ecs19
profili

  • 11 nisan 2023 manchester city bayern münih maçı

    ya arkadaş getireceksin şu bayern'in başına yaşlı, çatık kaşlı, kır saçlı, emekli albay tipli bir almanı. niye macera arıyorsun? ne zaman böyle nagelsmann, guardiola, tuchel falan gibi sistem, taktik adamları deneseler sonuç hüsran oluyor. sizin olayınız bu değil oğlum. siz panzersiniz. heynckess'in bayern'i gibi rakibin üzerine zebellah gibi çökmek sizin olayınız. sahte 9'la (o da chupo moting) oynayan bayern mi olur amk? kendinize gelin.

    dön şimdi 183. kez bundesligayı kazan hadi.

  • 7 kasım 2022 uğur dündar'ın attığı tweet

    bu fenerliler niye böyle lan. bu, fazıl say, nejat işler falan. baksan şöyle kültürlü, klas adamlar ama konu fener olunca direk rambo okan'a dönüyorlar. acayip bir hastalık. diğer takım taraftarlarında yok bu bak çok enteresan.

  • 13 ağustos 2022 galatasaray giresunspor maçı

    ya aga fenerliler gibi hemen iki transferde coşmayın yahu. yeni transferler oynamayabilir bu maç. oynasalar da bir uyum sorunu olacağı kesin. takım daha birbirine alışmadi bir durun hemen oyun olarak da skor olarak da ezeriz gazına gelmeyin. hayır bir puan kaybı yaşanabilir ki hiç de olmayacak şey değil, sonra yangın yerine cevireceksiniz ortalığı. keremin götü kalkmış, abdülkerim büyük takım oyuncusu değil, okan bu takımın hocası değil , bu olivieraya niye para verdik falan diye sıradan geçireceksiniz takımı sonra belli yani yazılacaklar. bir sakin, daha ilk haftalar, ilk iç saha maçı.

    kolay olmasa da galatasaray'ın alacağı maç.

  • 31 aralık 2021 gecesi evde oturacak yazarlar

    zaten evde oturmayıp eşine, dostuna, ailesine gideni anlıyorum da, o "fiks menü" adı altında dünya paraya tavuk külbastı kitleyen, boktan ses sistemleriyle müzik dinleten, balık istifi gibi insan dolu mekanlarda yılbaşı kutlamaya gidenler yüzde 99 ihtimalle sosyal medyada "çılgın eğlendik" paylaşımı yapmak için gidiyordur, gerçekten eğlenmek için değil. gerçekten eğlenilmez çünkü oralarda.

  • 11 haziran 2021 italya türkiye maçı

    başkaları da böyle hissediyor mu bilmiyorum ama maça bir gün kala hala içimde zerre heyecan yok. hayır "adamlar"dan oluşan o sevimsiz milli takım da değil bu sefer. bu derece mi yaşama sevincimizi emdi ve bütün milli duygularımızı köreltti bu malum kitle yahu?

    ama turnuva başlayacak ve her akşam maç izleyeceğiz diye mutluyum, o ayrı.

  • henry onyekuru

    ulan bu herif sneijder ile oynayacaktı ki oyoy. yasin öztekin'i yıldız yapan adam onyekuru ile neler yapardı kimbilir.

  • 14 aralık 2018 ersun yanal'ın açıklanması

    "şimdi onlar düşünsün" demiş birisi.

    onlar derken rize, akhisar, erzurum'dan falan bahşediyor herhalde.

  • futbolun süperleri 2018

    biz niye böyle organizasyonları beceremiyoruz lan. cansız, sönük, konuk çağırılıyor alkış yok, müzik geç giriyor, teaserlar özensiz, sunucular cansız, adaylar anons edilirken görüntüye gelmiyor, herkes sıkılıyor. sanatçı diye incik boncuk desenli kemaniyla bir kız geldi, murat boz çıktı sahnesiz playback yapıyor 90lar gündüz kuşağı programındaymis gibi falan bir acayip.

    bütün ödül organizasyonlarımız böyle ama. bu kadar imkan varken tempolu, renkli, keyifli bir organizasyon düzenlemek bu kadar da zor olmasa gerek yahu.

