punkrock190733
profili

  • epstein list

    çarşaf çarşaf yayınlanan listedir. beni rahatsız eden durum ise buna rağmen mevcut listede bulunan ünlü kişilere verilmeyen tepkidir. düşünsene; yıllardan beri dinlediğin bir şarkıcı, filmlerini izlediğin bir kişi ya da bilim alanında yaptığı çalışmalara saygı duyduğun bir zat bu listede. artık o adada nasıl sapıklıklar içine girdiklerini bilmiyoruz. buna rağmen bu yavşaklar hiçbir şey olmamış gibi sosyal medya üzerinden paylaşımlarına devam ediyorlar ve millet de beğeni manyağı yapıyor bunları.

    bazı twitter hesapları ise yakın zamanda adadaki malikanelerde yer alan gizli kameralardan alınmış video görüntülerinin yayınlanacağını yazıyor. onu geçtim bu skandalın merkezine türkiye'yi koyan hesaplar da var. buradan kaçırılan çocukların malum adaya götürüldüğü söyleniyor. tabi buna dair bir kanıt yok ve bu sadece bir iddia.

    2020 yılında ricky gervais, ödül töreninde bu epstein denen herif ve onun arkadaşlarına dair güzel laf sokmuştu oradakilere. salonda bulunan yavşaklar da rahatsız olmuştu. neden rahatsız olduklarını şimdi daha iyi anlıyorum.

    listenin kim tarafından sızdırıldığı tabi ki birçok kişinin merak ettiği konu. sanırım bu fbi işi. zira geberen giden epstein olayının patlak verdiği dönemde, 14 yaşındaki bir kız çocuğu annesine, bu sapığın kendisine masaj yapması karşılığında 300 dolar verdiğini söylüyor. bu olay 2005 yılında yaşanıyor. daha sonra şerif departmanı olayın üzerine gidiyor. ancak eyalet savcısının epstein'e aşırı derecede naif ve kibar davranmasından dolayı şerif, kendilerini aşan gücü fark ederek fbi'dan yardım istiyor. fbi dosyayı aldıktan sonra yani 2005 senesinden beri bu herifi mahkum etmek için tam anlamıyla abd bürokrasisi içinde savaş veriyor. ancak her defasında karşılarına saçma sapan engeller çıkıyor. 2008 yılında adamı içeri sokabiliyorlar zar zor. ama herif sabah cezaevinden çıkıp aracıyla şirketine gidiyor ve akşam geri dönüyor. zaten sonrasında da salınıyor.

    bu herifin ipini çeken isim ise trump oluyor. onun zamanında içeriye atılıyor yeniden. tabi ki fbi yine işin içinde yardırıyor. sonrasında ise malum son, yani herifin intihar etmesi ya da öldürülmesi.

    edit: @demirfelix uyardı. listenin sızdırılması gibi bir durum yok. dava dosyasının üzerindeki gizlilik ilgili savcının talimatıyla kaldırılmış ve bu savcı da cumhuriyetçilere yakın. teşekkürler @demirfelix..

  • 31 mart 2024 yerel seçimleri

    oyları bölmemek için chp adaylarını destekleyecahahahahaa. sikimde olmayan seçimdir. büyük yemin ettim, kur'an-ı kerim'e el bastım. gidip oy kullanırsam beni siksinler. hayat; siyaset konuşarak zaman geçirecek ve kendini üzecek kadar uzun değil. 43 yaşımda aydınlanma yaşadım şerefsizim. siyaset kastığım, birçok insanın kalbini kırdığım günlere lanet olsun. ne kendimi ne başkasını üzerim.

  • sinan oğan

    türkçüleri bir araya toplamasını başaran cumhurbaşkanı adayı. sanırım bu durum seçim tarihinde ilk defa oluyor. genellikle bizim türkçü cenahın hatırı sayılır bir kısmı atsız hoca'nın da etkisiyle siyasete bulaşmaz ve sandığa gitmezdi. gidenlerin bazıları mhp'ye verirdi oyunu. bir kısmı da boş oy atardı. lakin bu defa işler farklı. siyasetle ilgisi olmayan türkçüler bile sinan başkanın arkasında. bu da beni fazlasıyla umutlandırıyor.

    bu başlıkta sizi millet veya cumhur ittifakına yönlendirecekleri dinlemeyin. her seçim aynı hikaye. her zaman türkçüleri ve türk milliyetçileri yedek lastik olarak gördüler, kapılarını çalmadılar, siz ne istiyorsunuz diye sormadılar. iki ittifak da açık ve net şekilde türkçü düşmanı. kanımızı içseler doymazlar. gidin sinan başkana verin oyunuzu. bu seçimden güçlü bir şekilde çıkamadığımız taktirde ilerleyen dönemlerde bizi ezer geçerler. cumhur da bunu yapar millet ittifakı da.

