metin milli14
profili

  • kariyer.net'te yayınlanan köle ilanı

    şuradaki görselden rahatlıkla görünebilecek ilan. öyle entry sildirmeyle olmaz bebeyim bu işler.

  • 2016 ekonomik krizi

    yaklaşık 3 sene boyunca patronların ve çalışanların büyük kısmının akpli olduğu bir şirkette çalıştım. (tabi sigortayı asgariden yatıran, asgari geçim indirimini bile maaşa dahil eden, fazla mesai ücretlerini ödemeyen bir şirketti bu arada) oradaki akpli olmayan ve hatta gezi direnişçisi olan tek insan ben olduğum, bunu da hiç çekinmeden yüksek sesle söyleyip şakır şakır savunduğum için şakayla karışık vatan haini, terörist falan ilan edilmiştim şirket içinde. neyse ki sonunda kurtuldum oradan, şimdi ki patronlarım sabah akşam onlara küfreden insanlar.

    geçen gün eski patronum yeni şirketime geldi çünkü aralarında ticari bağ var. bu yine başladı akp şöyle iyi, başımızdaki namaz kılıyor, israil kötü, geziciler kaka, fetöcüler eşek, hdp salak, ingiltere şıllık, chp uyuz blablabla tabi yeni patronlarım ticari bağlardan dolayı ses çıkaramıyor, sadece dinliyor. en sonunda ben girdim devreye, tekrar saydırmaya başladım, başkanlık sevdası uğruna ülkenin uçuruma sürüklenmesinden girdim, ekonomik krizden çıktım. ve o adam bana şunu dedi;

    -gezi zamanında dolar yükselmeye başladı, o gün bugündür de yükselmeye devam ediyor. hepsi sizin suçunuz, siz başlattınız doların yükselmesini. bak olay ekonomik krize kadar geldi.

    yeni patronlarım ve ben birbirimize baktık, şok olmakla karışık bir çaktırmadan gülümseme yaşadık. bu nasıl bir hayal gücüydü gerçekten anlamak zor.

    yani bu adamlar asla ama asla ekonomik krizde akp'yi suçlamayacak. ekonomik krizin faturasını 1954 yılında yozgat'ta arı öldüren chp'li polise bağlayacaklar, alman markası mercedes'e debriyaj perçini satan fetocu xyz'ye bağlayacaklar, ingiltere'de selfie çektiren türk turiste bağlayacaklar, sigarayı bırakıp e-sigaraya geçtiği için vergi vermeyen alevi gencine bağlayacaklar ama akp'ye bağlamayacaklar bu krizi.

    gidecekler, ekonomik krizle geldiler, ekonomik krizle gidecekler. ama benim tahminim "sen vermedin, ben vermedim kim verdi akp'ye oy" geyiğinin yerini "ben verdim, sen verdin, kim vermedi akp'ye oy" geyiği alacak.

    ben bu esnada yangın, itfaiye, hortum cümleleri kurup, rantlarla yükselen şirketlerin teker teker kıvranmalarını izleyeceğim. bir tarafta başkanlık uğruna ülkeyi uçuruma sürükleyen bir adam, bir yanda ekonomik krizle savaşan şirketi. bakalım hangisinden vazgeçecek? eğer ki bunları biraz tanıdıysam para uğruna vazgeçmeyecekleri şey yok, reisleri de bunu çok iyi biliyor aslında. ve o vazgeçme esnasında da birbirlerini suçlayacak, "kim sattı lan davamızı?" diyecekler. hayali bile güzel valla.

  • lord eddard stark

    kanzuk'un yazdığı #64043714 numaralı entry sanırım en çok bu ve bunun gibi yazarları (!) vuracak. keza böylesi adamların saçmalıklarının gözüne bile ilişmesini istemeyenler direkt engelleyecek ve olay çözülecek.

    sıçtın olm lord.

