on capraz baglardaki yirtilma11
profili

  • cüneyt çakır

    portekiz - izlanda maçında otoritenin karekökünü oluşturmuş hakemimiz. lan adam olay yerine bir koşuyor bütün futbolcular sus pus :) normalde itişme kakışma olacak pozisyon, rakip oyuncular birbirine girmek üzere derken cüneyt çakır bir koşuyor, bir yüz ifadesi var adamda o sırada, sanırsın hepsini falakaya yatıracak öyle sert. futbolcular da götüm götüm dağılıyor onu görünce :)

    hayır itiraz etmeye götü yiyen futbolcu göremedim daha. ilk yarı bi ronaldo itiraz eder gibi oldu bir pozisyonda o kadar.

    - faul!
    - tamam abi sen öyle diyosan :(

    collina ile birlikte gördüğüm en otoriter hakem. türkiye gibi rezil futbola sahip bir ülkeden böyle bir hakemin çıkması büyük şans.

  • 4k tvlerin gereksiz olması

    (bkz: simdi al seneye de izlersin)

    blu-ray filmler yil sonuna dogru tamamen 4k'ya geciyor. o yuzden ise yaramayacak diyemeyiz.

    peki 1080p goruntu gayet net degil mi? net. ama hey dostum kamoon kapitalizm cagindayiz sus ve ayak uydur. kos ve borca harca girip ölüm kalim meselesiymis gibi hemen bir 4k tv al. cunku essegin ziki bile artik 4k. lutfen.

  • tesla model 3

    bu ulkede bunu sarj etmek icin benzin kadar elektrik ucreti almazlarsa ben de bir sey bilmiyorum. bak gor. turkiye'de hicbir farki olmayacak otomobildir.

    gerekirse genel elektrige benzin kadar zam gelir. "yok ya yapmazlar" diyebiliyor muyuz? tabii ki hayir. orospu cocuklari. devrim yaratan teknoloji haberine bile sevinemiyorum sizin yuzunuzden.

  • kıvanç tatlıtuğ'un ailesinin amerika'ya yerleşmesi

  • bir ölü diriltme hakkı verseler diriltilecek kişi

    (bkz: mustafa kemal atatürk) demiş miydik?

    bir daha atatürk.

    "kemalist tü kaka" diyen yavşaklara inat atatürk. sanki başka adam var ülkeyi kurtaracak. ibnelere bak ya. kemalistmiş. iyi alıştınız ha ota boka kemalist demeye. çok değil 2005-2006 yılına kadar bu ülkedeki çoğu normal insan sizin şu an "kemalist" diye bok attığınız insanlar gibi ata'sına bağlıydı. o zamanlar kemalist ve atatürkçü lafları dolaşmazdı ortalarda. çünkü normali buydu. sonradan böyle böyle anormalleştirmeye başladınız bu sevgiyi. amına koyduklarım. "kemalist" ve "atatürkçü" isimlerini bulanın sülalesine kafam girsin zaten. kemalist ve atatürkçü değiliz biz. sadece atamızın çocuğuyuz. başka isimlere sığdırmakla yormayın şu beyninizi.

    edit: entry'ye bakınca erkek halimle "bayan değil kadın!" diye bağırıyormuşum gibi geldi. ne hale gelmiş entry size sövecem diye. ibneler ya.

  • merkel'in dünyanın en güçlü 2.insanı seçilmesi

  • çorum'da bayan öğrenciye eşyalı 3+1 ev 300 tl

    (bkz: inanma sikecek)

  • ya tamam volkswagen gitsin de yerine kim gelecek

  • sanalmarketim.com

    eşşek penisi kadar uzun olan makalesinde ctrl+f yaparak özür kelimesini aradığımızda bulamadığımız firmadır.

    15 senelik müşterinizdim, bir daha sizden kibrit alırsam siksinler beni.

  • 17 eylül 2015 domino's pizza rezaleti

  • türk kızı vücudu

    türk erkeklerinin reddedildikçe akın ettikleri başlık.