    yurt dışından oylar sosyal medya üzerinden paylaşılıyor. zaten bu başlıkta örneklerini vermiştim. her partiden oy alıyor sinan oğan. sürpriz bir sonuca imza atacak gibi duruyor. gittiği her yerdeki esnaf ziyareti bir mitinge dönüşüyor. sinan başkan + zafer partisi deyin. bizim cumhur ya da millet ittifakı ile hiçbir alakamız, ortak yönümüz yok. başlıktaki aptal propagandalara kalmayın. bir türkçü neden hdp ya da hüdapar ile aynı çizgide olsun? bizi gerizekalı sanıyorsunuz herhalde.

    bu arada video taze geldi;

    https://twitter.com/…rin/status/1654959465538506753

  • sessiz istila 2

    beni tatmin etmemiş filmdir. ironi ve komedi öğelerinin çok fazla olması ciddiyetin kaybolmasına neden olmuş. zaten türk milletinin en büyük sorunu en ciddi konularda bile işi şakaya vurması değil miydi?

  • memurların sakal uzatmasının serbest olması

    suistimal edilecek bir karardır. siz daha bu milleti tanımamışsınız. ayrıca devlet adabıyla da alakası yoktur. mesela 1980 öncesi polislere bıyık serbestti. resmi üniformalı polislerden bahsediyorum. sonra ne oldu? kimisi stalin gibi ağzının içine soktu, bazıları çenesine kadar indirdi, bir kısmı da yeniçeri gibi uzattıkça uzattı ve herkes sahip olduğu ideolojiye göre bıyık bıraktı. zaten sonradan resmi polislerin sakal ve bıyık bırakması yasaklandı. biz milletçe her şeyin bokunu çıkarıyoruz zaten. mesaj filan atmayın şimdi kalkıp da, benim görüşüm bu. bu da yeni adet oldu her boka mesaj yolluyorlar.

  • sessiz istila

    benim için turnusol kağıdı olan film. bu yapıma ırkçı, faşist, hede hödö diyenlerin tümünü engelliyorum. siz de öyle yapın.

  • trabzonspor taraftarı

    son derece garip bir güruh. bizans'ı çökerttik filan diyorlar. bizans kim bunlara göre? üç büyük istanbul takımı. neden bizans peki? çünkü bizden önce burası bizans imparatorluğu'nun başkentiydi. mantığa bak allah aşkına.

    madem tarihten gidiyoruz senin kentin de rum imparatorluğu'nun başkenti. ismi de trabzon rum imparatorluğu.

    mesele türklük ve müslümanlık ise istanbul 1453 yılında, trabzon ise 1461 yılında vatan toprağı olmuştur. o yüzden bu bizans bilmem ne toplarına girmeyin.

  • zafer partisi'nin filistin politikası

    merhum alparslan türkeş'in de zamanında açık açık ifade ettiği politikanın aynısıdır. hatta bunun bir videosu da var ve oldukça sert sözler kullanmıştı türkeş filistin'e dair. o dönem birçok kişi türkeş'i israil dostu olmakla suçlamıştı. 20 dakikalık video şu; https://youtu.be/sfb2xuyvvni

    bu yüzden zafer partisi'nin mevcut düşüncesi mantıklıdır ve klasik türk milliyetçiliği ile de çelişmez. olması gereken de budur. elbette zulme karşı durulmalıdır ancak herşey karşılıklılık esasına dayalıdır. sen gidip rumlarla görüşür, pkk hakkında destekleyici açıklama yapar, ermeni soykırımı vardır dersen senin davan benim umrumda olmaz. dış politikada milli çıkar herşeyden önce gelir.

  • vicdanlı genç türkler

    arap faşistlerinden oluşan sığınmacı sevdalıları. haksızlığı dile getirmek ne zamandan beri provokatörlük oldu? sığınmacı, mülteci sevdalısı böyle bir kitle dünyanın neresinde var acaba?

  • portekiz'de biontech aşısı olan hemşirenin ölmesi

    olayı yine siyasete bağlayan tipleri gösteren durum. şimdi ben daha bilinen ve daha güvenilir bir teknoloji ile üretilmiş aşıyı vurulmak istediğim zaman aktroll, avrasyacı filan oluyorum sanırım? ben mrna aşılarını olmak istemiyorum. daha önce de bu aşıyı vurulup ölenler oldu. elbette yapılan açıklamada aşı kaynaklı denmedi. 5 gün önce de isviçre'de 91 yaşında birisi bu aşıyı vurulduktan 5 gün sonra öldü. tesadüf dedi yetkililer. tabi ekşicilerin yanıtı hazırdır. zaten çok yaşlıymış derler. bu aşının özellikle ülkemizde deli gibi savunulmasının nedenini anlamıyorum. bambaşka, kısa ve uzun vadede nelere yol açacağı bilinmeyen bir teknoloji.

    bu arada fransa aşılayacak adam bulamıyor günlerdir. bu aşıdan yeterli sayıda almalarına rağmen en son birkaç yüz kişi aşı olmuştu. hem organizasyon sıkıntısı hem de ülkedeki her 3 kişiden birisi aşı yaptırmak istemediğinden bunlar yaşanıyor.

    bu arada portekiz'de ölen hemşire ile ilgili ingilizce kaynak bırakayım;

    https://www.dailymail.co.uk/…zer-covid-vaccine.html

  • hdp il binasına girip pkk'ya katılan genç

    sözlükte gündem olmayacak gençtir. zira bu platformdaki yazarların çok büyük bir kısmına göre hdp ile pkk'nın hiçbir alakası yok. aksini dile getirdiğiniz zaman da aktroll ilan ediliyorsunuz.

