italyankokenli11
profili

  • kamp yapmak

    birinci şartını yazıyorum. bir kampçı asla ama asla başkasının yaptığı şeyin kamp olduğunu kabul etmez ve kamp denilen şeyi sadece kendisinin dogru yaptığını düşünür. bu kural çok önemli
    hep şu modda olun "hia, o da kamp mı yeaa. kamp yaptığını sanıyo yiaa" bunu bilirseniz gerisi kolay.

  • türkiye'nin girişine yazılması gereken söz

    karınıza, çocuğunuza ve evcil hayvanınıza mukayyet olun. işletme sorumluluk kabul etmemektedir.

  • 18 şubat 2019 antalyaspor başakşehir maçı

    tüm stadyumun gördüğü şeyi görmeyen kör bir hakemin yönettiği maç. arda gitti top benden çıktı dedi yine de taçı başakşehir'e verdi. itiraz eden antalyasporluya sarı kart çıkardı.

  • semih kaya

    ne bekliyorsunuz amk ozan'dan gelen parayı paşka bi stopere mi gömsünler? uefa kulübün arkasında şemsiyeyi yağlarken alan'a balotelli'ye kamyonla para mı saçsınlar. uefa'nın men cezası vermemesi bu kadar gündem olmuşken üçüncü bi ffp ihlalinde galatasarayı fena öttürecekler bunun mu olması lazım.

    semih türkiye ligi için yeterli bir oyuncu. 19 yaşındaki ozan kadar oynar. daha kötü oynamaz. maliyeti de düşük. galatasaray alırsa akıllıca davranmış olur.

  • lise hocalarına yıllar sonra söylemek istenenler

    ey gömleğim pantolonun dışına çıkmış diye hoşlandığım kızın önünde götüme tekme atan orospu çocuğu hoca. bu olaydan bir zaman sonra, nöbetçi olduğum bir gün, sana çay getirmemi istemiştin hatırladın mı?
    getirdiğim "çay"ın tadını beğenmiş miydin? ahahahahahahh (kötü adam gülüşü).

    intikam sıcak servis edilen bir çaydır(!).

  • survivor 2017

    volkan, pınar, tuğçe, anıl, furkan hatta yılgın sedat hepsi gidiyor ama un çuvalı sabriye hala orda ve yarışmanın adı survivor amk. bi adet keriz bulup ona yamanıp adaya yapıştı kız resmen.

  • fethullah gülen'in iadesini görüşmeye hazırız

    abd tarafından yıllardır söylenen cümle. görüşmede darbenin fethullah gülen tarafından organize edildiğine dair somut kanıt istenecek. kanıt sunarsan fethullah'ı, sonmazsan babangida'yı alırsın.

  • toki'nin şehit ailesine verdiği evi geri istemesi

  • polisin 11 yaşındaki çocuğu öldürmesi

    çocuklar kovalamaca oynarken düşmüştür belki. polislerin birbirini vurup öldürdüğüne inanıyorsun da buna neden inanmıyorsun.

    ben bu ölümden çocuğun anasını babasını sorumlu tutarım. fabrika gibi üreteceğinize sahip çıkmayı öğrenin az.

  • nerede o eski bayramcıların ortadan kaybolması

    (bkz: nerede o eski 'nerede o eski bayram'cılar)

  • shakira'nın arda'yı yemeğe çağırması

    arda'yla hemen hemen aynı yaştayız. lan bu karı türkiye'de konser verdiğinde -giydiği kostumun de etkisiyle- direkt göte kitlenmiştik çocuk yaşımızda. muhtemelen arda da göte kitlenmişti tüm ergenler gibi. şimdi karıyla karşılıklı ve eşit şartlarda yemek yiyecekler vay amk ya. nereden nereye dedirtti.

    yani arda için "nereden nereye". yoksa biz hala aynı yerdeyiz. göte kitlenmeye devam yani.