iki kelam da biz edelim3
profili

  • ahmet hakan'ın terbiyesizleşmesi

    terbiyesizleşmedi. öyleydi, öyle kaldı.

    şunu ekleyeyim ki, yazıyı okudum öyle girdim enrtiyi. normalde bu omurgasızın yazılarını tiksindiğimden dolayı okumuyordum okumak zorunda kaldım bu başlık yüzünden. yazının haklı bir tarafı yok. hala kadının twiterdaki bilmem kaç yıl önceki paylaşımları didiklenerek aşağılık bir propaganda yapılıyor. yazmış olduğu yazının başlığı bile seviyesini ortaya koyuyor. domuz yemek suçmuş gibi vurgulaya vurgulaya. göz önünde ayakkabı kutusundan çıkan paraları ve bu paraların akibetini sorun etmeyen, milletin hakkını çatır çatır yiyenlere söz edemeyen bu terbiyesizler insanların kendi paralarıyla yedikleri içtikleri şeyleri sorun ediyorlar. aslında inandıkları dinde sadece domuz eti değil haram yemek de günah ama dile getirmesi yok oluyor yedikleri içtikleri haram olunca.
    canan bu seçimin kazananıdır. her türlü ahlaksız saldırıya karşı canla başla çalıştı. cumhurbaşkanı makamına oturan şahıs kadının twitleri bir yığın insanın önünde kaç yüz tane kanalda canlı yayında yayınladı. sanki bir şey varmış gibi. ahmet hakanın da dahil olduğu bir sürü medya tetikçisi köpek gibi saldırdı her gün yazdıkları köşelerinde. kudurmaya devam edin. canan kazandı. sizin yeminizi keserler artık finans edecek güçleri kalmayınca. ondan böyle kudurmanız.

  • turkcell hatlarımızı iptal ediyoruz kampanyası

    çocukların tecavüze uğradığı evin kaçak olduğu anlaşıldı. kaçak bir evde çocukları koruyacak hiçbir denetimin olmadığı anlaşıldı. çocukların yaşadığı mağduriyetin sadece bir sapıkla ilgili olmadığı, asıl suçlunun bir sapığa her türlü ortamı hazırlayan vakıf olduğu anlaşıldı. tüm bunlar karşısında yüz küsür vakıf hepimiz ensar'ız dedi. (hepinizin amk.) türkcell ısrarla sponsor olmaya devam edeceğini açıkladı.

    hülasası şu. adamlar çocuklara tecavüz etseler bile birbirini kolluyor, hiç utanmadan tarafını açıkça belirtiyorlar. yani biz böyle bir şey karşısında tepkisiz kalabilir miyiz? kalamayız...
    kampanyaya devam. bu rezilliği her tarafta duyuracağız. ekşi'de, twitter'da, facebook'da... sokakta, kahvede, dost muhabbetlerinde...

  • maarri'nin türklere armut demesi

    başlığı açan entryi nasıl okudu, nasıl anladı bilmem. sayesinde güzel bir entry okumuş oldum.
    eğer bu entryden bu sonucu çıkaranlar varsa maarri haklı. milliyetçilik ağır bir hastalık.