karapna4
profili

  • ziya selçuk

    adsfdgdhhddhdh her kesim tarafindan seviliyormus..hatta fahrettin koca da her kesim tarafindan seviliyomus afsgdgdhgddhd

    bundan her kesimin haberi var mi peki :)

    gerçek şu ki bu kadrolara bulasan her sahis gibi sadece aktroll tafyasi ve menfaatciler sever bunlari..ayrica ikisi de basarisizdir bosuna cilalamayin..ikisi de emir kuludur beratalbayrakinyanindayiz tweet i at dersin atarlar..diger akplilerden zerre farklari yoktur..

  • teknofest'i 2 günde 250 bin kişinin ziyaret etmesi

    net 150 bini, meb'in okulları zorunlu tutmasıyla götürülen öğrencilerdir..dün sadece 2 bin tanesini biz götürdük okulca..hayatınız yalan hayatınız ilüzyon..

    edit: ilüzyon illüzyon aq kompozisyon mu yazıyoruz burada? sen nereye goturcektin kulampara yazan sapık, hükümeti yalayacam diye sapık zihniyetini başkalarına yansitan bir karaktersizsin sen?lan çocukların ağzına sıçtılar dün, bugün marifet diye yutturuyorlar, görmesek inanacaz, gördüğümüzü yazdık diye sapık imasi yapiyor orospu çocukları ya..irzinizi sizin e mi..

    edit 2: bir diğer amip de işini yapsaydın da daha çok çocuk goturseydin ülkemin öğretmeni :( yazmış..lan amcık bi otobüste 46 çocukla orada dolandigini hayal ettin mi sen hiç, kusmalarini tuvaletlerini sicmalarini gördün mu? hem de senin gibilerin üreyip çoğaldığı tipleri..bi düşün bakim.. 3 ay yatmadım mezun öğrencilerimin tercihini yaptım babasız piçler, bilim karşıtı değilim, yobaz ateist bilim hayranıyım, burdaki tek amaç sayıyı yüksek tutmak diyorum, anlamayan beynini sikim senin alana giriş yapip 15 dakika sonra çıkarılan çocuklar kadar başına taş düşsün..

    edit:sözlükte ne kadar beyinsiz var ya? oğlum çocuğunuz varsa ben onlardan yanayım lan nie saldiriyorsunuz bana?herseyden önce zorunlu tutuldular zorunlu..özgürlüğü zaten siz değil ben ogreticem onlara da sizle de ben mi ugrasacagim aq?
    savunan salaktır oğlum, giden çocuklara sorun anlatsinlar bana soveceginize..mesajlara cevap yazamayacağım, son sözüm umutsuzluğa yer yok, öğreneceksiniz..

  • akp tarihinin en itici milletvekili

    çoktur..gerçekten çoktur..zihniyeti kirliler vardır, cahiller vardır, hak yiyenler vardır..vardır da vardır..ama biri vardır ki, gönlümdeki yeri apayrıdır..

    (bkz: yeliz)

  • finansal 15 temmuz'a karşı birlik çağrısı

    15 temmuzun olacağını da 10 ağustosun olacağını da senelerce söyledik ve hep tek cevap aldık : vatan haini..
    mesela bu jöleli ibne de meşhur özür dilesinler videosunda 'o nokta noktalar' diyordu bize..bu üsluba mı yansak söylediklerine mi karar veremedik..şimdi de gelmiş sen ben yok diyor..yarrağımı yok jöleli, mal mıyız lan biz?