sikelanjelo14
profili

  • t3 tutanak gönder mobil uygulaması

    indirdim, sabah 6'da allahın s.ktir ettiği bir muhitte sandık görevine gidiyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

  • 28 şubat 2017 robotların yükselişi

    rise and shine ulan hadi bismillah. biz ölmeden yükselseler bari amk ya uzaylılar falan gelsin ya da matrixe dönelim yetti bu distopya yok fasulyeye üfledim kökü evi sardı yok meclisi feshetme yetkisi verilmiyor ama şöyle yapılıyor yok kürt bayrağı oraya asılır mıymış yeter be yeter haykırmak istiyorum 2017 oldu uçan arabalar nerede orospu çocukları.

  • diego pablo simeone

    olm siz gerçekten büyük gerizekalısınız lan. size futbol izletmeyi geç bir atp bile harcatacak herhangi bir şey yaptırmamak lazım.

    henüz tamamlanmamış olan 2015-2016 sezonunda dünyanın en başarılı iki teknik direktöründen biridir, diğeri de ingiltere şampiyonu oldu. allaşkına thomas partey kim amk.

  • mariya şarapova

    2004-2015(?) arasında efektif tenis oynamış dersek eğer, 10 gs finali oynamış 5'ini kazanmış-4 gs'nin hepsinden kazanmış en az bir kere-, 19 wta finali oynamış 15'ini kazanmış, gerçek bir loser. hatta o loser sen winner.
    loser değilim lakin ki'yi ayıramıyorum.

  • fenerbahçe'nin uefa kupasını kazanması

    teknik tıraktör denen kekoyla imkansız.

  • 23 ocak 2016 norwich city liverpool maçı

    ulan eskiden norviç liverpul maçlarında suarez üç tane çakardı maç 2-5 falan biterdi şimdi kim bilir ne kadar sıkıcı olacak. hendersonla firminoyla olmaz bu işler umarım gol görürüz en azından sevinmek için sevmedik deriz. çok üzgünüm arkadaşlar fazladan dert bulursanız biraz ilgilenebilirim.

    14:45'te başlayacak olan meç.

    edit: olum entry'den de anlayacagınız üzere macı izlemedim, valla oturdum film actım onu izledim. biriniz gelip beni siksin hadi nolur lan.

  • jelko obradoviç

    2014 veya 2015 emin degilim herhangi bir cmt günü ögle vakti kombine almak icin gittigim ülker arenada, hickmanın yanımdan gecmesiyle sok oldum, gölge misali direkt takipledim* ve sonucunda bütün takımın reklam cekimi icin antreman salonunda oldugunu gördüm. ki o sırada vesely'yi tanımıyorum yani öyle düsünün bogdanovic yeni gelmis oo bogdan falan konusuyorum vesely'yi siklemiyorum bile cünkü tanımıyorum amk :) neyse herkesle sırayla resim cektirdim emir semih hickman bogdan oğuz falan artık sakince obra reyisi bekliyorum. ama el falan etmiyorum direkt gözlerimi diktim üstüne bildigin rahatsızlık veriyorum, abi sonra reyiz geldi yanıma what you lookin at son, you want a photo? gibilerinden sıcak bi cümle kurdu, yes sir yes ehe mehe falan dilim tutuldu amk, neyse o zamanlar telefonumun ön kamerası yok* arkasını ceviriyorum iste gözüm falan kapalı olabilir ehe one more one more plz falan diyorum, kaslarını cattı ve ömeri cagırdı yanına, bu is böyle olmaz ömer* gel bizim resmimizi cek al su telefonu dedi amk ömer de geldi bizim resmimizi cekti ahfdsahsh böyle bi adamdır kendisi.

    true story.

    yalanına sokuyum

  • aslı çakır alptekin

    kendisiyle gurur duyuyoruz. ülkeyi bir kişiye indirgesen bu kadar olur.

  • rakı kebapla da balıkla da içilmez

    nefret ediyorum amk böyle marjinal olayım deyip saçmalayanlardan. demlenmek veya benzeri bi kelime kullanınca rakı gurusu mu oldun amk ben böyle seviyorum 2 de buz atıyorum haydariyi de ekmekle yiyorum.
    hadi sie.

  • seçime 15 gün kala başlayan yerli malı haftası

    gregoryen takvime göre bu pzt başlamış olan süper hafta.

    (bkz: yerli oto)
    (bkz: yerli savaş gemimiz)
    (bkz: yerli uçak)

    geliştirilebilir;
    (bkz: yerli iphone)

  • yüzen ordu dünyayı korkuttu

  • moussa sow

    bu adama 15m euro vermekten gerizekalıca bir şey varsa o da bu adamı 15m euro'ya satmamaktır.

  • 2015-2016 sezonu fenerbahçenin transfer politikası

    (bkz: bi daha mı gelicez dünyaya)

  • fenerbahçe'nin reza zarrab'a kombine satmaması

    adam aleni taşak geçiyor lan parayı bastırıp yapamayacağı şey var mı yok mu onu deniyor olabilir.