arnatuile62
profili

  • israil'in 151 günde 13 bin 430 çocuğu öldürmesi

    ulan yıl olmuş 2024. tarihin görüp görebileceği bütün iletişim imkanları önünüze serilmiş. bunları kullanarak gözünüzün önünde 7/24 online işlenen bir insanlık suçunu, canlı yayınlanan bir katliamı-soykırımı görerek daha hala "hamas kendi yapıyor, bik bik bik" diye saçmalamak için ne derece bir orospu çocuğu olmak lazım, nasıl bir insanlığını yitirmiş adi olmak lazım, aklım almıyor. kafam basmıyor.

    edit: hâlâ "7 ekim, hamas, sivilleri kamyonda gezdirdiler" falan filan. tamam, sivillerin öldürülmesi, kamyon kasasında gezdirilmesi adi, cani, aşağılık bir olay. ama bu mevzu 7 ekimde başlamadı. az biraz echo chamber'dan çıksanız göreceksiniz; israil nerdeyse 1948 yılından beri ne katliamlar yapmış, ne zorbalıklar, suçlar işlemiş.

    milyonlarca defa söylenildi; hadi gazze'de hamas vardı da ondan çoluk çocuk, bebek demeden katlediyorlar. batı şeria'da hamas yok? hatta hamas'ın zıttı bir politika başta. buna rağmen her gün batı şeria'dan onlarca israil ordusu ve illegal sivil yerleşimcilerin katliam haberleri, videoları geliyor. buna ne diyeceksiniz.

    illegal derken: israil tarih boyunca 60'dan fazla birleşmiş milletler kararını yok sayıp karşıt harketlerine devam etmiş. aynısını 1 kere putin (canı cehennem, nefret ederim kendisinden) ukrayna'da yaptı. başlıca dünya ülkeleri yaptırım uygulama konusunda abd'nin önünde bayramda harçlık için dedesinin elini öpüp torunlar gibi sıraya girdiler.

  • 26 şubat 2024 beşiktaş jk açıklaması

    hâlâ sponsorluk hâlâ koç şirketleri vs. ulan hepiniz mi liselisiniz. 30 yaşından büyük bir tane bile kıdemli trol, ne bileyim baştroll, trollbaşı, çavuş trol, şef trol yok mu aq? ya da iq'su ayakkabı numarasından büyük bir üyeniz falan mesela.

    beşiktaş'ın koç grubu şirketleri ile, özellikle beko ile olan bağı 30 yılı geçti. hadi liselisiniz diyelim, hiç mi bir taneniz 90'lar futbolunu merak edip açıp bakmadınız, beko reklamlı beşiktaş formaları görmediniz.

    her yerde, her olayda olduğu gibi bütün amaç çamur at izi kalsın, zihinleri bulandır, algıyı ilmek ilmek inşa et.

  • dilan yeşilgöz zegerius

    gerizekalı mallar twitter'da tebrik yarışına girmişler, türk bayrağı emojisi falan atan olmuş. allahın embesilleri, bu karı ermeni soykırımı iddiacısı, pkk destekçisi birisi. bir bok bilmiyorsunuz hadi, en azından 2 dk açın da bakın kimmiş bu yahu diye.

    ulan türk'ün, türkiye'nin hayrına birinin avrupa'da başbakan olma ihtimali var mı hiç, bu kadar mı akıl engellisiniz?

  • israil türkiye'ye atom bombası atarsa ne olur

    ölürüz abi, ya ne olacak. ben öldükten sonra olan bitenin taaa aq...

    ilginçli bir soru.

    edit: ne nato'su dayı yaaa. israil türkiyeye saldırdığı anda "türkiye son ayidatı ödememiş, nato genel sekreterinin karısına yan gözle bakmış, son nato toplantısında yere çöp atmış" gibi bir bahaneyle türkiyeyi şutlarlar. ya da ne bileyim sözleşmeye yeni madde eklerler: "nato üyesi ülkeye saldırana biz de dalarız, ama israil hariç" gibi.

    (bkz: anan hariç de lan)

  • 2023 japonya gp

    şu dünyada baba parasını stroll kadar kaliteli yiyen daha başka bir adam var mıdır acaba ya. helal lan çocuğa. valla helal. millet götünü yırtıyor bilet bulacam diye. bu arkadaş bütün yarışları önce pist içinden, sonra da padoktan izliyor.

    kaliteli yaşıyorsun reyiz, tebrikler.

  • halısahada öğrencisini tekme tokat döven hoca

    hocanın dayak atması doğru değil ama dayağı yiyen çocuğun birşeyleri hakettiği de bir gerçek. bu olaydan bağımsız olarak, zorbalık yapan çocuklara hakettiği ders verilmeyip "ayy berkecaaan, bu davranış hiç doğru diiil. berkut buray'a böyle sert müdahale yapamazsın çucuuum" demekle berkecan düzelmiyor.

    edit: dayak yiyen çocuğun babası gözünden sakındığı çocuğun şiddet görmesini istemiyorsa çocuğunun da halı sahada başka çocuklara şiddet göstermemesi gerektiğini öğretecek. yok öyle "benim oğluşuma kimse of bile demesin, ama o istediği yerde istediğini yapsın"

    edit 2: dayak yiyen çocuğa da faul yapıldığına dair bir sürü mesaj geldi. 2 faul aynı mı arkadaşlar? azıcık göz, izan?

  • 1 ağustos 2023 ankara'da veteriner hekime saldırı

    ablanın kadın olmadığı her halinden, sesinden belli ama kimse linç yeme korkusundan bişey diyemiyor.

