besyaprakliyonca11
profili

  • bim'in cuma günleri verdiği yaşama sevinci

    kadın cok pozitif. elif'i destekliyor samimiyetle. bu kız 120 den 80 e indi diyor. videoda garez, kin kıskanclık yok. kücük şeylere mutlu olup etrafa mutlulugunu yayan bir kadın var.

  • george orwell kitaplarının telif hakkının bitmesi

    sizin elitliğinize tüküreyim. alın kitabınızı süslü kitapçıdan. atın oradan bir story. sonra eve gelip parayla aldığınız cins kedi, kahve ve kitapla bir tane daha cekin fotoğraf. sonra gelip sabahattin ali gibi markete düştü vay vay. insanların okuması niye bu kadar zorunuza gidiyor, okumak kendini elit zanneden kesime verilmiş bir hak mı? sonra bik bik ötersiniz cahil şöyle böyle. bırakın azcık merakı olan olmayan okusun dünyası aydınlansın, yeni bir dizi karakterine öyküneceğine yeni bir kitap okumaya heves etsin. belki de toplumun sorunlarının çözümüne bir katkı sunar.

  • ankara'da 5-6 puan istanbul'da 1-2 puan öndeyiz

    en asagı on puan ônde olacaksınız ki anca. bunun manipülasyonu var, sizin aptallıklarınız var, çalınanı var...varoğlu var.

  • dünyanın en iyi 10 tezahüratı

    buraların en büyüğü o bir başka
    bugs bunny bugs bunny çok yaşa.

    bunun üzerine tanımam, bir de tezahüratı kendisinin yapıp tempoya sokması daha ayrı bir konu

  • pegasus hava yollarına ait uçakta doğuran kadın

    göbek bağını keserken makas kesmiyor diye bahşiş istemişlerdir kesin.

  • güldür güldür'e bilal oğlan cezası

    (bkz: istibdat kumpanyası) oyununda bu tür yasaklarla alay edilir. mesela sevişmek ah ne hoştur yıldızların altında demek sakıncalıdır. çünkü acaba yıldız sarayına mı laf sokuluyordur? akp sağolsun yüzyıl öncesinin sansür seviyesine ulaştık.

  • kyk geri ödemeli kredi geri alınmasın kampanyası

    şu isi anlamıyorum. gercekten ihtiyacı olanları tenzih ediyorum onlar devletten burs almayı hakediyor.
    sen okuyup is sahibi olabilmek icin belli dönemde belli bir miktara ihtiyacın var. sana o para temin ediliyor. ki bu miktar tüm ihtiyacı karsılamasa da önceki yıllara nazaran cok iyi. biz üc ayda bir alır parayı yurt taksidine verirdik.sonra o para istenince isteyen kötü oluyor. tamam ödenme sartları vakti düzenlenebilir. atıyorum karsılıgında kamu hizmeti yapılır, ise girince ödenme sartı kosulur falan. ama sen bu parayı alırken bunu bile bile almışsın. o zaman banka kredilerini de ödemeyelim anasını satayım. bu kafayla o okullara girip nasıl okudunuz ki.

  • atatürk herhalde mezarında ters dönmüştür

    bence konuşmanın en can alıcı kısmı türkmenlerle ilgili olan kısmı. yorumsuz:

    g20'de türkmenlerle ilgili hiçbir şey duymadım

    biz türkiye ile işbirliğini reddetmedik. antalya’ya g20 zirvesine gittim ve orada birçok türk yöneticiyle görüştüm. bizim önümüze uluslararası hukuka uymayan türkiye hakkında çok hassas konular koydular. türkmenler hakkında ise hiçbir şey duymadım. türkmenlere saldırılarla ilgili soru sorabilirlerdi. biz de “tamam anlıyoruz. size yardım etmeye hazırız” diyebilirdik.

  • yaran facebook durum güncellemeleri

    "yılbaşı sepetlerinin içinde tütün mamullerinin ve alkollü içkilerin bulunması yasaklanmış. e onları çıkardın mı zaten ramazan kolisi oluyor."

  • erkeği mahveden karı zırıltısı çocuk mızırtısı

    sevdiği için değil sırf gömleğini ütületip kendi deyimiyle "yeminin suyunun" verilmesi için evlenen bir erkeğin vızıltısı. evlenen sensin, çocuğu da babası evinden çeyiziyle getirmedi herhalde. belki yanına çekip başını okşarsan azıcık sevgi hisseder de şaşırıp susar çocuk.

    edit: millete ne çok dokunmuş lan,o kadar memnun değilseniz boşanmak için bir avukata ulasmak cok zor degil. derdinizi hakime anlatın. hoş muhtemelen o da cocugu yaparken aklın neredeydi deyip katmerli bir nafaka belirleyecek.

  • kiralık aşk

    bu kadar hakkında beğeni yazılmıs dizinin en absürt karakterlerinden mineye değinilmemiş hayret. neriman cağırdı mı bir depar atıp eşyaların üzerinden atlayarak gelişi efsane. kaşı,gözü ... bence cok güzel oynuyor. repliği yok ama yine de göze batıyor.