tgs10
profili

  • mbaye diagne

    döve döve gol attırdı. her rizeli düsüsünde manasızca güldüm ya. çekilin ulan ayak altından der gibi kostu gitti.

  • rıdvan dilmen

    katar, matar, güçlü cumhurbaskanım vs ne diyorsun hocam ya. general harrington kupasını anlatıyor. şiraze kaydı. f-16 filan diyor.

  • ronaldinho gaucho

    futbolu bırakmış. biz susalım tweet konuşsun. belki gelmiş geçmiş en iyisi değildi ama izlemesi en keyifli topçulardandı.

    "antepli ev arkadaşım memleketten getirdiği fıstığı sadece ronaldinholu barcelona maçlarında zuladan çıkarırdı. ronaldinho öyle topçuydu amk."

  • sözlükçülerin başkanlık seçimi adayı

    hiçbiri.

    artık bu memleketin medeniyetle tanışması lazım. gayler evlensin kardeşim. kime ne zararı var. kim gayler evlensin diyorsa oyumu ona vereceğim. parti programına yazsınlar bunu. artık hayatı sana ne ve bana ne tadında yaşamaya karar verdim. bu minvalde anketteki arkadaşların hiçbirine rey yok.

    yahu bir de yıllardır aynı şekilde siyaset yapan insanlardan sıkılmadı mı bu millet. hamaset dolu işler... yeter. 100 bin imza ile aday yapalım beni. her istediğinizi yaparım.

  • igor tudor

    ortalık yangın yeri oldu, tudor'u sallandırdılar. resmen baronlar istiyor, tetikçiler vuruyor, cinayeti de görüyoruz. şu an 9 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik aldık ama gören zanneder şampiyoluk gitti. sezon başında, hangi hoca olursa olsun, 9. haftada bu durumda olacağımızı düşünmezdim. adam çıkmış, tudor'un bu takımın hocası olmadıgını mayıs ayında göreceksiniz diyor. ne yapalım kardeşim kovalım mı adamı? kaç tane hoca değişti, bir bok oldugu yok. taraftarın ortak fikri zaten yok. terim gelse, o istenmeyecek. tuchel gelse kulp bulunacak. favre, bielsa vs. diyorlar bir de, sabır yok ki eşiği olsun bu hocalar için... galatasaray taraftarı çok sesli, ortak fikir sanırım hiçbir zaman olmayacak. tudor mağlubiyet almamış hala göreceksiniz diyorlar. yemin ederim ellerini ovuşturup galatasaray'ın mağlup olmasını, kötü gitmesini bekleyen tonla yorumcu var, bu yorumcular sezon başı ettikleri büyük lafların altında kaldılar onun için galatasaray'ın tökezlemesini istiyorlar ama taraftarın içinde böyle düşünen oldugunu düşünmezdim. ciddi ciddi haklı çıkmak için, biz demiştik demek için galatasaray'ın başarısız olmasını isteyen galatasaraylılar hortladı, inlerinden çıktı. eline ne geçecek kardeşim kuru bilmişlikten başka. evet sen demiştin, büyük resimi sen gördün? ispatladın bunu. kovalım hocayı.

    bugün tudor kötü mü yönetti? evet. ama bu kadar. sıçıp batırmadı. bugün kötü oynatması önceki galibiyetlerini tesadüf yapmaz. oyuncular iyi oldugu için ya da fizik durumları iyi oldugu için galatasaray kazanmıyor, bu takımın hocası tudor oldugu için kazanıyor ve bu takımın hocası tudor oldugu için fizik durum iyi. çünkü takımı kuran, sezona hazırlayan o. en sinir oldugum laf, oyuncularımız yetenekli ondan iyi oynuyoruz, tudor aslında hiçbir şey yapmıyor. aziz yıldırım'ın hoca o kadar önemli demesi gibi bir şey. ertesi sene ismail kartal'ı getirdi, gördük hoca önemli mi değil mi? galatasaray'a ne topçular geldi, eğer bu işler iyi kondisyon, kalite kumaşla olsaydı galatasaray'a bir yıldız daha eklememiz gerekirdi. maalesef olmuyor, o kadar basit değil demek ki.