  • dominik livakovic

    livakovic'in karısı şu anda evde eşyaları toplamaya başladı. bir yandan elde telefon "londra kiralık daire - manchester kiralık sahibinden" diye arama yapıyor.

  • türkiye uçacak mart ayını bekleyin

    bu adam böyle diyorsa doların mart sonunda 19,5 olma ihtimali 9,5 olma ihtimalinden 9,5 kat daha fazladır.

  • 58.90 liraya 4 menü hamburger yemek

    soğanlar biraz küçük olmamış mı hocam. ikiye bölüp atsan yeterdi.

  • arabayla merdivenlerden inen kadın

    fren yerine gaza basıp hiç alakası olmayan masumları öldürmesindense, böyle kişisel salaklıklar daha iyi bence.

    daha iyi demeyelim de hadi, daha kabul edilebilir diyelim.

  • 5 bin tl kiraya 3 kişi birleşip ev tutabilirler

    üçü birleşip bedavaya bir temiz sizi dövseler nasıl olur? bence daha iyi olur.

    adam zengin, tuzu kuru. "nizamettin'den aşa kasımpaşa" diye geziyor ortalıkta tabi.

  • n11 vs hepsiburada vs trendyol vs amazon

    (bkz: amazon vs diğerleri)

  • van adliyesinde savcılara gider yapan polis

    işin acı tarafı bu polis bu hareketi normal bir vatandaşa yapsaydı başına hiçbirşey gelmeyecekti. hatta bir süre sonra çay içerken "aferim devrem, iyi yapmışsın" diye sırtı sıvazlanacaktı. ama karşı taraf savcı olunca normalde de olması gereken şey oluyor ve adamın hayatı kayıyor.

  • metal gruplarında zenci olmaması sorunsalı

    onyüzbinmilyon metal sanatçısı içinden 10 tane ekstrem örnek bkz olarak verilmiş hemen.
    100 metre sprint'te de yıllardır zenciler alıp götürüyor mesela, ama katılan 5 tane beyazın adını bkz vermenin ne anlamı var.

    benim de dikkatimi çeken mevzu. demek ki adamlar metal müziğe yakın hissetmiyorlar kendilerini.

    edit: ehahaha hâlâ gelmiş sepultura diyorlar yahu. sepultura'da 1 tane zenci eleman var. diğerleri beyaz. suicidal tendencies da 3 mü 4 mü ne vardı ama, orda da beyazlar çoğunluk. kendilerini pek dinlemediğim için bilmiyorum.

    burada "bir tane bile zenci metalci yoktur" demiyoruz ki biz. olanlar unicorn gibi, beyaz aslan gibi, liyakatli rektör gibi, parmakla gösterilecek kadar az. onu demeye çalışıyoruz.

  • tulpar soğuk hava dalgası

    bulunduğum yerde 30cm'ye yaklaştı. hype mype yok, boru gibi kar var. bulunduğunuz yerle alakalı bir durum. 30 saati geçti, 40 saate yaklaştı, nerdeyse 5 dk bile durmadı yağış.

    şu başlıkta "kar mar yok, balon, dağılın" deyip ağır göt olduğu halde entrysini silmeyi bırak, editlemeyen bir sürü şebelek var. adamın umurunda değil, gelmiş buraya entrysini sıçmış gitmiş, unutmuş bile. ulan kediler bile kakasını yaptığında dönüp şöyle bir bakıyor, üstünü örtüyor falan. ona bile zahmet etmemiş çok bilmiş gavat. allah bilir şimdi hangi başlıkta bilmiş bilmiş ahkam kesiyordur. ekşi sözlük: çok bilmiş gavatların harman olduğu yer, 22 yaşında.

  • 19 ocak 2021 monster inceliği

    ulan, "reklam, pr" denilecek korkusundan insanlar iyilik de yapamaz oldular. monster'ı tebrik ediyorum. ne çocuğun kim olduğunu biliyoruz, ne yüzünü gördük, ne de bi video bişey çıktı ortaya. normalde bu gibi durumlarda nasıl olduğunu biliyoruz. firma laptopu verir vermeyi ama, çocuğun 7 ceddini ifşa ederler, milyon tane fotoğraf, acıklı müzikli video falan düşer ortaya.

    monster ise sadece olayın mutlulukla sonuçlandığını gösteren bir fotoğraf ve kısa bir tweet attı. fotoğrafta da çocuğun sadece elleri görünüyor. daha ne yapsın adamlar. eğer laptopu hediye edip, hiç kimseye haber vermeselerdi bu sefer de haksız yere "umarsamadılar, koskoca firmasınız nolurdu bi laptop verseniz" denilecekti.

    daha naapsınlar abi bi deyiverin hele ya.

  • 1 litre sütün 8 lira olması

    1 litre süt 50 lira, bir yumurta 5 lira olup da çocukları açlıktan gözünün önünde ölüp gitmedikçe akıllanmayacak milyonlar olduğu sürece bu iş böyle devam eder daha.

  • hak eden adamı tertemiz döven motorcu

    esas mevzu 3:40 civarı başlıyor. ondan önce horoz gibi birbirlerine kabarıp, bol keseden fak fuk sallıyorlar. sonra da ayağı takılıp yere düşen bir gerizekalıya çullanan 3 tane motorcu var. acayip saçma bi video. ben izledim siz izlemeyin. ben yandım siz yanmayın.

  • bu ülkede kürt istemiyoruz türbanlı istemiyoruz

    selamın aleyküm diye girdiği video'ya türbanlı istemiyoruz diye devam ediyor. beyin yerine bulaşık süngeri var galiba, vah yazık.