iyotsuz tuz26
profili

  • recep tayyip erdoğan

    almanya'ya başkanlık sistemi öneren kişi. evet almanya'ya.

    hayır tek adam sisteminin türkiye'yi getirdiği noktanın ortada olmasını geçtim bunu almanya'ya bari söylemezsin.

  • fc barcelona

    nasıl bu hale düştü denen takım. bu adamlar 3 yıl önce 120 milyon+bonuslarla coutinho'yu aldılar. alırken şl şampiyonluğu bonusu da koydurmuş liverpool, işte bu adamlar şl şampiyonu olamadan, coutinho kiraladıkları bayern'de şl şampiyonu olunca bu bonusu ödediler liverpool'a. hem de coutinho'nun da gol attığı maçta bayern'den 8 yedikleri sezonda ödediler bunu.

    coutinho 100 maça çıkarsa 20 milyon bonusu daha varmış ve şu anda 91 maça çıkmış durumda. 9 maç daha oynatsalar 20 milyon daha verecekler, oynatmasalar yıllık 13.5 milyon verdikleri adamı kullanamayacaklar. bu kulüp batmasın da kim batsın?

  • recep tayyip erdoğan

    ekonomi çökmüş, lira pul olmuş, genç işsizlik uçmuş, suriyeliler 5 milyon olmuş, afganlar elini kolunu sallayarak sınırdan geçiyor, ülkenin dört bir yanı yanıyor söndürecek uçak yok, ülkenin cumhurbaşkanı piyasada yok.

    birazdan cumhurbaşkanımız kktc'de yapılacak külliyenin planlarını inceledi diye bir haber görürsem şaşırmam hatta.

    ne ülkeyi yönetebiliyor ne seçime gidiyor, ne olacak bu işin sonu bilmiyorum.

  • 29 mayıs 2021 manchester city chelsea maçı

    city'nin tarihindeki ilk şampiyonlar ligi kupasını istanbul'da kazanmasını istediğim final. liverpool gibi istanbul'u özel gören bir kulüp daha olsun.

    bu arada twitter'da gördüğüm bir liverpool taraftarının yorumu :

    city ile chelsea final oynayacak, üstelik istanbul'da. bir sezon bundan daha kötü olabilir miydi?

  • tugay kaan numanoğlu

    larin'i atıp mert hakan'ı atamayan yavşak. eskileri de yenileri aynı bunların.

  • 2020 steiermark gp

    grosjean'ın pistten çıkması üzerine serhan acar :

    geçen hafta buralarda arsa bakmıştı kendine.

    ahaha.

  • enkaz kaldırma fotoğraflarına 415 bin lira ödemek

    birgün'ün haberine göre çevre ve şehircilik bakanlığı'nın elazığ ve malatya'daki depremin ardından enkaz kaldırma çalışmalarının fotoğraflanması için 60 günlük hizmet karşılığı 415 bin lira ödemesi durumu. iki şirketin davet edildiği ihalede teklifi geçerli olan tek şirketin akp ankara il başkan yardımcısının şirketi olması ise gerçekten büyük bir sürpriz.

    https://twitter.com/…tatus/1266217702823063554?s=19

    her şeyi rant olarak görebileceklerini biliyorduk da bu nedir artık arkadaş. bir kişi gelsin şunu savunsun, çevre bakanlığında fotoğraf makinesi ve fotoğraf çekebilecek memur mu yok? yazık günah ya.

  • survivor 2020 ünlüler-gönüllüler

    acun : gürbüz amcama çok selam söylüyorum.

    yunus emre : ben de gürbüz amcama çok selam söylüyorum. nasıl biri abi gürbüz amca? gerçi sizin gibi bir büyüğümüzün amcası olduğuna göre çok iyi biridir. gürbüz amcam benim ya.