    gomis çıkar mı, gomis çıkıp eren girer mi? kontra fırsatı varken yapılır mı? o değişiklik olmasa, gomis çıkmasa bu sefer tudor'un eren ile ne derdi var, gomis'in dili dışarıda, yoruldu, takım 10 kişi neden çıkarmadı denecekti.

    lato neden oynuyor? linnes oynasa, orijinal sol bek aldın oynatmıyorsun, gidiyorsun sağ bek adamı sol beke koyuyorsun diyeceklerdi. lato'nun oynadıgı ilk maçı hatırlıyorum. sol bek dediğin böyle olur, maçta 20 tane orta açtı deniyordu. linnes'in orta sayısı 4 diye linnes gömülüyordu.

    kodumun memleketin herkes taktisyen. herkes her şeyi biliyor. futbolun salt taktikle oynandıgını düşünüyorlar galiba. ama bu işin ağa babalarının biyografisini okuyunca da taktik önemli ama oyuncuların egolarını idare etmek daha önemli diyorlar. gözümüzün önüde çatır çatır milli takım hocası yendi. oyuncular çete olmuş. hadi oynat 3-5-2, 4-4-2... oynamak istemiyor adamlar, çünkü senden rahatsızlar... tudor'un oyuncularla iletişimi kötü olsa o oyuncalar nah pres yaparlar. kim koşturur kardeşim gomis'i sağa sola köpek gibi... gomis geçen hafta gol atıyor, 50 metre full depar tudor'a koşuyor. sonra tabii oyuncular yetenekli 7 galibyet ondan oldu. tudor tırt.

    şimdi şunları söyledik diye tudorcu oluruz. tudor'un mükemmel bir hoca oldugunu düşünmüyorum ama gömülecek kadar kötü hoca oldugunu da düşünmüyorum. o değil, rakibin hocası küfür ediyor, görüntü siliniyor, 1 maç ceza alıyor. öbürü hakeme allah belanızı versin diyor. oyna devam diyorlar. kendi sahamızda hakemi etki altına alamıyoru, penaltımız verilmiyor. siz gelmişsiniz burada hala lato mato...

  • fatih terim'in trabzonspor'a transferi

    trabzonspor taraftarına bak fatih terim'i beğenmiyor. senin kulüp tarihi boyunca elde ettiğin şampiyonluk kadar şampiyonluğu var fatih terim'in. sıçmışlar tüy dikiyorlarmış. yani ersun yanal ile fatih terim'i aynı kefeye koyuyur. vallahi size lazaroni falan müstehak.

  • 16 ağustos 2017 real madrid barcelona maçı

    uzun bir dönem oynadığı mıy mıy futbolla gözümüzü kanatan barcelona ağır bir şekilde rencide ediliyor. o oynadıkları garabet şeyle bütün futbol insanlarının kanlarına girmişlerdi. bal'da bile top yapmaya çalışan takımlar olmuştu :(

    zamanında casillas özetlemişti, "barcelona moda. moda da geçicidir."

    moda bitti.

  • arda turan

    allah'ını, peygamberini, rabbini seviyorsan gelme. şu takımın düzenini, güzelliğini bozma. sen dünyanın en iyi futbolcususun, senin gibisi yüz yılda bir gelir, sen barcelona'ya layık adamsın. adamlığın kitabısın. gelme nolur :(

  • 16 haziran 2017 beşiktaş sj fenerbahçe maçı

    o adam kenarda tiner mi çekti naptı dısarı attı topu.

  • naz yapmak için reddedilen erkeğin geri dönmemesi

    "kadını elde etmek."

    şimdi şu cümleyi biz kursak kadın elde edilecek varlık mı, sahiplenecek canlı mıyız, kadın kadındır çiçek babandır diye bir ton laf edilir.

    reddedildiği halde kovalamak gerekiyormuş. işte böyle böyle nice erkek olayı yanlış anlayıp sapık, manyak, takıntılı oluyor.