gauldoth8
profili

  • 12 kasım 2018 israil filistin çatışması

    israilliler filmlerde öve öve bitiremedikleri operasyonel gücüne kendisi de inanmış olacak ki gazzeden adam kaçırmaya çalışmışlar. tabi öyle filmlerdeki gibi olmadığından ebelerinin kulağını tersten görmüşler. ha baktılar beceremiyorlar efeliğe b.k sürülmesin diye ne var ne yok bombalamışlar. umarım gazzeye giren timleri tamamen geberir, hiç biri kurtulamaz.

  • kedi seven erkeklerin biraz şey olması

    bunu don vito corleone'nin karşısına geçip söyleme fırsatın olsaydı keşke.

  • rabbin seni terk etmedi

    allah'a şahsi dilek cini muamelesi yapıp beklediği olmayınca trip atan garip bir psikolojinin sonucunda ergen ruhluların kendince dalga geçtiği ayet.

    bir sıkıntı yaşayınca rabbine sığınanı allah'ın o an şıp diye problemini çözecek bir deus ex machina durumu gerçek dünyada yoktur. allah kendisine sığınanın o problemi göğüsleyebilmesi için yanında yer alır, kendisine sığınanın göğsünü ferahlatır. bu problem sonucunda dağılıp insanlıktan çıkmasını engeller.

    eğer bu problem çözülecek gibi değilse bunu sağlam bir şekilde göğüsleyebilmeyi sağlar.

    zira peygamberlerden kendi kavimleri tarafından acımasızca öldürülenlerde olmuş . din ile ilgili anlayamadığınız şey bu dünyada işlerinizin rast gitmesinden ziyade ruhununuzu ne ölçüde olgunlaştırdığınızdır. gerisi arkaplan olaylardan ibaret.

  • superman'in itiş gücünün kaynağı

    süperman'in her bişeyi faul . genelde fizikle arası iyi olanlar batman'i sever zaten.

  • ingiltere'de arabada son ses şarkı açmak

    olum biri de gecenin kör vakti son ses muzik calmanin medeniyetle iliskisini aciklasin lan. burada beyaz sahinle bunu yapanlara ana avrat kufrediyoruz.

  • sivas'ta öğretmenin öğrencileri tokatlaması

    öğretmene yazık olmuş. önlüğü var belli ki öğrencilerin yaptığı bir hayvanlıktan dolayı sınıfa girmiş bunlara ayar çekiyor.eskiden olduğu gibi keyfi dayak atan öğretmen kalmadı. ihtimalen bu hoca kendisine gelen bir şikayet üzerine buraya gelmiş. burası atelye değil yani aslında bu hoca burada ders işlemiyor. dayak yiyen öğrenciye empati yapanlar ortalıkta bu öğretmen gibi öğretmen kalmayıp, öğrencilerin diğer öğretmen ve öğrencilerin tepesine sıçtığında, okulda çocuğunuzdan harç kestiğinde, kızınızı taciz ettiğinde, yaptıkları hayvanlıklardan ders işlenmez duruma geldiğinde, "liselerde eğitim bitmiş" diye yakınırsınız. keşke söylediğiniz gibi disiplin cezaları dengeli ve caydırıcı olsa. meslek lisesinde sınıftaki kızları pandikleyen, kadın öğretmenine küfür eden, hatta cinsel organını gösteren, arkadaşının boğazını öldüresiye sıkan, bayılasıya arkadaşını dövüp suratına tekme atan yabanilerle dolu. kolay kolay da disiplin cezası almadıkları gibi sistem bu az gelişmişlerden yana.

    değmezdi meslek hayatını riske atıp anasının babasının adam edemediklerini adama etmeye çalışmaya. ne halleri varsa görsünler.

  • 28 temmuz 2015 şemdinli pkk saldırısı

    içimizdeki nefreti körükleyen kalleş saldırılardan biri. yanımızda pkk propagandasını yapanın boğazına sarılmak için illa yakın akrabamızın zarar görmesi gerekmiyor. bu adamlar artık bu kadar yüzsüzlük yapacak cesareti bulamamalı.

  • türkiye'nin pkk hedeflerini vurması delilik

    ingilizlerin yorumu böyleyse operasyonlar kesinlikle doğrudur.