alatras22
profili

  • hasan arat

    acele ile teknik direktör getirdi, ondan kimsenin haberi olmadı diyenlere saplamıştır.

    santos'a hitap ederken, 1 aydır sizinle görüşüyüroz, son 5 maçımızı izlediniz dedi. laf arasında güzel sokuyor böyle lafları.

    işin garibi son 5 maçımızı izleyen santos, bu görevi nasıl kabul etti amk.

  • rıza çalımbay

    alanyaspor'un kadrosu senin kadrondan iyi mi hocam? adamlar bizi top diye oynadi. allah askina git takimdan. 20 yili geckindir teknik direktorluk yaparsin, senin bildigin tek taktik, 3 tane fizikli isiran orta saha ile rakibi bozmak, uzun satrafor ile top indirmek. bizde de o olmayinca sonuc ortada

  • beşiktaş'ta 5 futbolcunun kadro dışı bırakılması

    ustune ceyhun kazanci'nin kulube geri getirilip, bir daha kovulmasi gereken kadro disi birakilmalardir.

    bu yangin kolay kolay sonmez.

  • liseli öğrencinin yediği dayak

    ekşi sözlük işleme düzeni.

    öğretmene saygısızlık yapan öğrenci başlığı altında;

    - öğretmen bir güzel dövse yapamayacak olan öğrenci.

    öğrenciyi döven öğretmen başlığı altında;

    - inşallah çocuğun babası öğretmeni bir güzel döver.

    olayın öncesi yok, sonrası yok, fikir yok neden yok. ama yorum var. popülizm var.

    şiddetin her türlüsüne karşıyız.

  • fetö denince akla ilk gelen spor kulübü

    ooo wp gruplari organize olmus. ulan besiktasli halimle ne guldum fenerbahce denmesine,

  • 27 ocak 2023 beşiktaş alanyaspor maçı

    su golu atti diye icardi'yi 3 hafta ovduler.

  • 9 aralık 2022 hırvatistan brezilya maçı

    millet istiyor ki spiker sadece futbolcu isimlerini soylesin, pas pas pas gol desin. adam esktradan bilgi vermeye calisiyor , rivaldo o golu 99 da mi ne atti yanlis hatirlamiyorsam, genc seyirciler bilmiyorsa acip baksinlar diye bir sey soyluyor, burda lavuklar gelmis, spiker soyle boyle. siz ingiliz spiker ile mac izlemeyin, akliniz cikar.

    edit: 2001 de atmis. 21 sene olmus.

  • necip uysal

    macin basindan beridir o kadar belliydi ki bizi yakacagi. bravo oglum

  • 10 şubat 2022 beşiktaş göztepe maçı

    oglum adam bastan beridir saklamadi ki besiktas sevgisini, burasi benim evim gibidir falan dedi. ole tarafsiz gozukmeye calistigi bir durum yok. bastan sona fanatik gokhan keskin. hata onu cikaran kanalda

  • emirhan ilkhan

    sadece 2!!! kez 18 yas alti milli takimi giyebilmis topcu. cunku bizim 18 yas alti milli takimda bellingham'lar halland'lar, mbappe'ler falan var

  • alexandru cicaldau

    gecenlerde hagi ile popescunun turkiyeye gelip fatih terimi ziyaret etmesinden sonra , ulan acaba kimi kitleyecekler terim ile beraber galatasaraya diye dusunmustum. simdi belli oldu.

  • vincent aboubakar

    karaktersiz topcudur. bu adam 30 mac oynasa yeni sezonun hazirliginda dizini elini alsa, gelecek sezon parasini pasa pasa alicak miydi? alicakti. o zaman herkes adamin sozlesmesi var maasini alir dicekti. ama bu gotveren, takim sampiyonluga yururken, sozlesmesi olmasina ragmen maca cikmamistir. umarim dizini eline alir ilk hafta

  • josef de souza dias

    son 20 dakikadir terinin son damlasi ile aci ceke ceke oynayan savasci. adamin yuzunun her yerinden yorgunluk akiyor ama hala daha en cok kosan kendisi

  • 3 şubat 2019 antalyaspor beşiktaş maçı

    simdi sahada quaresma olucakti. topu kaptik. ljayic topu az surdu. bakti solda quaresma elini kaldirmis bekliyor. tam cizginin ustunde. tak atti quaresmaya. hizli ataktayiz. quaresma kafasini kaldirdi, bakti gordu calim atacak kimse yok. bekledi bir adam gelsin. adam geldi, calimini atti, kafayi kaldirdi ceza sahasinda 170 boyu ile guven. acti ortayi ve top boffende. bir atak daha pic oldu.

  • 23 eylül 2017 boğazdaki gariplik

    bu sabah itibari ile istanbul bogazinda gorulmus olan, bogazin yarisinin mavi, diger yarisinin ise camur rengiyle bicak gibi ayrildigi garipliktir. su ana gelen yorumlar, dipte cokuntu oldugu ve deprem habercisi oldugu yonunde.

    https://i.hizliresim.com/6yzg8e.jpg

    gencler ev benim evim degildir. arkadasimin evi, sabah cekip gondermis konu hakkinda endiselendigi icin eksiye yazar misin, bilen biri varsa aciklar durumu belki dedi. (milletin kem gozlerini hesap edemedi sanirim) ben dubaide yasiyorum. cok merak eden olursa benim ki asagidaki gibidir. simdi kudurabilirsiniz.

    https://i.hizliresim.com/bllrw0.jpg

    son edit:

    brujuva falan denmiste durumu aciklayim. ev sahibi cocuk kucuk bir ilin kucuk bir koyunden cikip ankarada bir universitede iktisat okumus, mezun olduktan sonra 3 sene bir denetleme firmasinda gece gunduz calistiktan sonra , baska bir yabanci firmada finans ve denetleme muduru olarak ise baslamis, anliyacaginiz uzere hic bir torpili ve arkasi olmayan bir arkadasim. hayattaki basarisizliklarinizi baskalarinin basarilarina camur atarak ortmeyiniz. amk bi resim paylastik konu nerelere geldi.

  • aziz kocaoğlu'nun akp'lilere verdiği ayar

    benim icin olayin en dramatik tarafi, turkiye cumhuriyetinin bir belediye baskani kursude taciz edildigi icin sinirlenmisken, turkiye cumhuriyetinin basbakaninin pismis kelle gibi gulup etrafindakilere bakmasidir.

  • türkiye'nin dünyada birinci sırada olduğu konu

    yemektir arkadasim. ayda en az 5 6 ulke gezen, dunyanin bir cok farkli memleketinde bulunmus bir insanim. turk mutfagi gibi mutfak dunya uzerinde hic bir memlekette yoktur.

  • kerim frei

    2.5 milyon euroya yurtdisina satildigina gore , 4 ay sonra fenerbahcenin 6 milyon euro karsiliginda kapisinda yatmaya baslayacagi futbolcu.

  • 28 ocak 2016 beşiktaş sivas belediyespor maçı

    fikret reyizin canlıdan parayı buldugu maç

  • sigara içmek için gereken tek mantıklı neden

    otobus beklerken, daha fazla beklememek icin.

    zira siz yakar yakmaz otobus gelecektir.