hem fakir hem seyi buyuk4
profili

  • abdullah avcı'nın beşiktaş ile anlaşması

    bir galatasaraylı olarak, hem yetenekli hem de adam gibi bir adam olan sergen yalçın yerine, bu yalancı loserın gelmesine çok sevindim. beşiktaşlı kardeşlerimize şimdiden geçmiş olsun.

  • ali koç

    cin olmadan adam çarpmaya kalkıp çarpılmıştır. 3-4 hafta önce fb-gs maçında direk sonuca etki eden 3 tane skandal hakem hatasını halı altına itip, pişkin pişkin ağlama emojisi paylaşırken, rize-gs maçındaki hakem yönetimindeki hataları abartıp (ilk penaltı hatalı ve zaten gol olmadı, son penaltı doğru, kırmızı kart yanlış) tüm türkiyeyi sistemli bir şekilde ayağa kaldırmıştır.
    sonuç : gaza gelen geri zekalı akhisar topçuları, tüm kamuoyunun hem fikir şekilde penaltı olduğuna karar verdiği pozisyonda kriz geçirip kendini oyundan attırmıştır.
    asıl sonuç : son türkiye kupası şampionluğumuz için teşekkürler vizyon başkan.

  • 11 mayıs 2019 çaykur rizespor galatasaray maçı

    tüm pozisyonlar yorumlandıktan sonra gördük ki, skora etki eden tek hata kırmızı kartmış. o zaman adama sorarlar, fb-gs maçında topalın kırmızısı + faulle atılan gol + veirlmeyen penaltıdan sonra ağlama emojisi paylaşıp da sizin bile olmayan bir maçtan sonra türk futbolunun kara gecesi diye ortalıkta dolaşmak nasıl bir arsızlık ister. işte o da fenerbahçe vizyonu ile açıklanabilir ancak. sen türk futbolunu düzenleyeceğine önce kendini bi düzelt.

  • antalyaspor'un beşiktaş'a attığı gol

    (bkz: hangisi)