bana bebegim de10
profili

  • 6 ocak 2021 beşiktaş çaykur rizespor maçı

    maç olmuş 6-0. welinton kolları açıp yer yumrukluyor golden sonra. ersin sevinçten kendinden geçmiş. takımda herkes gollerden sonra üst üste. canım abuş’um pozisyonları piç etse de herkes biliyor sebebini, kafasını okşuyor.

    sen böyle oluyorsun ya beşiktaş’ım. amına koyayım şampiyonlukların; ben çok mutlu oluyorum.

  • 22 eylül 2018 mhp af teklifi

    evimin önüne arabamı bırakamıyorum anasını siktimin şehrinde. salın bütün gaspçıyı hırsızı sokağa. daha lisede bıçaklı gaspa uğradım, ilkokuldaydım evimize hırsız girerken gece camda yakaladığımızda, geçen sene de arabamın multimedya ekranı çalındı.

    ben yarın bir gün bu kadar travmayla bu orospu çocuklarından birini öldürünce beni de affedersiniz amına kodumun evlatları.

    sokaklarında yürünmeyen lanet şehrin çok kutsal fatih ilçesi için konuşursak, asayişin anasını sikecek tekliftir.

  • alvaro negredo sanchez

    belki aradığımız adam değil, leblebici forvete gomez yüzünden bir anda alıştık falan da; arkadaş porto maçındaki üçüncü golde babel topu aldığında şöyle bir bakıp bir saniyede o koşuyu yapmayı akıl eden adama balon topçu diyeni sikerler. futbolu biraz bilen adama çok şey anlatıyor o koşu. pozisyon da gol oldu zaten.

    o an ayakta alkışlayasım geldi daha asisti yapmadan. belki çok gol atamayacak ama bize çok faydası olacak adam. vurduğun gol olsun.

  • bağırsak tedavisi ile on bin otizmliyi iyileştirdi

    yemin ederim ciddiye aldım, uzun demeden okuyacaktım ön yargılarımı kırıp, ta ki "ms gibi psikiyatrik hastalığı olan..." kısmına kadar.

    ebenin amı be kardeşim, neden okuyayım şimd ben bunu?

  • 31 temmuz 2016 tatvan'da yapılan anonslar

    lan darbe ne zamandır ilçe ilçe yapılır oldu arkadaş? tatvan'da hareketlilik varmış. amk tatvan'ın her tarafı hareket olsa ne olacak?

    insanları korkutmaya yer arıyor bu yöneticiler de heralde. felaket tellallığının lüzumu yok.

  • 25 temmuz 2016 hulusi akar'ın ifadesi

    günlerdir beklenen ifadeye bak, hizaya gel. emir komutanın başı, rehin alınan genelkurmay başkanı, onun ağzından ifade yaz desen ben bunu yazardım, öyle ifade vermiş.

    ha bir de şunlara tav oluyorum bak:

    -"dilerseniz sizi kanaat önderimiz......"

    oğlum bu ney lan? "kanaat önderimiz, yüce insan, ahlak timsali, first of his name".
    arkadaş işi fetonun yaptığına ikna olalım diye mi yapıyorsunuz bunu? böyle cümle mi kurulur amk o ortamda? teslim olan pkk'lı videolarında konuşturulan tipler gibi anasını satayım. umarım ifadenin kalanına ulaşırız, bu nedir bir bok öğrenemedik gene.

  • demokrasi nöbeti

    köşebaşında beklerken karşıdan gelen etekli kıza atmadığı laf kalmayıp; akabinde arabaya atlayıp "yallah bismillah allahuekber" diye bağıran orospu çocuklarının da içlerinde yer aldığı nöbet. malesef münferit durumlar da değil. bir gün bir tanesini tek yakalarsam anasının amında tutmaya devam edecek nöbetini.

  • can yayınları

    13 yaşında çocuğa yapılana bak! kapatsınlar yayın evini hemen. tek bir kitabı dahi satılmasın. sahibinin mal varlığına el koysunlar, mümkünse birkaç sene de hapis cezası verilsin.

    amk ülke olarak iyice kafayı yedik. ulan densizin biri bir bok yedi diye tepkilere bak. işini hakkıyla yapan onca insanın suçu ne lan? almayın kardeş kitap falan, bugüne kadar aldıklarınızdan ne öğrenmişsiniz ki bundan sonra öğrenesiniz. standa koyacağı adamı elli tane mülakatla mı seçecek adamlar? bakarsın yaptırım uygulamış mı, bunun suçluluğunu üstlenmiş mi vs. ona göre yargılarsın verirsin kendince kararını. ama yok, birinin yaptığı hayvanlık yüzünden komple kitaplarını ateşe verelim.

    yarın bir gün o çocuk babasıyla çıkar, can yayınlarına çok teşekkür ederiz yaklaşımlarından sonra diye açıklama yapar, yarrak başı gibi kalırsın ortada söylediklerinle, dikkat et.

    edit: bak adamın zeka seviyesi "aaa can yayınlarının maaşlı çalışanları geldi" seviyesinde. şimdi gerizekalı açıp iki entry okusa, kimin ne olduğunu görse yazmaz bunu, ama adı üstünde gerizekalı. sen de iletişim yayınlarının çalışanısın o zaman buradan hareketle öyle mi? bu seviyedeki adam gelmiş kitap almam burdan diyor. ulan gerizekalı sen zaten kitap almazsın, yayınevine ne bok atıyorsun boş yere. adamda şrade gelişmemiş ki, "ooo linç var, yakalım, ezelim, sikelim". beyinsiz herif burada çocuğun mağdur edilmesini savunduğumuzu sanacak kadar anlamaktan aciz, ama ağzı var işte yapacak bir şey yok. gerçi böyle koyun sürüsü bol bol lazım millete, yoksa biz nerden para kazanacağız. aynen böyle devam gençler, aman düşünmeyin bir şey.

  • 1kasım'da akp seçimi kazanmazsa atılacak manşetler

    (bkz: tamam son)
    (bkz: bunu saymayanın)

  • altıgen uçak koltuk düzeni

    pegasus duymadan linki kaldırın dediğim düzen.