  • 2016 turizm krizi

    ülkenin cumhurbaşkanı sırf bu krizden kurtulmak için kalkmış özür dilemiş, turizmciler isyan etmiş (ki hala ediyorlar) ilk turist kafilesi çiçeklerle karşılanmış, otel sahipleri "ya neden yunanistan'a gidiyorsunuz" diye sitem etmiş, bir başkası "yurtdışı çıkış harçları artsın ki en azından yerli turist bize kalsın" diye sikimsonik öneri getirmiş blablabla.

    ama adamın biri diyor ki "ben çeşme'ye gittim, her yerde insan vardı. o yüzden kriz yok" mantık direkt düz mantık. ha bir de melih gökçek gibi gezi zekalı demiş sdfghjaskd. ah ne zoruma gitti, ne zoruma gitti gezi zekalı denilmesi.

    hayır ikamet ettiğim yer izmir olmasa, hafta sonları gezmesem, gezen arkadaşlarım olmasa, turizmci arkadaşlarım olmasa, gözüm kulağım olmasa, gördüklerime inanmasam, duyduklarıma inanmasam bu adama inanırım da işte gezi zekalı olduğum için inanmıyorum.

    bu adam yarın kalkıp "tavuklar yürür, insanlar da yürür. o zaman tavuk insandır" der. bak böyle adamlar der. zira adamın önüne ne koyarsan koy inanmaz. i-nan-maz. "bir delille 40 alimi yendim de 40 delille bir cahili yenemedim" olayı.

    lan adam özür diledi turist gelsin diye özür özür. o süper dünya lideriniz özür diledi lan. hadi ben gezi zekalı olduğum için anlamıyorum bazı şeyler ama dostum sen bir geri zekalı olduğun için hiçbir şeyi anlamıyorsun. olm gezi parkı çok acıttı mı lan? şşş, hacı. çok mu acıttı lan? a pardon hamburgeciyi batıramadık o yüzden başarısız olduk asdfghjkasd.

    yav he he. kriz yok he. https://www.youtube.com/watch?v=stbs2ljsswq

  • devletten çok paypal'ı seven muhalif

    benim bu. at siki. niye mi çok seviyorum? anlatayım siktiğimin gerizekalısı.

    banggood üzerinden alışveriş yaptım, quadrocaptor aldım. paypal ile ödemeyi de yaptım, başladım beklemeye. takip kodu verildiğinden takip edebiliyorum tabi.

    neyse, paket türkiye'ye giril yaptı, izmir'e geldi. bayraklı ptt kargo aktarım merkezine geldi. bense bornova'da çalışıyorum. ptt kargo dediğin yer dibimiz neredeyse. ama tahmin edin noldu? gayet merkezi bir yerde çalışmama ve günde hemer her kargo firmasından belki 100 adet paket gelmesine ve göndermemize rağmen o dibimizde olan ptt kargo (ki devlet kuruluşudur kendisi) beni adresimde bulamadığı için kargoyu çin'e geri yolladı.

    ne çağrı merkezi, ne sosyal medya, ne kargo görevlileri aracılığıyla yaptığım başvuruların hiçbirisine cevap alamadım. adam diyor ki "ben sizin şikayet kaydınızı açtım ama sonuçlanana kadar zaten kargonuz çin'e geri dönmüş olur" böyle de laçka ve aynı zamanda açık sözlü bir yer.

    neyse direkt paypal ile iletişime geçtim. ve 2 gün sonra şaaaak diye para hesabımda. tabi bir miktar kesmişler ama umurumda değil. zaten kesmeseler de ben bir sakal atardım kendilerine.

    şimdi gel de bu paypal'ı bu dandik devletten daha fazla sevme. seviyorum valla.

    siktiğimin gerizekalısı demiş miydim?

  • kimlik bilgilerimizi chp'nin sızdırması

    kaynak takvim gazetesi asdffhhsdfg.

    olm karar verin lan, bakan paralelciler dedi, bu tuvalet kağıdı chp diyor, yarın da bıcırık başbakan çıkıp geziciler derse tamamdır.

    edit: dare'nin uyarısıyla; ilk başta "sızma falan yok, bilgiler güvende" demişlerdi. kendi aralarında uzlaşamadılar ki kendileri haricinde tek bir suçlu ilan etsinler.

    edit: şu habere de bakılmasında fayda var. link için imparatorneron'a teşekkürler.

