sintine7
profili

  • hdp'lileri arkadaş listesinden silmek

    silinen hdpliler adina sevindigim durum.

  • pkk'ya karşı sniper timlerinin kurulması

  • beşiktaşlı futbolcuların asker selamı vermesi

    bu amina kodugumun orospu cocugu duzende asker ustunde kendi olculerine bile uymayan uniformasi, elinde yeni kullanmaya ali$tigi silahi ve daha henuz yirmilerde olan ya$iyla anasinin evinden cok uzakta bir yerde bir hic ugruna olecek burda ise henuz tatilden cikmi$ bronz teniyle, mactan sonra gidecegi yati katinda uyuycak futbolcu da bir selam verince halkin takimi olacak, helal olacak, bravo olacak.

    sizin ben fanatik, sizin ben o comar zihiniyetinizi sikeyim kusura bakmayin.

  • kemal kılıçdaroğlu'nun sanki biraz şey olması

    hdp'ye oy vermi$ biri olarak soyluyorum butun mhplileri topla uzerine akplileri koy ozerine de sozlugun comarlarini ekle kilicdaroglu'nun tirnaginin kiri bile olamazlar, biyiginin teki bile olamazlar. bunlarla tarti$maya gerek bile yok. bi tarafta meclis ba$kanini akp'ye sectiren mhp, saraya gitmem deyip saray duvarlarina gotunu surtunler, iktidarda kalayim diye ulkeyi ate$e verenler ve destekcileri diger tarafta secimden sonraki asil ve medeni duru$uyla gercek bir halk adami oldugunu gosteren kilicdaroglu. elbette bircok konuda ele$tirilebilir bazen sacma i$ler yaptigi dogrudur ama 7 haziran'dan sonraki kilicdaroglu ulkede akli ba$inda kalmi$ nadir ki$ilerden biridir.

  • hayatın boyunca kimsenin sana aşık olmaması

    dogdugum $ehir amed'de $eytan pazari diye bi yer vardi. adina $eytan pazari derlerdi ama siradan bir pazar i$te sebze meyve peynir zeytin falan satan bi yer. biz de karpuz satardik orda meyve sebze arabasinin ustunde amed'in en guzel karpuzlarini sanki bir muzede sanat eseriymi$ gibisecine sergilerdik. secmece karpuz derdik insanlar gelirdi elleriye dum taka dum taka karpuzlara vurup iyi mi degil mi diye anlamaya cali$irlardi. bi bok da anladiklari yoktu aslinda. neyse hergun karpuzlarin yarisindan fazlasini satardik ama bazi karpuzlar hep arabada kalirdi. onlar kimseler tarafindan secilmeyen karpuzlardi. arada biz kesip yerdik bazilarini tadlari enfesti ama i$te secilmemi$lerdi. hayati boyunca kimsenin a$ik olmadigi insanlar ile o karpuzlarin kaderi sanirim biraz ayni. siz yine umudunuzu kesmeyin belki birileri gelir iki uc vurur size sonra begenir alir sonra da yer sizi. siz de mutlu olursunuz.

  • erdoğan'ın yavuz bingöl'ü düğününde satması

    (bkz: kara tiran gecikir belki hic gelmez)

  • erdoğan'ın 2. atatürk olma planı

    o zaman ahmet davutoglu da ikinci inonu olsun.