zorla yazar yaptiniz beni9
profili

  • türkiye isterse su-35 sevkiyatı yapmaya hazırız

    hazir turkiye'yi denk getirmisken sogusleyebildigimiz kadar sogusleyelim manasina gelir.

  • karslı olmak

    nedenini anlayamadigim sekilde kizlara yakistiramadigim ozellik. nerelisin diye sordugum kizin biri karsli'yim deyince farkina vardim bunun. sanki kars'ta tamamen erkekler yasiyormus gibi bir his olusmus bende, anlamlandirilamayan hissiyatlardan biri daha, tuhaf.

  • boşanan koca işsiz de olsa nafaka ödeyecek

    yargitay net bir sekilde "evlenmeyin" demis erkeklere.
    biz de evlenmeyin diyoruz ama yargitay kadar iyi anlatamiyoruz.

  • sevgilisi ve eşiyle beraber yaşayan kız

  • ateistle evlenmeyin kocanıza itaat edin

    muhammed'in hayatindan ornek alinacak yerler es gecilmis galiba. ozellikle cok eslilik konusu atlanmis. 13 kadinla evlenmesi, cariyelerle olan iliskileri, 9 yasindaki kizla evlenmesi, evlatliginin karisiyla evlenmesi bunlar onemli seyler. evlatliginin karisiyla evlenmesi hakkinda ayet bile inmis. eger meb sunnetlerin ve ayetlerin bir kismini gizliyorsa yaziklar olsun.
    din cok eslilige onay verirken sanki hic bahsi gecmiyormus gibi gormezden gelmek muslumanca bir hareket degil. dininizden utanmayin neyse onu soyleyin.

  • türk ateisti

    dincilerin en azililariyla muhatap olmaktadir. islam dininin kendisine nefes aldirmayacak derecede hayatin her alanina mudahil oldugunun farkindadir. karsisinda elinde sampanya kadehiyle gulumseyen john degil firsatini bulsa murted oldugu icin oldurmekten cekinmeyecek abdurrezzak oldugunun bilinciyle hareket etmektedir. kolay gelsindir.

  • 56 yaşında adamın 9 yaşında kızı nikahlaması

    aklima dini bilgisi pek olmayan bir arkadasima kim oldugunu soylemeden bir adamin 9 yasindaki kizi nikahladigini soyledigimde, arkadastan agzi acilmadik kufurler duydugum ani getiren olaydir.

    baktim arkadas kufre ara vermiyor konuyu kapatmak zorunda kaldim. bir sonraki sefere evlatliginin karisini nikahlamis birinden bahsedicem cehennemi garantilesin ibne*

  • modern tıbbın koskoca bir yalan olması

    insulin ignesiyle hayatta kalabilen hayriye teyzenin gotuyle guldugu onerme.

  • ileri derecede oral ilişki haramdır

    deepthroat haramdir demek istemis.