avasas13
profili

  • k. mısırlıoğlu'nun zekasını kemalistler anlayamaz

  • köpeğim çocuğundan daha değerli diyen tip

    bunun "bir köpek sizin bütün esmer sümüklü veletlerinizden daha değerlidir" diyen versiyonu da var. mezarlıklarda köpeklerle kalan bir meczup.

  • nevzat tarhan

    eskiden sıkı fetullahçıydı. bir psikiyatr olarak bir şizofrene ram olmuştu yani. sonra devran döndü, hocasıyla ilişkisini kesmiş göründü. bunlara kim inanır?

    http://m.haber7.com/…ethullah-gulen-neden-donmemeli

  • gül davutoğlu akşener ve özdağ'ın kuracağı parti

    (bkz: davut güloğlu)

  • kadının ıslahı ve usulüne uygun dövme tavsiyeleri

    gaziantep'in akp'li şahinbey belediyesi'nin yeni evli çiftlere dağıttığı aile saadeti isimli kitaptan öğrenebileceğiniz tavsiyelerdir.

    bu mübarek kitaptan bazı alıntılar:

    "bu da fayda sağlamaz ise demek ki kadın yuvasının değil keyfinin derdindedir. ona başka bir ilaç gerekmektedir. bu azgın kadını boşayıp yuvayı dağıtmadan önce evin içinde ıslah etmek için kocaya tavsiye edilen bu ilaç onu korkutmak ve usulüne uygun dövmektir. bu safhada kadını döverek cezalandırma, çok hassas bir iştir. bu, ağır bir hastaya yan tesiri çok olan bir ilacı vermeye benzer."

    "-sopa, demir gibi tahlikeli bir alet kullanılmayacak.

    -dövme halkın içinde değil, gizli ve kendi evinde olacak.

    -kadın dövülüp, kapı dışarı atılmayacak.

    -kadını dövdüğünü kimseye söylemeyecek.

    -dövme ve kavga sürekli olmayacak."

    "dinimiz yoldan çıkmış, çevresine zararlı hale gelmiş nefislerin ıslahı için ilaç ve tedavi hükmünde dayakla cezalandırmayı meşru görmektedir. tabii ki usulüne göre ve hukukuna riayet etmek şartıyla. işin aslı: dayak iki türlüdür. biri zulüm, diğeri lazımdır. lazım olan dayak ilaçtır..."

    "kadının, elinden ekmek yediği kimseye el kaldırması doğru değildir. bunun için dinimizde, dayağı hak eden kocayı dövme işi kadına verilmemiştir."

    http://odatv.com/…din-nasil-dovulur-0802171200.html

    eee ne diyoruz?
    (bkz: bunlar müslüman adamlar)

    erkekler bir tarafa bu zihniyeti kabul eden ve hayvan yerine konmaktan hoşnut bir sürü hanım (kadın değil) var. düşünmesinler vursunlar mührü "evet"e.

  • avasas

    yanlış anlamalar olmasın diye kendi nickine yazmama prensibini bir tarafa bırakarak zorunlu açıklama yapmak durumunda kalan bir avasas'tır:

    1) marie trintignant ilgimi çekecek bir konu olduğunu söyleyerek bir entry paylaşmıştır.

    2) bu entry hukukçu olduğum için ya da entryde bahsi geçen adam ben olduğum için paylaşılmamıştır. bahsi geçen adam arkadaşım olduğu için paylaşılmıştır.

    3) marie trintignant da arkadaşımdır. şu anda mesaj alımına kapalı ama kendisine sorulduğunda bahsi geçenin ben olmadığını söyleyecektir.

    4) konu çok karışık bir konu. marie trintignant o adamla kendisini benim tanıştırdığımı söyleyerek bana sitem etmiştir ama kendisini o adamın olduğu whatssapp grubuna alan ben değilim. başka bir arkadaşımız. ancak daha sonra kendisi defalarca gruptan çıkıp kendisini gruba almamı istemiştir ve ben de geri almışımdır.

    5) hemen her konuda olduğu gibi bu entry için de bana danışsa idi o entryi yazmamasını söylerdim. öncelikle kendisine de söylediğim gibi o taciz olduğu iddia edilen capslerde hukuki olarak baktığımda rıza var. capslerden sonra hem olumsuz tepki yok, hem de defalarca lüks restoranlarda birlikte fotoğraf vermeler, alışverişler, hesabına yatan paralar var. eğer olay mahkemeye intikal eder de tanık olarak ifademe başvurulursa iki tarafın da arkadaşım olmasına bakmadan her şeyi olduğu gibi kanıtları ile anlatırım.

    6) yine kendisine şunu ifade edeyim ki "- sorun seks değil, bana gönderilmesi gereken paranın seks için harcanması." ifadesi kendisini zora sokar. o adamdan para istediğinin, o adamın kendisine para göndermesi gerektiğini düşündüğünün ikrarı anlamına gelir bu ifade.

