chill4
profili

  • erol bulut

    emre'nin harcadığı teknik direktör.

    fb'de emre, volkan, selçuk, caner falan varken herhangi bir teknik direktörün başarılı olabileceğini düşünmüyorum.

  • aaron boupendza

    başlığı altında insanlar 3 büyükler neden böyle transfer yapmıyor ya diye sallamışlar. 3 büyükler çok kötü yönetiliyor bunun aksini düşünmüyorum fakat bu 3 takımdan herhangi biri portekiz ikinci liginde geçen sene 12 maçta 0 gol atan bir forvet oyuncusunu alsa o topçu tesislere gelmeden kovulur taraftar yüzünden ki bu da doğru bir yaklaşım bence. 3 büyükler boupendza'yı hatay'dan alıp everton'a satmalı. bu oyuncuyu geçen seneki performansına rağmen hatay alarak risk almalı ki onu satarak süreklilik sağlasın.

    yetenek konusunda kendisine dair benim en ufak bir şüphem yok izlediğim maçlar kadarıyla ama saha içi ve saha dışı karakteri konusunda ciddi soru işaretleri var kafamda. hele bir de istanbul'da yaşamaya başlarsa, bilemiyorum... ben kendisini taraftarı olduğum takımın 10 m euro falan vererek almasını istemem.

  • denys boyko

    2015'de uefa tarafından yılın kalecisi ödülüne aday gösterilmiştir. 3.3 miyon euro ise bedeli yine donanımhaber ölücüsü fikret başkana teşekkür etmek lazım.

  • ali ece

    bere takmasinin sebebi ne kel olmasıdır ne de şekil görünmek, geçirdiği bir kazadan dolayı kafasında yara izi vardır (lescott'a benzer bir iz); kendi deyimiyle amacı insanların korkmamasıdır. düğününde bile o bereyi çıkarmamıştır. medyadaki en zeki, kendini geliştirmiş kişilerdendir. bu zamana kadar iki kez buluşma fırsatım oldu ikisinde de kültürü ve zekası ile etkiledi.