1000 tb arsivim var benim14
profili

  • pornocu sibel kekilli'den türkan şoray kanunu

  • 4 haziran 2016 istanbul yağmuru

    kedi ve köpek yağıyor amına koyiim...

    (bkz: it's raining cats and dogs)

  • aziz yıldırım

    galatasaray tarihinin en başarılı başkanı. tam bir kupa canavarı...

    lig şampiyonluğu: (9) 1997-98, 1998-99, 1999-00, 2001-02, 2005-06, 2007-08, 2011-12, 2012-13, 2014-15

    türkiye kupası: (5) 1999, 2000, 2005, 2014, 2015

    süper kupa: (4) 2008, 2012, 2013, 2015

    uefa kupası: (1) 2000

    uefa süper kupa: (1) 2000

  • atiba hutchinson

    beşiktaş'ın taktik yapısından dolayı yıldızı parlayan zencili abi.

    yakın geçmişte hatırlayın. tek ön liberolu sistemde galatasaray'ın bir döneminde alioum saidou, fenerbahçe'nin bir döneminde mehmet aurelio koca bir sezonun tamamında göze batmışlardı. yine ortak noktalardan biri göze batan bu sezonların tamamında o takımlar ofansif futbolu benimsemişlerdi. bir de diğer nokta zenci olmalarıydı. sikleri büyüktü, kocamandı. nasıl olsa kızlar okumayı bıraktı. bakınız örnek veriyorum bir krystal boyd, linda sweet, timea bella, goldie baby son dönemlerde parlayan yetenekli yıldızlar. gözünüzün pası silinir. beşiktaş'ın sistemiyle ve şenol güneş'in taktiksel yapısıyla uyumlu olduğu aşikar. evet.

  • arda turan

    sponsorlar eşliğinde gittiği atletico madrid'te şampiyonlar ligi finali, uefa avrupa ligi şampiyonluğu, uefa süper kupası şampiyonluğu, la liga şampiyonluğu, copa del rey şampiyonluğu, supercopa de espana şampiyonluğunu da görmüştür. işte bunlar hep sponsor!

  • 31 aralık 2015 izmir kar yağışı

    karşıyaka ve çiğli bölgesinde serpiştirme suretiyle başlamıştır.

    trafik durma noktasına geldi, hayat durdu. 1mm kar birikintisini inceliyoruz şu an. çığ düşmez umarım.

  • jürgen klopp

  • vücut geliştirme

    yaklaşık 15 yıldır yapıyorum. geçen gün boksör bir adam geldi seni döverim sen hımbılsın dedi. ben kavgaya karşıyım ama o kadar uzattı ki meseleyi bir anda teklif ettim ve adamı pastanelik ettim. bu sporu yapan bir boksörü rahatça pastanelik edebilir. şu anda romantik bi şekilde baş başa pasta yiyip, çay içiyoruz. ortada mum var. evet.

  • ambulansa yol vermeyen metro turizm aracı

    ibretlik bir durum. ab ülkelerinde adamın götünden kan alırlar. lakin bizim ülkemizde muhtemelen ceza bile yazılmamıştır. şarampol turizmden sevgilerle...

    https://www.youtube.com/watch?v=lsr2_pgc_po

  • oy pusulasına kahrolsun pkk yazıyoruz kampanyası

    cumhuriyet tarihinin en başarılı partisi olan ak parti'liyim. bu yönde karar alındı ancak gezi olaylarındaki dış mihraklar bu kampanyayı da bozmak isteyecektir. sözlük yönetimi bu konuda hassas davrancaktır.

    cehape zihniyetini sandığa gömmek, terörü temelli bitirmek, demirtaş'ı sandığa gömmek için tüm ak parti'li kardeşlerimden bu konuda destek bekliyoruz. 1 kasım 2015'te, seçim pusulasına "kahrolsun pkk" yazıyoruz. yeterli sayıya ulaşınca tüm bordo bereliler ve jitem "olağanüstü hal" statüsüne geçecek ve "vur emri"ne kavuşmuş olacak.

    aziz ve muhterem partililerimizden tek dileğim; dik dur eğilme!

    kesin bilgi yayalım.

    not: ak parti

  • iphone 6s

    izmir'den talep eden olursa; hongkong veya bangkok'tan alıp getirebilirim. pasaport kaydı da mümkün.

    not: sadece elden teslim edeceğim. o yüzden izmir dışındakiler meşaj atmasın.

    edit: donanımhaber ölücüleri aramızda. ne takası amk?

  • suriyeli sığınmacılar

    bunları "cici" göstermek için yanıp tutuşanlar var.

    arkadaşım tamam her gün ölüm haberleri geliyor, sefiller, garibanlar. eyvallah. biliyoruz. insanlık dramı söz konusu. muhtaçlar, açlar... peki bu adamlar hadlerini biliyor mu? kesinlikle hayır.

    - metrodayım, havalimanına gidiyorum. 5 çocuklu suriyeli bir aile de metroda. çocuğun biri kapının kenarına işiyor. ses çıkaran yok. ebeveynlerinin umrunda değil.

    - arkadaşımın atölyesi var. kendisi t.c. vatandaşı işçiler çalıştırıyor. kanlı bıçaklı olduğı rakibi az maaş ve sgk derdinden kurtulmanın çaresini suriyeli işçilerde buluyor. ikinci ay sonunda tüm işçiler en yoğun iş dönemindeylen ya zam veya iş bırakıyoruz diyor. zammı kapıyorlar. kabul ediyor. iki hafta sonra bir daha, iki hafta sonra bir daha. en sonunda iş yerini geçici olarak kapatma kararı alıyor. (kalıcı da olabilir)

    - mcdonalds'ın balkon bölümünde çocuklar gördüm. 8-10 yaşlarında. menü almışlar yiyorlar. gülüyorlar, eğleniyorlar filan. dört tane çocuk geldi. bunların masaya çöktüler, direkt yemeye başladılar. bizimkilerin korkudan ten rengi attı. müdahale ettim. kovdum bunları. beş dakika geçmeden abileriyle geldiler. allah'tan türkçe biliyor bir tanesi. durumu anlattım
    . artistlik yapmaya çalıştı. dozer gibi üzerinden geçerim diyip, sesini yükseltme diyip, araya bir kaç küfür sıkıştırdım. dağıldılar. geri vites yapsam, olaylar değişirdi. ilk defa body yapmanın görsel de olsa yararını gördüm.

    daha çok hikayem var. 10 sene sonra bunlar hayatınızı sikecek. şimdi belki evli bile değilsiniz. ama ileride çocuğunuza musallat olacak olanlar bunlar. işinizi elinizden alacak olanlar bunlar. işin kötüsü şimdi bunlar 1 milyon kişiyse 20 yıl sonra 3-4 milyon olacak. sorunlar x3 x4 olacak...

  • canlı yayında rakı içilen efsanevi dönem

    mustafa keser abimizin, hbb kanalında "alööööööööğğğ" nidalarıyla istek alıp, rakısını yudumlayıp, döktürdüğü dönemlerdi. böyle renkli mendilini sallardı.. liseliler bilmez. hey yavrum heyy.

  • aliexpress

    güvenilir kardeş. merak etme...

    __________
    ***amd phenom ıı 710 3ghz with gelid tranquillo*** ***asus m5a97 r2.0*** ***corsaır 8gb dual kit 1333mhz cl9*** ***wd caviar black sata ıı 32mb******sparkle gtx 260 calibre x265 896mb 448bit*** ***raıdmax x-warrıor dev boyut server kasası*** ***cougar cm power 700w psu***