  • kawhi leonard

    lakers'a gitmeyerek mantıklı davranan basketbolcu. adamda iki tane yüzük ve final mvp'liği var zaten. ne diye gidip lebron'a yancı olsun. hep lakers'ın gölgesinde kalan ve hiç şampiyonluğu bulunmayan clippers'ı da şampiyon yaparsa bambaşka bir iş başarmış olur ve bence bu meydan okuma kawhi için denenebilir. clippers'la şampiyon olamasa bile lakers'la alacağı bir yüzükten daha değerli bence clippers'la şampiyon olmaya çalışmak.

  • sayıştay başkan yardımcısının görevden alınması

    1 metre hortuma 78 lira ödeyen belediye, ordu belediyesinin yurtdışı teknik eğitim gezisi, 100 km'de 63 litre motorin yakan clio gibi yolsuzlukları ortaya çıkartan sayıştay başkan yardımcısı fikret çöker görevden alınmış.

    https://odatv.com/…haberini-konusacak-06111841.html

    (bkz: türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmaz)

    eeey sayıştay başkan yardımcısı sen kimsin ya? senin haddin mi akp'li belediyelerin yolsuzluklarını ortaya çıkarmak? cehapeli belediyeleri araştırsana kardeşim sen. sana bizim belediyeleri araştır diye mi maaş veriyoruz?

  • cemal kaşıkçı'nın konsoloslukta öldürülmesi

    *adam washington'da büyükelçiliğe gidiyor, git istanbul'da hallet diyorlar.

    *istanbul'da konsolosluğa gidiyor, 5 gün sonraya randevu veriyorlar.

    *adamın geleceği gün öğleden sonra türk çalışanlara toplantı var denilerek izin veriliyor.

    *o gün 15 kişi suudi arabistan'dan konsolosluğa geliyor 3 saat sonra çıkıp suudi arabistan'a geri dönüyorlar.

    *yine tesadüfi bir şekilde o gün konsolosluk kameralarının kayıt yapmadığı açıklanıyor.

    adamı öldürdükleri açık da ceset nerede acaba? washington'da istanbul'a git demeleri arapların türkiye'ye ne gözle baktığının kanıtı olmuş. biz bu boku abd'de yiyemeyiz ama türkiye'de rahatça hallederiz demişler açıkça.

  • 100 milyon tl ile kaçan banka müdürü

    aklıma sülün osman'ı getiren olay.

    "benim dolandırdığım insanlar dolandırıcıydı aslında. yani bana yaklaşma sebepleri beni dolandırmaktı. on tane bilezikle geliyorum adamın önüne akşam vakti. kuyumcunun kapısındayız. ve dükkân kapalı. karımın hastalığını anlatıyorum, acilen bilezikleri bozdurmam gerektiğini, o an nöbetçi eczaneye gidip hastaneden istedikleri ilaçları almamın şart olduğunu söylüyorum falan. hakiki olsalar bileziklerin fiyatı bin lira. diyorum ki 300 liraya ihtiyacım var. paranın gerisi umurumda değil, yeter ki karım ameliyat masasında kalmasın... adam sabah kuyumcuya gidip bilezikleri bin liraya bozdurabileceğini ve birkaç saat içinde havadan 700 lira kazanacağını düşünüyor. o arada benim ayakçım da ortaya çıkıyor ve o almak istiyor bilezikleri. telaşlanıyor adam kazanç imkânı kaybolacak diye. 300 lirayı verip alıyor bilezikleri, ben de kayboluyorum ortalıktan. adam ertesi sabah kuyumcuya gidip de bileziklerin sahte olduğunu öğrenince, dolandırıldım diye karakola gidiyor. ben aranıyorum. demiyorlar ki ona be adam 1000 liralık bileziği 300 liraya almayı düşünürken aklında ne vardı diye. gayet açık ki, beni dolandırmayı planlamıştı. ben hayatım boyunca beni dolandırmaya kalkışmamış tek bir kişiyi dolandırmadım."

  • kara harp okulu'nda tarikat kavgası iddiası

    iyi parti genel başkan yardımcısı ümit özdağ'ın bahsettiği olay. iddiaya göre kara harp okulu'nda cuma namazı öncesi öğrenciler arasında namazı bir tarikatın imamının kıldırmasıyla ilgili kavga çıkmış.

    https://www.youtube.com/…h?v=gongt_50_nq&t=1h29m04s

    iddia doğruysa bu milletten adam olmaz, daha 2 yıl önce devlette ve özellikle orduda tarikat cemaat yapılanmalarının verdiği zarar ortadayken hala orduda buna izin verilmesi inanılır gibi değil.

