castor14
profili

  • miralem pjanic

    --- spoiler ---
    dünya üzerinde hem messi hem ronaldo hem de necip uysal ile beraber oynamış tek futbolcu.
    --- spoiler ---

    sanıyorum daha fazla bir şey yazmaya lüzum yok.

  • şenol güneş

    oyunu tutacak adamı yeni transfer diye sahaya sürmezsin, bursa'nın son gün aldığı oyuncudan golü yer iki puan bırakırsın.

  • 14 mart 2018 barcelona chelsea maçı

  • rb leipzig

    porto gibi bu da köy takımı. dua edelim de ileriki turlarda vardar ya da örterşunds gelmesin.

  • alvaro negredo sanchez

    adamın bugün üç asistini yediler.

  • start/stop sistemi

    beni müthiş şekilde rahatsız eden sistem. motor kendi kendine kapanıp, içerisi komple bir sessizliğe gömülünce, sürekli olarak bir şeyler ters gidiyormuş hissine kapılıyorum. yolun ortasında kalmışım, motor bir daha çalışmayacakmış gibi geliyor.

  • cenk tosun

    şu milli takımda en son suçlanacak adam cenk. ceza sahasına tek organize atağın olmasın, rakip yarı alanda üst üste 10 pası hiç yapma, sonra ceza sahasına top şişirip cenk kendisinden 15 cm uzun stoperden top alsın diye bekle.
    takımda düzgün top oynayan bir adam yok, şişirmeyince top rakip ceza alanına girmiyor, ondan sonra cenk etkisiz. yavşaklık parayla mı aq.

  • cenk tosun

    bu akşam, bana bir kez daha bilic'e küfrettirmeyi başardı.
    geçen yıl, demba ba çıkar, mustafa pektemek girerdi oyuna ve bu adam kenarda beklerdi laaan, düşünebiliyor musunuz? allah aşkına aklınız, mantığınız alıyor mu bu adam kenarda beklerken gol atacak diye mustafa'yı oyuna sokmayı.

  • vodafone arena

    paşama bak hele.

    benden 2 bin lira daha az verecek, sonra gelip benim yerime oturacak. bir de demagoji yapacak liverpool barcelona desibel diye.
    sizin şarkılarınız, marşlarınız, desibel rekorlarınız hiçbir işe yaramıyor, ancak ego mastürbasyonu. ilk lafta adamlara çekirdek çitliyor dersiniz ama hakemi etkileyen tribün hep onlarda. ben, o çok övündüğünüz marşların, inönü’de hakemi baskı altına aldığı maç hatırlamıyorum.

    önce susacaksın, ortada tartışmalı bir pozisyon olunca kıyameti koparacaksın; hakem lan acaba yanlış mı yapıyorum diyecek. aleyhine verilen her karardan sonra yapılan uğultuyu arttıracaksın. modern tribün böyle olur, sizinki boş beleş işler.

  • beşiktaş

    rakibimiz futbol takımı değil, adeta korku imparatorluğu. bu akşamki maçta onlarca serbest vuruş kullandılar, 3'te 2'sinin faulle alakası yok; kendini yere atana düdük çalıyor. arkadaş, gördüğünü çalacak bir bebek yok mu lan şu ülkede?

  • beşiktaş

    şampiyonluk harici hiçbir şeye takılmayın, hiçbir şeye odaklanmayın. kimin ne dediğinin, hangi grubun ne açıklama yaptığının önemi yok. okumayın, izlemeyin. sosyal medyada şampiyonluk teması haricinde kulüp ile ilgili hiçbir hashtag altında olumlu ya da olumsuz paylaşımda bulunmayın, hedefe olan konsantrasyonumuzu dağıtacak olayların daha fazla gündeme tutulmasına izin vermeyin. ekşi sözlüğün ülkenin en çok takip edilen mecralarından biri olduğunu unutup, bölünme yaratacak başlıklara entry girmeyin, başlıkların daha üstlere taşınmasına katkıda bulunmayın.

    odaklanacak tek husus var; 8 maç 24 puan. geriye kalan her şeyin hesabını, 8. maçın bitiş düdüğü sonrasına bırakın.

  • bjk çarşı

    (bkz: #58736175)
    geri dönüyorlarmış. niye şimdi diye soruyorum kendilerine, niye? demirören'den aldıkları beleş biletleri fikret orman'dan alamayınca manevralara başlayıp passo lig bahanesi ile tribünü terk etmişler, passo lig kalkmadan geri dönmeyeceğiz demişlerdi.

