bir garip musluman6
profili

  • olcay şahan

    oyunu okumayı bilen,
    beşiktaş'ın alt yapısından yetişmiş gibi takımı en kötü zamanlarında sahiplenen,
    gerçek taraftarla arasında kopması imkansız bir bağ bulunan,
    hocalarının söylediklerini harfiyen yerine getirmeye uğraşan,
    tek vuruşları isabetli,
    ailesine saygılı,
    içinin temizliği konuşmalarına yansıyan,
    tek derdi beşiktaş'ın başarısı olan,
    bilhassa yerli oyuncularla çok iyi anlaşıp yeri geldiğinde onlara abilik eden,
    futbolcu kibirine kapılmayan,
    kesik yediğinde bazıları gibi hocasına trip atmayan,
    beşiktaşlıların tavsiyeleriyle hakemi baskı altına almaya çalışan,
    takıma nasri de gelse çalışarak ve mücadele ederek gene 10 numaralı formasını sırtında taşıyacak beşiktaşımızın fedakar, vefakar ve cefakar futbolcusudur.

    nasri gelirse gelsin de nasri ve querasma üzerinden olcay'ı eleştirmek en hafif tabiriyle aymazlıktır. bu futbol ergenlerine göre takımdaki futbolcuların salt yetenekleri ile başarı doğru orantılıdır ve takım havasının hiçbir önemi yoktur.

    her sene aynı terane olur aslında. örneğin geçen sezon fenerbahçe daha lig başlamadan şampiyon ilan edilmişti ama sonucu hepimiz gördük.

    ben bu nasri'yi daha sahaya adımını atmadan olcay ile kıyaslayıp olcayımızı aklınca küçümseyenleri tanıyorum. bu adamlar seneler önce de forza forumlarında robinho nöbetleri tutuyordu. guti bizi avrupa şampiyonu yapacaktı.

    yazmaya bile değmez ama oğuzhan'a olcay'a necip'e laf edilince beşiktaş'ın değerlerine sövülüyor gibi hissettiğimden tutamadım kendimi.

    olcay bu takımın vazgeçilmez oyuncusudur. yeri gelir yedek de bekler ama olcay'ı sabrileştirmeye çalışanlara itibar etmemek gerekir.

  • vodafone arena

    koltukları iyi ki asimetrik olmuş. çünkü benim de asimetri hastalığım var amk. simetrik sütun ve tek tip koltuk düzeni görünce o statta takımı destekleyemiyorum. o yüzden herşey benim istediğim gibi olmalı, olmazsa mabed dediğimiz yere yarrak gibi olmuş derim.

    neden çünkü ben padişahın sol daşşağıyım. yıllardır beklenen stadın koltukları sırf benim sikimin keyfine göre monte edilmedi diye o stada bok atabilirim.

    neden?

    çünkü ben bir alfa erkeğiyim.

    not: ulan sayın amk takımdaşlarım siktirtmeyin simetri takıntınızı da pikselinizi de, ne sanıyorsunuz lan kendinizi de buraya gelip bu stat için yarrak gibi olmuş diyorsunuz? evimde, arabamda sigara içen biri olarak bu statta herkes sigara içerse o koltuklar zarar görür diye endişelenen adamım siktirtmeyin pikselinizi, birşeyi de beğenin lan.

  • fikret orman

    yıldırım abimiz sevdiğimiz bir abimizdi, janti adamdı, adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi. mesela, ben bilmem.

    çok gülerdi ben gülmem.

    bu kapıdaki taraftar 'abi, bize stat' dediğinde sırtını dönerdi. ben dönmem.

    alen abi 'çocuklara bilet' dediğinde dalga geçerdi. ben geçmem.

    yıldırım abi sevdiğimiz bir abimizdi ama parayı da bir garip dağıtırdı. kulübün kasasında ne varsa döner dolaşır hep antep'e giderdi. benim gitmez.

    bizde para ortaya konur. her futbolcu hak ettiği kadarını alır. oğuzhan forma senin.

    jilet yıldırım sevdiğimiz bir abimizdi ama sponsorları hep adamına buldururdu. ben sponsorumu kendim bulurum.

    yıldırım abimiz masaya şöyle zengin ama biraz da ürkek otururdu, ben arkamı taraftara verince şöyle yaslanırım bi geriye.

    tff sende kalsın kardeş, beşiktaş'a bulaşma yeter.

  • ricardo quaresma

    21 eylül 2015 gençlerbirliği beşiktaş maçında tribünlerdeydim ve ricardo querasma'yı daha önce de defalarca canlı izleyen bir beşiktaşlı olarak nefretimi kusmaya geldim.

    1- bu adamın futboldan anladığı; o lanet okuduğum ayağının dışını kullanabilmek için kendisine pozisyon hazırlamaya çalışmaktan ibaret.

    2- bu futbol katiline dikkat edin, ne zaman karşısındaki bekle başa çıkamazsa kanat değiştirir, iki çalım atacak diye takımın anasını bellemekten zerre imtina etmez. diğer kanat iyi mi işliyor yoksa orada savunma zaafiyeti mi var umursamaz.

    3- takımın geri kalanının da bu harlem topçusundan nefret ettiği aşikar. dikkat edin takım ısınmaya çıkarken bile kimseyle tek muhabbeti yok. ikinci yarıya çıkarken de şenol güneş'ten sonra beliriyor merdivenlerde beyefendi, suratı da beş karış. çok verimli oynuyosun ya tabi ak trip at.

