bari1
profili

  • şenol güneş

    daha once bunu yazdik:

    (bkz: #80920863)
    (bkz: #82125961)

    bu takimin su durumda olmasinin ilk sorumlusu senol gunes ikincisi ise fikret orman'dir. hala israrla bu eldeki kadronun ne kadar yasli ve kotu olduguna yonelik yorumlar paylasiliyor ve her zamanki gibi yine en onemli faktor goz ardi ediliyor. en onemli faktor ne peki?

    https://eksiup.com/dcf463213105

    bu takimda bir gram ruh yok. 14-15 sezonunda liverpool macinin kadrosu su anki kadrodan cok mu iyiydi? genc bir kadro diye ovuluyor muydu? hayir, ama cocuklar ellerinden geleni sonuna kadar sahaya yansitiyorlardi. ya da 12-13 sezonu trabzon maci?

    https://eksiup.com/d8ba65aa8339

    bu maclari besiktaslilarin unutmasina imkan yok cunku bize, sonuc fark etmeksizin, takimimiz adina gurur yasattilar. hirs, azim, istek biz bunu gormek istiyoruz bu takimda.

    su anki kadroyu begenmeyen sevgili takimdas suserler, karius-gokhan gonul-caner-pepe-vida beslisini mi yoksa liverpool karsisina cikan cenk-serdar kurtulus-motta- ersan-franco beslisini mi tercih edersiniz? ya da trabzonspor karsisindaki mcgregor-hilbert-ugur boral-ersan-sivok beslisini mi?

    besiktas'in su an en buyuk sorunu ne oynadigini bilmemesi, bunun da tek sorumlu senol gunes'tir. lutfen ama senol gunes'in istedigi oyuncular gelmedi, sevdikleri satildi, aslinda senol gunes soyle yapmaya boyle etmeye calisiyor demeyin. gulunc oluyor.

    biz kalemizde tolga zengin, sol bek'te ismail koybasi, sag bek'te serdar kurtulus varken sampiyon olduk. o zamanki zirve rakibimiz fenerbahce'nin ise kjaer, nani, van persie'li kadrosu varken. besiktas'i farkli ve ozel kilan her zaman ruhu olmustur. bu sayede zamaninda vasat kadromuzla sampiyon olduk, sampiyon olmayip yenildigimiz maclarda bile takimimizla gurur duyduk.

    su an takimda ruhun 'r'si yok ve bunun sorumlusu senol gunes'tir. ne yaptigini bilmeyen sanki halisaha macina cagrilmis 11 adam var. ne oynadiklari ne yapmak istedikleri belli degil. bu durum utanc verici ve sorumlusu da bariz bir sekilde ortada. buna ragmen takimdaslar hala yok senol gunes giderse kim gelecek onda liderlik vasfi yok diye takiliyorlar. su an isimi gucumu birakip besiktas'in basina ben bile gecsem sundan daha kotu futbol oynatma ihtimalim yok zaten.

    bugun baktiginiz zaman galatasaray'da da benzer sikintilar var, onlarin da forveti yok mesela. ama fatih terim ne yapiyor? forvette maicon'u deniyor, oraya sinan gumus'u monte ediyor ya da gidiyor donk'a gol attiriyor. sezar'in hakki sezar'a, senol gunes'in hala fatih terim'den ogrenmesi gereken cok sey var.

    bir bucuk yildir biz tolgay - oguzhan orta sahasi deniyoruz. e olmuyor iste, bunu gormek cok mu zor? kac kere denendi bu yeter allah askina yeter be. neyse su an oyuncu bazinda elestirilere girmeyelim.

    su takimdan verim alinamamasinin nedeni kesinlikle oyuncularin yasi ve veya yetenegi degil. lutfen artik at gozluklerinizi cikarin ve onunuzdeki gercegi gorun. bir numarali sorun senol gunes'tir. bu oyunculari sen motive edeceksin, sen islevsel taktigi bulacaksin, sen ruhu asilayacaksin. yapamiyorsan gitmen gerek. kimseye iki yil sampiyon yapti diye bu kadar tahammul edilemez, gozle gorulur bir sekilde takim gun gectikce cokuyor. ikinci sorumlusu da tabi ki taraftari surekli kucuk gormeye calisan, tatil yapmaktan besiktas'a zaman ayirmayan, guc tutulmasi yasayan fikret orman'dir.

    tanim: kendisine iki sampiyonluk icin cok tesekkur ettigimiz ama besiktas'in tum ruhunu su an yok etmis ve gitmesi gereken teknik direktordur.