    çarşı ile çarşının merkezindeki, belki sadece beşiktaş sevgisi ile bir araya gelmiş insanları istediği gibi yönlendiren o çekirdek kadroyu birbirlerinden ayırmak lazım önce. dışarıdan görünen büyük bir topluluk ama özünde birkaç adam ve onlar ne derse uygulayan gencecik çocuklar. ben zamanında çok denk geldim stat gişesinde tükenen biletlerin dışarıda gişe fiyatına satıldığına. şehir dışından geldiğimiz için mecbur kalırdık o at hırsızı kılıklı adamlardan bilet almaya; sonra aynı adamlara kapalıda denk gelirdik. çarşı'nın çekirdek kadrosunun etrafında takılırlardı hepsi. seba'ya küfrü ateşleyen de, bilgili'yi zor durumda bırakanda, iki transfere yıldırım demirören'i yalayan da çarşı, yani o çekirdek kadrodur. beşiktaş'ın içine düştüğü zor duruma kendilerinin yaptığı katkı da yadsınamaz. zira inönü’de çarşı ne isterse o olurdu. yıllarca kendi menfaatleri için sustular, şimdi belli ki yine koparabileceklerinin peşine düştüler. toplu halde kart çıkartmak falan söz konusu değilse passo lig'in beşiktaş için iş yapacağı tek husus bu grup içindeki beleşçileri stattan uzak tutmak olacaktır. adım gibi biliyorum ki bırak para vermeyi, beleş olsa maça gelmeyecek adamlar var aralarında.

    beşiktaş, vodafone arena'nın cazibesine kapılanların değil, takımını olimpiyat stadında, başakşehir'de yağmur çamur demeden yanlız bırakmayanlarındır.

  • beşiktaş

    transfer döneminin hemen başında şöyle bir girdi girmiş ve renkli kevaşelerden bol miktarda küfürlü özel mesaj almıştım. hatta financial fair play konusunda uzman olduğunu iddia eden bir arkadaş ile de uzun uzun mesajlaşmış ama kendisini, galatasaray’ın zor durumda olduğu konusunda ikna edememiştim.

    öngörülerimden galatasaray kısmı gerçekleşti, uefa kendilerine hele bir soluklan yeğenim dedi; çok büyük ihtimalle avrupa'dan men cezası alacaklar. fenerbahçe kısmı da beşiktaş’ın şampiyonluğu halinde sezon sonu gerçekleşecek, onlarda galatasaray kadar olmasa da ciddi yaptırım altında kalacak. yönetimleri de bu durumun farkında ki orta sahada kreatif oyuncu eksikliği bulunan, forvetine takviye ihtiyacı hissedilen şampiyonluk yarışındaki takıma bir çoğunuzun ilk kez gördüğü üzere (şike nedeniyle avrupa’dan men yedikleri sezonları saymıyorum) ara transfer döneminde takviye yapamadılar. yapmadılar değil, yapamadılar. zira uefa enselerinde, avrupa gelirleri hâlihazırda dondurulmuş durumda. ffp’nin etkin şekilde uygulamaya konması, tam kendilerinin şike nedeniyle avrupa’dan men dönemlerine denk geldiği için, ülkede bu gerçek ile yüzleşmemiş tek büyük kulüp kendileri. yıllardan beri yöneticilerinin ceplerinden ödeyerek döndürdükleri çark sezon sonu şampiyon olmamaları halinde tıkanacak. bu sene çok büyük sözleşmeler ile büyük yük altına girdiler, bu yükten kurtulup ivme kazanmaları için tek çıkar yol şampiyon olmaları. bu nedenledir ki beşiktaş’ın önüne kesmek adına masa başı oyunlar başladı. erteleneceği kabak gibi ortada iken iki saat öne çekilemeyen maçlar, oyuncuları üzerindeki asılsız ve afakî transfer söylentileri, başkanımız aleyhine yazılı ve görsel medya ile sosyal ağlarda başlatılan karalama kampanyaları ile kulübün balansı bozulmaya, algı başka yöne çekilmeye çalışılıyor.

    uyanık olalım, gerekli tepkiyi her mecrada vermemiz lazım. yukarıda linklediğim girdiyi mutlaka okuyun, güzel günler çok yakın.

  • vodafone arena