  • cüneyt özdemir'in ekşi yazarlarına sallaması

    niye algı yaratıyorsunuz? adam büyük bir bölümünü tenzih ediyorum diyor. e dedikleri de doğru. tanımlamış olduğu sıfata uygun bir dolu dallama var burada. altına imza attığım sallamadır. ağzına sağlık cüneyt.

  • çanakkale'de 70 bin suriyeli şehit oldu

    türk tarihi yalandan ibaretmiş lan. biz hiç tek başımıza bir zafer kazanamamışız. hep birileri gelmiş götümüzü kurtarmış.

    - kürtler olmasa malazgirt savaşı'nı kaybedip, horasan'a geri dönerdik.
    - zigetvar'ı alırken erdel beyliği bize yardım etti. yoksa tası tarağı toplayıp, belgrat'a topuklardık.
    - ruslar olmasa kurtuluş savaşını yapamazdık. kızıl ordu geldi postayı koydu, sağolsunlar.
    - çanakkale'de türk çok azdı. çölden milyonlarca arap geldi, bizim yerimize savaştı. biz de bu sayede zafer kazandık.

    bu suriyeli sığınmacı olayı bombok bir yere gidiyor ama sonumuz hayrolsun bakalım.

  • ahmet davutoğlu'nun kuracağı yeni parti

    (bkz: milliyetçi arap partisi)

  • 3.611.834 suriyeli

    ikiyle çarparak, gerçek sayıyı bulabilirsiniz.

  • jennifer lopez'in yeşil elbiseli pozu

    halen taş gibi olduğunu gösteren pozdur. kadın 49 yaşında. 35'ine geldiği zaman memelerini yerden toplayanlara selam olsun.

  • mustafa sandal denince akla gelenler

    boğaziçi kampüsünde çekilen bu kız beni görmeli videosu. boyundaki askeri künye ve elbette denize doğru gel gel şarkısı.

  • arapça yazılı manav tezgahı

    bunun adı arap faşizmidir. başka bir açıklaması yoktur. dünyanın hiçbir milleti, araplaşmak için bu kadar büyük çaba sarfetmedi. yemin ederim tarihte bunun bir örneği yok. ülke 15 yılda anadolu arap cumhuriyeti haline geldi.

  • türk askerinin suriyeli mültecileri darp etmesi

    kolay gelsin gençler. nasıl güzel mi kendi askerinize ana bacı küfür etmek? buraya yazamıyorsunuz ama içinizden faşist türk askeri deyip de, askere ana bacı küfür ettiğinizi biliyorum. zira sizin gibiler açık bir şekilde twitter üzerinden ortalığı ayağa kaldırıp, askerlere saydırıyorlar. bu videoyu dolaşıma sokan ilk hesaplardan birisi el nusra sempatizanı bir zat.

    türk askeri, bu çöl bedevisi köpekler tarafından defalarca dövüldü. gidin google üzerinden aratın. buna tepki verdiniz mi ? yooo. hoşunuza gitti çünkü. benzer bir olay hatay'daki sınır kapısında da yaşanmıştı. sonrasında ne oldu? orda görev yapan askerimizin kafası, sizin o altına yatmak için yırtındığınız bir arap terörist tarafından kesildi. bu videodan hangi karakol olduğunu bilmiyorum. ama siz çabalayıp, bulun. karakolun ismini de sosyal medya üzerinden paylaşın, hedef gösterin. tamam mı lan? belki yine askerlerimizin kafasını keserler, siz de götünüze kına yakarsınız. kendi ordusundan nefret eden, arap lafı duyunca götünü açıp bekleyen başka bir millet daha var mı acaba? amk sınırı sanki norveç sınırı. terör örgütlerinin laboratuvarı bir ülke haline gelmiş olan suriye sınırı. neyse ya. siz slogan atmaya devam edin. onlar savaştan kaçtı, onlar mazlum, onlar bizim kardeşimiz. şimdi akp kurmayları izlemiştir bu videoyu. yarın giderler sınırı açarlar yine. gerçi açsa ne kapasa ne. giren girmiş zaten. hadi size iyi sövmeler.

  • pülümür yoluna türk bayrağı asan trabzonlu

    viyana'ya bayrak asmıyor abi, ülkemizin 62 nolu plaka koduna sahip olan tunceli kırsalındaki bir bölgeye bayrak asıyor. astıktan sonra ise orospu çocuklarının ateşi altında kalıyor. burası kuzey ırak ya da başka bir bölge değil. türkiye cumhuriyeti toprakları. ne kadar da acı bir video. kendi ülkende türk bayrağı asamamak...