nutella yerken sandalyeden dusup geldim34
profili

  • mert hakan yandaş

    allah kimseyi bu adamı savunma durumuna düşürmesin.

  • mauro icardi

    dün arkadaşlarla şampiyonluk goygoyu yaparken bu sezon attığı hangi golü ilk sıraya yazarsınız gibi bir konu açıldı, derbide sol ayağıyla tavana yapıştırdığı gol dedim. bi 5 saniyelik falan sessizlik oldu sonra, hangisini diyorum acaba diye. öyle bir adamdır.

    iban açıklasınlar 1 günde bonservisini toplarız. bonuslarla birlikte.

  • 24 kasım 2022 portekiz gana maçı

    ayew oturana kadar gana kupadan elendi aq.

  • sergen deveci

    adamın durumu ağır diyorlar, belki bir yakını arkadaşı bilgisi olan biri vardır buraya yazmış olabilir diye girdiğimiz yerde 'daha dün yanımdan geçmişti, çok gülmüştük, üzdün reis' vs okuyoruz aq. vallahi siz iflah olmazsınız ya. amına koyim insan şu durumu da kendine yontmaz yani. yanından geçmiş.

    edit: sözlüğe bilgi almaya girdiğimiz için özür dileriz mk forumcusu. siktir git twitter'a yaz bilgi vermeyeceksen.

  • instagram

    patır patır hesap kapatmaya başlayan uygulama. doğrulama istiyorlar sonra öyle duruyor. bot hesaplardan kurtulmaya çalışıyorlar sanırım ama arada biz de kaynadık tabi. geri açarlar umarım, 10 yılın emeği, anıları var hesapta.

    edit: düzeldi.

  • 5 mart 2022 konyaspor galatasaray maçı

    bu takıma daha barcelona girecek.

  • 15 ocak 2020 çaykur rizespor galatasaray maçı

    emre akbaba'ya yapılan penaltıda var'a gitmeye tenezzül etmeyen halis özkahya'nın, galatasaray'ın golünde soluğu var'da aldığı maç. buna gidiyorsan ona da gideceksin kardeşim. neyse o kadar da önemli değil.

  • sadık çiftpınar

    fofana'dan çalım yerken kendi etrafında bir tur daha dönse yine kendisiyle karşılaşıp bize evrenle ilgili ipuçları verecekti.

  • emeklilikte yaşa takılanlar

    20 senelerini çalışarak geçirmiş insanlardır. 24 yaşında olsan, sen daha altına sıçarken çalışmaya başlamışlar demektir yani. elden ayaktan düşene kadar niye çalışmak zorunda olsun bu insanlar? hak etmiş lan işte emekli olmayı? iyi misiniz kardeşim? kendi insanınızın düşmanı mısınız?

  • 600 lira doğal gaz faturası

    kombiyi kökledim 150 lira ödedimcileri toplayan fatura. kardeş ya kümese kombi taktırmışsın, ya da ocağın en büyük gözünü açıp ailece etrafında oturuyorsunuz akşamları. 150 lira nedir 2007'den mi gönderiyorsun entryi?

  • ali koç

    seçilmeden önce "bize 1-2 sene verin" dediğinde "vizyoner başkan, bütün seneler senin olsun, bekleriz, proje yaratıyor" diye peşinde koşan fenerbahçe taraftarının td'yi kovmasını ya da istifa etmesini beklediği başkan. biraz tutarlı ve sabırlı olun kardeşim, başarı öyle zart diye gelmiyor. hele ki 20 senelik aziz yıldırım yönetiminden sonra.

  • 29 nisan 2018 galatasaray beşiktaş maçı

    öncesinde galatasaray'a fetö iması yapanların ve bununla suçlayanların galatasaray sosyal medya ekibi tarafından teker teker tespit edilip gerekli yerlere iletildiği maç. galatasaray'la fetöyü karıştıran anasıyla avradını da karıştırır.

    edit: gençler ben sosyal medya ekibinde değilim, kulüpte de çalışmıyorum. bu durum sadece bu maça ya da ekşi'ye özgü bir durum da değil. bir kulübe böyle haysiyetsizce iftira atmanın elbette sonuçları olacaktır.

  • davide astori

    uykusunda kalp krizi geçirdiği söylenen futbolcu. 2 yaşında bir kızı varmış. takım arkadaşlarını düşünemiyorum bile; kahvaltıya iniyorsun, kaptan yok. sonra bir bakıyorsun, 31 yaşında gencecik adam... çok zor çok.

  • igor tudor

    galatasaray'ı bana emanet etseler; 2 fenerbahçe, 2 beşiktaş, 2 başakşehir ve 2 trabzonspor maçından yanlışlıkla 2 puan çıkartırdım.

    bu adam 1 puan çıkarttı.

  • galatasaray

    hakan ünsal, mert korkmaz, okan buruk, arif erdem, ismail demiriz, uğur tütüneker ve yusuf tepekule ve hakan şükür gibi milli takım formasını da giyen kişilerin formasını giydiği takım. bu durum milli takımı da mı fetöcü yapıyor, bi çıkıp izah etseniz göt laleleri.

  • igor tudor

    %100 futbol muydu neydi çıktı oraya; önde basıcaz, çok koşucaz, you know, futbol öyle oynanır, you know, pres, koşma, you know, antrenman zar zurt anlattı anlattı ...

    sonra bir baktık galatasaray avrupa kupalarında "ilk" maçına çıkan östersunds'a karşı 11 kişiyle kendi yarı sahasında bekliyor. bu acayip de 2-0 kaybettiğimiz maçtan sonra çıkmış defansta çok kompakt oynadık pozisyon vermedik falan diyor, bizimle dalga geçiyor.

    bu adamla lig üçüncülüğü büyük başarıdır. deplasmanda 10'dan fazla maç kazansın dişimi kırarım. nasıl prandelli'nin bi bok yapamayacağı daha oynadığı ilk hazırlık maçında belli olduysa, bununki de o hesap. dursun ve saz ekibi göz göre göre galatasaray'ın 1 sezonunu daha çöpe atıyor.

  • italya'da 5 euro'ya satılan fantastik sandviç

    ekmekle doymaya alıştırılmış insanımıza tuhaf gelen sandviç. yok ekmek geniş olacak, yok hep dökülür yerken falan. kardeşim ekmeği yemesen de olur, çıkar ekmeği aklından iki dakika ya. sal bi kendini.

  • fabricio agosto ramirez

  • 27 mart 2017 türkiye moldova hazırlık maçı

    arda turan'ın kasığındaki problem sebebiyle forma giyemeyeceği maç. sonraki arda turan da 70 seneye anca gelecek, kimi oynatacağız bilemiyorum.

  • emre belözoğlu

    josue'ye bilerek dirsek attı, sonra ne yaptım diye bağırdı çağırdı, her zamanki gibi kırmızı değil sarı kart gördü, ona da bağıra çağıra itiraz etti.

    birazdan gol atarsa koşar sevinç içinde kafasını secdeye koyar, eliyle 4 işareti falan yapar.

    emre budur. atatürk'ün sevmeyeceği türden bir sporcudur.

    (bkz: 4 şubat 2017 medipol başakşehir galatasaray maçı)