wild honey suckle6
profili

  • insan nüfusu nasıl azaltılmalı

    daha dün bir dw belgeselinde izledim. hindistan'ın şimdi adını hatırlayamayacağım bir eyaleti ortalama 5 çocuk ile rekor kırarak nüfus patlaması yaşıyor. zaten malum hindistan nüfus olarak çin'i de geçti. korkunç bir hızla artmaya da devam ediyor. devlet korunma yöntemleri konusunda daha bilgilendirici, daha net olmazsa bu iş çok acayip bir yere doğru gidecek. nüfus azalmasından ziyade, nüfus artış hızının kontrol altına alınması gerekiyor. gerekirse çin'in tek çocuk politikası zamanı gibi aksiyonlar alınmalı.

  • 2022 özel sektör maaş zam oranları

    sözleşmeli özel okul öğretmenleri için yüzde sıfırdır.

    teşekkürler amk çocukları.

  • o doktor öldüyse bize başka doktor baksın

    siz bu halkın kötülüğünü yeni yeni görebiliyorsunuz şaşırıyorum.

    bu halk düşüncesi bile insana oha dedirtebilecek her türlü kötülüğü en ufak üzüntü göstermeden yapabilecek düzeyde bir halk.

    yıllar önce sınıf öğretmeni ile veli toplantısındayım. veli geldi her zamanki yüzsüzlükle bağırıp çağırıyor. biz de kadına dil dökmeye çalışıyoruz. kadın durdu sınıf öğretmenine çocuğunuz var mı? dedi. öğretmenin gözleri doldu. vardı, kaybettim dedi. kadın şöyle bir baktı “heh işte yok çocuğunuz siz anlamasınız” dedi. ama inanılmaz düz bir suratla. ben hayatımda böyle soğuk kanlılıkla sarf edilen bir cümle görmedim.
    asla tereddüt etmedi ya. inanılmazdı cidden.

    velhasıl, intihar edene atla diyen insanlarız. bizden bir bok olmaz.

  • 22 ağustos 2017 istanbul yağmuru

    aynı anda budget, sigorta şirketi ve babamdan uyarı mesajı geldiğine göre bir boka benzemeyecek yağıştır. en son böyle "tayyip gidici" diye gaza gelmişti babam.
    hal ortada.

    edit: koca reyiz gene yanılmadı. arkadaşlar kupon yapacaklar bana söylesin, babama ileteyim. ne derse tersini yaparız, parayı bölüşürüz.

  • semiha yıldırım

    hdp'li kadın vekillere hakaretler yağdırıp bu hanımefendiye bir laf edildiğinde "huoooooo hayvan herif sen kim oluyorsun da kadının dış görünüşü ile dalga geçiyorsun" ve "o her şeyden önce bir anne saygısız herif" diyip orospu çocuğu ile entry sonlandıran gerizekalı yazarları görmemize vesile olan kadın.

    not : kadın güzelliği erkeklerin tekelinde degildir sporluyum.

  • 24 temmuz istanbul'da 26 ilçede terör operasyonu

    hedefleri bir garip operasyon. istanbul'un belki de en tontik, en chp'li, en kedici mahallesinde oturuyorum. işten eve gelirken 3-4 polis arabası ve ellerinde silahlarla tem polislerini görmüş anlam verememiştim. abi bizdeki en büyük terör kedi kısırlaştırma meselesinden çıkıyor burada ne işiniz var ya?
    kahrolsun federaller.