    4- bu adam kadar nefret ettiğim birileri varsa o da bu harlem topçusunu görür görmez querasmaaaa diye tempo tutan bir kısım taraftarımızdır. ne yaptı lan ak querasma, şu takıma kaç kuruşluk faydası oldu?

    5- öyle bir lanet ki oynatılmadığı maçlarda puan kaybetsek hemen querasma oynamadığı için böyle oldu diyeceksiniz. şenol hoca bunun farkında değil mi ak? şu sözde futbolcuyu oynatabilmek için koca ilk yarı heba oldu, yazıklar olsun.

    6- bu adam için iki defa bonservis verdik lan biz. sırf sesi çok çıkan futbol cahili taraftarımız mutlu olsun diye bile isteye bu bombayı takımın içine koyanlara da yazıklar olsun.

    7- bir yandan da anlamaya çalışıyorum bu adam nasıl oluyor da sahaya çıkar çıkmaz deli gibi alkışlanıyor ve tüm futbolcularımızdan önce tribüne çağrılıyor diye.

    8- sanırım, sportif başarısızlıktan dolayı bir kısım taraftarımız tutunacak bir dal arıyor. hatta bir dönem çarşı grubu bu rolü üstlenmişti ve sahadaki başarısızlık tribünde telafi ediliyordu. yani güntekin onay'ın da dediği gibi çarşı; bir çok çocuğun beşiktaşlı olmasının sebebidir.

    9- işte querasma da bir kısım taraftarımız için bu anlama geliyor herhalde ve madem şampiyon olamıyoruz bu adamın değişik vuruşlarını izleyelim bari diyorlar.

    10- ama yapmayın çünkü bu genç takımın önünde bir eşik var ve o da sadece bir derbi kazanmak. gökhan, oğuzhan, tolgay, cenk, veli ve diğerleri gelecek adına heyecanlanmamız için yeterli isimler ve zeki önder özen'in dediği gibi 'bu takım, metin-ali-feyyazlı takım olabilir.' çarşı'nın zamanla dönüp dolaşıp takıma zarar verdiğini ve kendisini feshetmek zorunda kaldığını unutmayın ve buradan bir takım sonuçlar çıkarmaya çalışın.

  • ramires santos do nascimento

    başlarım size de transfer sezonunuza da ama artık ya.

    beşiktaşım mı talip oldu, kap'a mı bildirdik lan yoksa diye adamın başlığına geliyoruz ama gene fenerbahçe gene fenerbahçe. lan daha bugün rvp'yi aldınız adam rpg gibi patlayacak belki içimizde, nani filan da var oğlum durun la biraz.

    çok ayıp ediyorsunuz çok nerede kaldı dostluk?

    psikolojik olarak milletin amına koydunuz, alın lan herkesi alın ama stadımız bitsin biz de vuracağız o kırbacı.

    tanım: yaşanmayacak, hafızamda yer etmeyecek bir sezonda fenerbahçe'ye transferi gündemde olan futbolcu.

  • halkların demokratik partisi

    ister inanın ister inanmayın paşa gönlünüz bilir ama 29 yaşıma kadar yaşanılan tüm seçimlerde mhp'ye oy vermiş bir seçmen olarak; 7 haziran 2015 günü ümit ve sevinçle oy vereceğim partidir hdp.
    neden mi?
    türk ile kürdün onurunu kurtarmak, insanca yaşamalarını sağlamak, korku imparatorluğunu yıkmak ve kalıcı bir barışı tesis etmek görevi; türk'ün kardeşi, kürt lider selahattin demirtaş'a düşmüştür ve bu da bu karışık coğrafyanın cilvesidir.
    milliyetçisinden koyu kemalistine kadar tüm seçmenler de bal gibi bilmektedir ki; dengeler ya hdp ile değişecek ya da bu devran böyle devam edecektir.
    işte tam da bu yüzden, türkeş'in mezarında beraber nöbet tuttuğumuz lise arkadaşlarıma da hdp'ye oy vereceğimi söyleyip, onlardan da oy istediğimde; her ne kadar, 'elin nasıl gidecek' gibi bir karşılık almış olsam da tüm kalbimle inanıyorum ki; es geçilmemesi gereken bir umuttur hdp.
    objektif olmak gerekirse, bir türk'ü rahatsız edecek söylemleri yok mu? var, hem de fazlasıyla var. ama ben öyle inanıyorum ki; gün gelecek, bir türk nasıl ismet inönü'yü eleştiriyorsa, kimi kürtler de abdullah öcalan'ın kanlı eylemlerine lanet okuyacak.
    ankara üniversitesi hukuk fakültesi mezunu bir avukat olarak; özellikle öğrenci olanlara, belki halen türkiye'nin nasıl bir cehennem olduğunu tecrübe etmeyenlere de diyorum ki; bu ülke kokuşmuş. hem de adliyesinden bir kamu kurumunun il müdürlüğüne kadar herşeyiyle kokuşmuş.
    12 sene boyunca, devlete hangi siyasi görüş hakim olmuş olursa olsun, bundan kötüsü olamazdı.
    kim ne derse desin, ben hdp'ye de selahattin demirtaş'a da güveniyor ve kendilerini son şans olarak gören halkları tirana satmayacaklarına inanıyorum.