yinedesahlaniyoramman4
profili

  • testosteron seviyesi müzik tercihlerini belirliyor

    o zaman hem klasik hem metal seven biri olarak, bi öyle bi böyle durumuna göre ibne çıktım, hakkınızı helal edin arkadaşlar.

  • amerika'daki dünya düzdür konferansı

    400 adet hastalıklı adamın katıldığı konferanstır. neye göre itham ettim hemen belirteyim:
    1- daha bugün haberlerde türksatın bilmem ne uydusu için yapılan bir yatırımın hükümet kanalında reklamı var idi. düşünsene o organizasyonda çalışan yüzlerce insan yalan söylüyor. yani bu adamlara göre yalan söylüyor. ya bu adamlar yalancı ya da o 400 insan hasta.
    2- dünya üzerinde yüzlerce ülke bu işi bizim gibi yapıyor. yani uydular yolluyor. şimdi onlar da bizdekiler gibi yalan söylüyor öyle mi? yani ya bu binlerce ülke çalışanı yalancı ya da bu 400 kişi hasta.
    3- dünya eğer gerçekten düz olsaydı ülkelerin kitaplarda yazan yüz ölçümleri gerçeği yansıtmayacaktı. misal plastik bir topu düşünün, kesin boylamları doğrultusunda. açın bir diskin üzerine. diskin dışlarına doğru boş alanlar çıkacak değil mi? heh işte bu yüz ölçümleri konusunda yalan söyleyen binlerce ülke yetkilisi yalan söylüyor. yani ya bunlar yalancı ya da bu 400 kişi hasta.
    4- yine 3. maddeden devam edeyim. ya o konu hakkında çalışan milyonlarca harita mühendisi yalan söylüyor ya da bu 400 kişi hasta.
    5- binlerce pilot var uçan. belli bir irtifada eğim net gözüküyor. bunu oturup hesaplayabilirsiniz de. yani gözüküp gözükmeyeceği olasılığını. neyse... ya bu yüzbinlerce pilot yalan söylüyor ya da bu 400 kişi hasta.
    6- bakın daha dünyanın yuvarlaklığını ispata bile girmedim. girmeyeceğim de. çünkü hiç okumamış bir insan bile, doğumundan bugüne kadar çevresindeki fiziksel mekandan aldığı temel bilgilerle perspektif bilgisine az çok sahiptir. düz dünya teorisindeki güneşin hareketine göre deniz üzerinde güneşin batışı olayında, güneşin gözden kaybolurken ufacık olacağını bilir. ama güneş ufacık olmuyor. çevresinin büyüklüğü öğlen saatinde tepende iken ne kadarsa yine o kadar olacak şekilde şak! diye çizginin altına geçiyor. şu olay bile kanıtlar bu mevzuyu. şimdiii... ya bu 400 kişi bu olay için ışık yanılmasıdır diyecek kadar hasta ya da dünyadaki milyarlarca kişi gözlerinin ne gördüğü konusunda tahlil yapamayacak kadar hasta.

    eidt7: güney kutbunda geçişin yasak olduğunu ifade ediyorlar. güney kutbunun diğer tarafına geçilemediği için yuvarlak olduğu kanıtlanamıyor diyorlar. farz edelim ki öyle. peki arjantinin güney kısmından çıkan bir gemici (kaptan) madagaskara yaklaşık 9000km gidiyor. ya da güney afrika sahillerine 7000km gidiyor. eğer dünya düz olsa idi o mesafe kendi modellerine göre madagaskar için 18000km, güney afrika yaklaşık 14000 km olacaktı. yani neredeyse 2 katı mesafe olacaktı. yani bu kadar gemici, bu kadar kaptan-personel ya yalan söylüyor ya da bu 400 insan hasta.

    şimdi karar sizin.

  • hoşlanılan kişiyle muhabbet açma yöntemleri

    - selam. sizde mi partiden sıkıldınız?
    - parti?
    - ak parti
    - arkadaş kalalım.

  • 30 temmuz 2015 rabotnicki trabzonspor maçı

    sefa yilmazin ronesans donemlerinde yapilan yunan tanrisi heykellerinin çüküne benzedigi mac. hani orada var ama, formalite icabı var, olmasi gerektigi icin var. oyle cinsel cagrisim yapacak sekilde korkutucu urkutucu sekilde degil. bi kenara kivrilmis burusuk bitkin mağrur...