olmayacak her zaman sizleri güzelleyen. o zaman geldiğinde bizim insafımıza kalmasın kaderleriniz.

  • arapların türkiye'yi işgal etmesi

    son bir yılda yaşananlar; ülkenin evlatları, donanımlı askerleri binbaşıları, yarbayları yüzbaşıları, subayları, gençleri güneydoğu'da toprağa düşerken, ülkenin kendi vatandaşları gün be gün yoksulluğa itilirken, arap ülkelerinden gelen bu çöl bedevileri, kıyı ege ve akdeniz de dahil olmak üzere, her yerde on binlerce gayrimenkul alıp ülkemizin tadını çıkarıyor. ülkemize yerleşiyor, vatandaşı oluyor.

    kısacası anadolu toprakları araplara açılıyor.

    özellikle son zamanlarda kıyı ege'de rus ve ingiliz yerleşimcilerin terör korkusuyla satıp gittikleri evleri araplar almaya başlamış.

    artık türkiye bir arap yurdu. ülkeyi kanlarımızla biz kurduk, hala da biz koruyoruz ama bundan sonra bize düşecek olan arapların güven ve huzur içinde yaşamalarını sağlamak bu topraklarda. biz ölürken, arıtk türkiye'nin tadını onlar çıkaracak.

    efendilerimiz oluyorlar yavaş yavaş. bizler ise köleleri.

    göreceksiniz..

    karadeniz'de fındık ve çay tarlalarını da aldıklarını söylemiş miydim?

    edit: alın size bir kaç adet, durumun vahametini belirten moral bozmalı resimler;

    http://i.hizliresim.com/l10n2q.png
    http://i.hizliresim.com/b2rlxl.png
    http://i.hizliresim.com/7vvrml.png
    http://i.hizliresim.com/819pmw.png
    http://i.hizliresim.com/aj0byq.png
    http://i.hizliresim.com/go4mln.png
    http://i.hizliresim.com/mjpqpk.png
    http://i.hizliresim.com/r9mp9m.png

  • ülkede kan gövdeyi götürürken futbol izleyen insan

    (bkz: ukraynalılar di mi?)

    (bkz: adam haklı valla beyler)