yesim5
profili

  • kızların sevgili olmak istediği erkekte aradıkları

    kendime dürüst oldum ve aradığım özellikleri sıraladım. sonuç; dizilerinde bile bu kadar abartılı hayali karakterler yok.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    çok büyük dertleri olanlar yazsın. başkalarının dertlerini dinleyip, kendi dertlerimi unutmak istiyorum.

  • 30-40 yaş erkek ve kadın yazarları evlendiriyoruz

    bu başlığa yazanları eleştirmek için başlığa üşüşen insanların samimiyetsiz olduğunu düşünüyorum.
    buraya üşüşme nedenleri “belki biri beni görür, benimle tanışmak ister” düşüncesi, bundan eminim.
    senin için buraya yazmak yanlışsa, okuma bile, ne diye insanların özgürlüklerini kısıtlamak için ötüyorsun?

  • 8 şubat 2019 pegasus rezaleti

    çekilin, hostes olarak olayı çözüp, sonuca bağlayacağım;

    hostes boardingi bitirdikten sonra kapıları kapatmak için tuşa basmayı unutmuştur. o sırada yolcu koşarak gelip, içeri girmeye çalışmıştır. hostes de havacılık kuralları gereği sistemi kapattıktan sonra hiçbir yolcunun içeri alınmaması gerektiğini bildiği için, paniklemiştir ve bağırmıştır.

    bizim olayı objektif aktarmayan yolcu da, uçamadığı için mağdur olduğunu düşünüp, ortalığı ayağa kaldırmıştır. ortalığı ayağa kaldıran yolcuyu siyah listeye alma hakkına sahibiz. benim de bir kaç yolcuyu bu listeye aldırmışlığım var, üstelik daha az aksiyonlu olaylar yüzünden aldırdım.

    havayolu hiçbir açıklama yapmadan sizi bu listeye alabilir, bunun için mahkeme kararını beklemesine gerek yok.

    bu gözler ne yolcular gördü. uçak alanda durduğu için acil çıkış düğmesine basıp, kapıyı açarak uçağa koşan mı dersin, beni yere itip, elimdeki anahtarlarla çıkış kapısını açmaya çalışanı mı dersin. insanların bu kadar saygısız ve aptal olduklarını havaalanında çalışmaya başladıktan sonra öğrendim. hostesin söz hakkı olsa eminim olayı bambaşka aktarır. yolcu uçamadığında hem yalana başvuruyor hem de uçuş kurallarını ihlal etmekten çekinmiyor.

    rezalet puanım 0/10.

  • almanya'nın 50 bin türk işçi alması

    başlığı açan arkadaşın almancıları aşağılama nedenini merak ettiğim başlık. ister kabul et ister kabul etme, almancılar "bok" temizleyerek senden daha iyi şartlarda yaşıyorlar. senin günde 10 saat çalışıp, ulaşamadığın hayata onlar en basit işi yaparak bir kaç saatte ulaşıyorlar. en iyi evlerde yaşayıp, en iyi arabalara biniyorlar. senin gibiler de marketteki zamlar yüzünden burada ağlıyorlar. o aşağıladığın insanların hayatlarına sahip olmak için kendini bile satabilecek insanların burada aptal saptal konuşmaları komik. git önce aç karnını doyur sen.