  • mehmet topal

    lan bu adamlar seni inatla stoper oynatıyor ve olmuyor, çık ben stoperde oynamam de arkadaş, kariyerim gs'de, valencia'da ve fb'de geçti iyi bir kariyerim var, stoperde sıçıp batırıyorum oynatmayın beni de arkadaş.

  • meral akşener

    "muhafazakar kesimde 17/25 aralık - 15 temmuz arası dönemde fetö çevresine yakınlığı büyük soru işaretlerine ve güvensizliğe neden olduğu" iddia edilen siyasetçi.

    akp'nin kendisine bakanlık teklif ettiği 7 haziran 2015 sonrası bu aralıklarda değil demek ki. * akşener o teklifi kabul edip mhp'den atılsa tıpkı tuğrul türkeş gibi akp saflarına katılmasını istenecekti. nasıl bir soru işareti ve güvensizliğe neden olduysa artık.

    sevgili aktroller, akp her ferdiyle fetö'ye batmışken bu kadına yapıştırmaya çalıştığınız fetö damgasının yürümesine imkan yok. başka şeyler bulun artık.

  • 69. emmy ödülleri

    dramada the handmaid's tale, mini dizide big little lies silip süpürdü. the handmaid's tale 11'de 8, big little lies 10'da 6 yaptı. aynı kategoride birden fazla oyuncuları aday olduğu için tht 10, bll 8 ödül alabilirdi zaten en fazla. 10'da 8 ve 8'de 6 da diyebiliriz o yüzden.

    diğer ödül törenlerindeki gibi gelen giden trump'a giydirdi. trump başkanlığı bırakana kadar böyle gider büyük ihtimalle.

    kevin spacey yedinci emmy adaylığında da ödülü alamayarak hugh laurie'yi yakaladı. jon hamm de sekizinci adaylığında kavuşabilmişti emmy'e.

    julia louis-dreyfus da veep'le 6.kez üst üste en iyi kadın oyuncu seçildi. seinfeld ve the new adventures of old christine'le de birer tane almıştı, toplamda sekizinci emmy'si oldu.

  • donald trump

    türkiye'de yaşasa akp kurmayı olacak kişi.

    tavır : rte
    üslup : burhan kuzu
    twitter hesabı : melih gökçek

  • mehmet eymür

    sürekli kendisinden bahsedilen ama hiç konuşmayan adam meğer konuşacak yer arıyormuş lan, ne sorarlarsa gevelemeden net cevaplar veriyor. bu adamı canlı yayına çağıran reytingi garantiler.

    edit: baktılar adam konuşuyor, yeşil yaşıyor mu diye bile sordular lan. ahaha. bir de bilinen şeyleri anlatıyor denmiş, bilinen şeyleri anlatan adam kahvedeki vatandaş değil o işin başındaki adam. fethullah yarın çıkıp darbeyi ben yaptırdım, arkamda da amerika var dese bilinen şeyleri söylüyor mu diyeceksiniz.

  • fuatavni

    ortaya çıkalı 2 seneyi geçen hesap. hadi başlangıçta cemaat her yere sızmıştı da günümüzde pastaneye bile kayyum atanılan bir ortamda hala bu bilgilere sahip olabilmesi çok ilginç. aralıklarla ortaya atılan rte'ye hizmet ediyor sözlerini ise ciddiye almıyorum. 13 senedir ülkeyi yönetiyor bu adam, tanıdık artık. kendisine yönelik en ufak eleştiriye bile tahammülü olmayan bir adamın böyle bir hesap açtırtıp, yönetmesi mümkün değil.

  • recep tayyip erdoğan

    koca ülkeyle oyuncak gibi oynayan adam. oysa 7 haziran'dan sonra günlerce konuşmadığı günler ne güzeldi. ulan bahçeli.