  • diyanet'e itibar suikastı yapan çete

    gezicilerdir. ha yok pardon paralelcilermiş. dış mihraklar da olabilir bence. amaaaan, bunlardan birisidir işte. seç beğen al.

  • whatsapp'ta kelimeleri tek tek yollayan insan

    (bkz: kardeş)
    (bkz: sileriz)
    (bkz: sıkıntı yapma)

  • robben seni terk etmedi

    (bkz: mevlana celaleddin rooney)

  • kanundan çıkan fıççiyu fıççiyu sesi

    cicüüeeeyk cicüeey, viciüeyk viciüeyk diye de devam eder. sanırım tellerin yan taraflarına o kanun çaldıkları tezene benzeri aleti sürterek çıkarıyorlar.

    genelde hareketli eserlerde duyulmakla birlikte ölüyü diriltme, hüznü yok etme gibi etkileri de vardır.

    bir örneği.

  • 1 kasım'da ak parti'ye oy vereceklerin gerekçesi

    içlerinde en çok şu nedene güldüm;

    "bu tiplerin ellerine güç ve yetki geçerse kendileri gibi düşünmeyen herkesi sindirecekleri, hayatlarını karartacakları, hatta çoğumuzu bir suç uydurup hapse atmaları bile mümkün"

    adam bu nedenden dolayı akp'ye oy veriyor ki başına böyle bir şey gelmesin, akp iktidarda kalsın ki bizim başımıza gelmeye devam etsin. hayır yani adam neyi savunduğunun farkında değil.

    o zaman durun sizi biraz aşağılayayım da akp'ye daha güçlü duygularla oy verin sdfghjksad.

    olm o kadar gerizekalsınız ki tayyip sizi arayıp "paraları sıfırla" dese "hangi pırılırı bıbıcım" dersiniz.

    o kadar dangalaksınız ki sizi bakan yapsalar "eğitim seviyesi yükseldikçe akp'ye verilen oylar da düşüyor" dersiniz.

    o kadar süzmesiniz ki başbakan olsanız "canlı bomba kendisini patlatmadığı için tutuklama yapamıyoruz" dersiniz.

    o kadar cahilsiniz ki akdeniz'e kalkıp white sea bile dersiniz.

    o kadar aptalsınız ki "eyyyyy nobel" diye bağırabilirsiniz.

    o kadar salaksınız ki "tecavüze uğruyorsa anası ölsün, çocuk neden ölüyor" diyebilirsiniz. hatta kesin dersiniz.

    o kadar malsınız ki sizi aşağılarken örnek verdiğim adamlara kendi götünüzden uydurduğunuz nedenlerden dolayı oy vereceksiniz. ve ne için oy verdiğinizi tam olarak kendiniz bile bilmiyorsunuz.

    he, şu yazdıklarımdan sonra vermek için bir nedeniniz var. çünkü size mal dedim, salak dedim, gerizekalı dedim, cahil dedim. aslında gerçekleri söyledim sdfghads

    siktiğimin malları.

  • tek elle sütyen kopçası açmak

    çilingir çağırarak açtırıyorum, so what?

  • sabri sarıoğlu

    keşke babası zamanında beni sikseymiş.

  • ülkücüleri karalama kampanyası

    mhp genel başkanı devlet bahçeli de bu karalama kampanyasına "bunlar genç çocuklar. birisi sürükler, bunlar da arkasından gidebilir. hem koreli ile çinliyi ayırt edecek özellik nedir? çekik göz... baktı ki ikisi de çekik göz... fark eder mi efendim?" diyerek katılmıştır.

    hatta ilave olarak ülkücüleri karalamak için "bizim ülkücü gençliğimiz çin'deki zulme karşı hassastır. demokratik haklarını kullanabilmeleri gerekir. bu sorunu kamuoyuna mal etmek, uluslararası arenaya doğru yönlendirmek açısından bu eylemler faydalıdır." demiştir.

    mhp genel başkanının bu karalama kampanyasına katılarak ülkücüleri zor durumda bırakmasını kınıyorum.