bu sarki size gelsin hacilar5
profili

  • 13 haziran 2018 liderler fox'ta canlı yayını

    büyük ihtimalle liderler fox'ta serisinin en düşük reytingli programı olacaktır.

  • ben bu twitter'a falan hepsine karşıyım

    cumhurbaşkanı erdoğan, atatürk havalimanı'na yaptığı ziyaretten sonra açıklamalarda bulundu. saldırının yaşandığı alana giden erdoğan, burada yetkililerden bilgi aldı.

    havalimanındaki bir taksicinin sosyal medyada, saldırının ardından şoförlerin yaralılardan ve yolculardan çok fazla para aldığına dair iddiaların hatırlatması üzerine, erdoğan, şu açıklamayı yaptı:

    "biliyorsunuz ben bu sosyal medyaya karşıyım. bundan dolayı da bana çok saldırı da oldu. ben bu twitter'a falan hepsine karşıyım ve bunları paylaşmıyorum. kendim de kullanmıyorum. benim adıma kullananlar var, o ayrı mesele. o ahlaksızlığı yapanların ahlaksızlığı kendi üzerinedir. bunları hiç takmayın" ifadesini kullandı.

    http://www.cumhuriyet.com.tr/…hepsine_karsiyim.html

    sosyal medyaya karşısınız tabi çünkü bütün pislikleriniz sosyal medya sayesinde ortaya çıktı, çıkıyor, çıkacak ve yayılacak. havuz medyası sizin sırtınızı sıvazlayıp, pisliklerinizi sürekli örtbas ettiği için, twitter ve facebook sayesinden haberimiz oluyor her şeyden.

    karşısınız çünkü olumsuz eleştiri duymak, okumak istemiyorsunuz.

    karşısınız çünkü insanların sosyal medya sayesinde nasıl haberleşip birlik olduğunu, size karşı omuz omuza mücadele verdiğini gördünüz.

    karşısınız çünkü yeni bir şeyler okumaya, öğrenmeye, paylaşmaya, yardımlaşmaya tahammül edemiyorsunuz. istiyorsunuz ki herkes bir başına olsun, cahil olsun, kandırmak kolay olsun.

  • leonardo dicaprio'nun bebeklik fotoğrafı

    leonardo'nun çok sevimli ama annesinin koltuk altının ayı gibi kıllı olduğu fotoğraf. tiksinç.

  • kiralık aşk

    ilk izlediğim zamanlardaki kadar keyif vermeyen dizi.

    bi kere şu sude karakterini canlandıran kıza fena halde uyuz oluyorum. başka biri olsaydı daha güzel olurdu. bu kız ana karakterlerin yanında cidden çocuk duruyor. o dudaklarını büzmesine falan bildiğin gıcığım ya. suratında sürekli "fıstık benim olacak, binicem üstüne vurucam kırbacı" ifadesi var. "sinan benim olacak!" çok itici. etkileyici bir karakter değil.

    asıl meseleye gelecek olursak; senarist o konuda sağlam saçmalıyor. öyle böyle değil ama devasa saçmalıyor. tutturmuşlar bir "defne'nin 200 bin lirayı bulup, neriman'a borcunu ödemesi lazım." haa defne 200 bini bulacak, nermiman'a verecek, borcu kalmayacak, konu da kapanacak. ömer'in derdi de paraydı. olay ortaya çıktığında ömer "haa defne borcunu ödediysen sorun yok yavrum" mu diyecek? ulan bu kız bir oyun oynamayı, adamı kendine aşık etmeyi kabul ederek girdi bu işin içine. ilk başta her şey dümendi. para ömer'in çok umurundaydı sanki. adam demeyecek mi "sen bana bi oyun oynamak için girmişsin bu işin içine, kandırmak için plan vs yapmışsınız, ben senin aşkına nasıl inanayım?"

    defne'ye salak salak zam istetiyorlar, anlaşmalar yaptırıyorlar falan. ortaya çıkardıkları karakterin hayatta yapmayacağı şeyler yaptırıyorlar, hoş olmuyor. ayrıca sıkmaya başladı. son birkaç bölümdür keyif almıyorum izlerken. bence artık defne'nin ömer'e her şeyi itiraf ettiği ve kendini affettirmeye çalıştığı döneme girseler iyi olacak.

  • türk gencinin ömrünü mahveden üç şey