    7) o entryde bahsi geçen adamın sevgilisi abd'de yerel savcılıkta çalışıyor. bir şekilde o kadın da konuya dahil ediliyor. olay uluslararası boyut kazanabilir. burada vermediğim detaylar var.

    son söz: o entryde benim kastedildiğim sanılabilir diye bu açıklamaları yaptım. şu an kendisi ile irtibat kuramadığımdan entryi moderasyona şikayet de ettim. kendisi siler ya da entry silinir ise ben de bu entryi silerim.

    arz ederim efendim:)

  • kurbanın akan kanını izlemek lazım

    büyük mütefekkire tuğçe kazaz hanımefendi hazretlerinin bir aforizması.

    " yüce yaradan o kurbanla beraber içimizdeki kini, nefreti ve negatif olan tüm duyguları kesip atmamız için bize kurban kesmeyi emretmiştir. bu durumda, kurban kesmeyelim de birbirimizi mi keselim? asıl sizler kurban kesmediğiniz için bu kadar saldırgan ve tedirginsiniz. o nedenle inanan herkesin kurban kesmesi ve hatta kesilen kurbanın akan kanını izlemesi lazım. böylece o kesilen kurbanla beraber tüm negatif duygularımızdan kurtulabiliriz. "

    http://www.mynet.com/…birbirimizi-mi-keselim/91103/

    doğru yaaa. ortadoğuda hiç kafa kesilmiyor. ortalık pozitif enerji kaynıyor. bu arada sanmayın ki orjinal bir şey söylüyor. çok önceleri sızıntı, zafer gibi uyduruk nurcu/dinci dergilerde bilimsel psikolojik gerçekler gibi yazılmış şeylerdir bunlar. müslümanlar kurban keserek vahşet duygularını tatmin ediyorlarmış da insanlara karşı vahşet pratiği yapmıyorlarmış falan filan.

  • gülçin zaza koştu

    bu kadının beyanının irem aktaş denen mütesettirenin beyanı ile eşdeğer olduğunu iddia edebilmek için tahıl beyinli olmanız gerekir.

  • çankaya sapığının solcu çıkması

    iq'su ayakkabı numarasını geçemeyenler tarafından kendi türdeşlerinin pisliklerini önemsizleştirmek için öne sürülmüş bir iddiadır.

    yahu anlamadım şimdi ben. bu adam solcu mu değil mi bilmiyorum ama temsil kabiliyeti nedir? bir dernek/sivil kuruluş başkanı sözcüsü falan mıdır? millete ahlakçılık mı taslıyormuş? kendisi gibi olmayanları ahlaksızlıkla mı itham ediyormuş? "en ahlaklı biziz" mi diyormuş. pisliği ortaya çıkınca solcular bu adamı savunmuş mu? "solculuk düşmanları iftira atıyürrr!!!" diye ortalığı velveleye mi vermişler?

  • aziz sancar

    medreseden yetişmemiştir.

    * bölgenizdeki okullar bunun için yeterli miydi?
    - maalesef biz memleket olarak, her şeyimizi tenkitten hoşlanıyoruz. o dönem okullarımız harikaydı. olağanüstü öğretmenlerim vardı ilkokulda. oradaki ilkokul eğitimini burada amerika’daki en iyi ilkokullarda verirler mi vermezler mi bilmiyorum. o kadar iyiydi.

    * öğretmenler mi iyiydi?
    - tabii. çoğu köy enstitüleri mezunuydu. çok idealist insanlardı.
    http://www.hurriyet.com.tr/…beni-terk-etti-30282793

  • misvak dergisinden rusya krizine çok ince gönderme

    (bkz: sağcılardan mizahçı çıkmama nedenleri)

  • abdurrahman dilipak'ın türkiye düşmanları listesi

    kabarık bir liste.

    "bu yapıda herkes var. hatta iran, suriye üzerinden ve pejak üzerinden bu şer ittifakına destek veriyor. israil, suriye, mısır bu kirli oyunda birlikte hareket ediyor.. almanya deyince zaten orada abd, ingiltere, fransa, israil ve vatikan var demektir.. bu yapı içinde yunanistan da var, kıbrıs rum kesimi de.. iskandinav ülkeleri de var, benelüx ülkeleri de..

    bu ihanet çetesinin içinde nato üyesi müttefik bildiklerimiz de var, ab içinde birlik olma senaryosunun üyeleri de var. kimi halkı müslüman ülkelerin işbirlikçi yöneticileri de bu haçlı ittifakına destek veriyor.

    bu saldırılar sadece pkk, dhkp-c değil, son saldırıda ermeni teröristlerin de olduğu iddiaları sözkonusu.. paralel yapı da çeteye dahil, masonik örgütler, beyaz türkler, derin devlet, herkes bu koalisyona dahil..

    kapitalist borsa spekülatörleri, komünist maskeli taşeron örgütler, faşist militanlar, ılımlı islamcılar, sağ-sol, alevi-sünni yedekleri ile birlikte hepsi cephede.. bunların kadrolarında şeyh de var, fahişe de.. yoksulunu da, zenginini de kışkırtıyorlar.. liberalini, çevrecisini, herkesi bu kirli savaşın içine çekmeye çalışıyorlar."

    http://www.yeniakit.com.tr/…ekun-saldiri-11950.html

    abdo ağam eyi misin?

  • 14 yaşındaki iranlı çocuğun eşcinsel diye asılması

    öldürmek için kaideler varmış. kaideler yerine getirilirse eşcinsel diye öldürülebilir yani. vaka vahşettir ve siz zihniyetinizle mide bulandırıyorsunuz.