  • 7 eylül 2018 türkiye rusya maçı

    bu trt özelleşti de benim mi haberim yok? ne işe yararsınız olm siz? devletin kanalı değil misiniz? oynanacak resmi bir milli maça "bundan kar edemeyiz" gözüyle bakmak nedir? sen bunu da bana yayınlamayacaksan niye aklıma her geldiğinde haram ettiğim vergiyi benden alıyorsun?

    melih gökçek de arkadaşımın yaşadığı semtte "az yolcu var" diye otobüs seferini iptal etmişti. masrafı karşılamıyormuş. onun gibi bir şey bu da. halkına "halk" olarak değil, "müşteri" olarak bakmak o kadar normal ki bu iktidar için.

  • burak yılmaz

    adam yeryüzündeki en tiksinilen futbolculardan pepe'yi almış, bunun caner'i falan var daha hala "burak yılmaz gibi karaktersize forma giydirirdik sanki hııı" diyor. madem tiner deyince kızıyorsunuz peki söyleyin bilelim ne kullanıyorsunuz bu kafaya gelmek için.

    trabzon'da iş yapıp yapmaması taraftara bağlı olan topçu.

  • alex de souza vs wesley sneijder

    kıyaslamayı geçtim de " fiyat performans açısından dünyada işini sneijder'den daha kötü yapan bir insan yok. bak geçtim futbolcuları filan." demiş fenerlinin biri.

    fenerli demiş bunu bak. robin van persie'ye yılda 7 milyon veren fenerli.

    ha bu kıyaslamalardaki mantığınızı da anlamıyorum aga. roberto carlos vs.hakan balta kıyaslaması da açalım o zaman. bakalım türkiye'de yaptıklarına, fiyat-performans durumuna, kim daha iyiymiş? ya da cenk tosun vs. nicolas anelka diyelim. cenk havada karada kırar anelka'yı sizin bu mantığınızla.

  • jan olde riekerink

    cavanda kendini göstermiş, podolski hazır olmuş, de jong taş gibi dönmüş de hala yasin, selçuk ve sabri oynuyormuş gibi tuhaf tuhaf eleştiriler iki haftadır. maşallah herkes pes oynar gibi yeni transferi, sakatlıktan döneni, bütün ofansif adamları, sneijder, podolski, sinan, cavanda, bruma, eren ve josue'yi aynı anda 11'e yazıp bunu uygulamıyor diye adamı gömmeye çalışıyor.

    geçen sene şu oyunun yarısına razı olan, derbilerden önce "sikmeseler bari" yazan, geçen seneki çöp kadronun üzerine tolga ve eren transferleri olunca söz birliği etmişçesine ilk 5'e giremeyiz diyen balık hafızalı taraftarlar(!) galibiyeti kaçırdığı beşiktaş deplasmanından, geriden gelip kazandığı iç saha maçından ve namağlup geçirdiği 6 haftadan sonra adamı harcamaya çalışıyorlar. hani "sezon başı kötü gitse bile sabredelim biraz" diyoruz ya, adam iyi gittiği halde gömüyorlar aga. gel de kasıt arama. gel de dengeciler, terimsporlular deme.

    dünkü maçın ilk yarısından sonra yazılan -ve sonra pek çoğu silinen- entryler gösterdi ki bu adam olmayacak, oldurmayacaklar. şu güzel ortama rağmen en ufak bir tökezlemede kellesini isteyecekler. bu anı yakalamayı bekliyorlar sırtlan gibi. dün olmadı, elbet başka bir maç olacak. gurur meselesi yaptılar bu işi çünkü. tayyip'in türkiye'sinde yaşayan diğer yüzde 50 gibi, bizim de bu durumu izlemekten başka bir şey gelmeyecek elimizden. ulan nasıl nefret ediyorum şunların arasında olmaktan.

    ek: sözlükte yazılanlar sosyal medyanın, haliyle toplumun ve medyanın genel tepkisine örnek. yoksa elbette sözlükte eleştiriliyor diye hoca gönderilecek değil.

  • hamit altıntop

    bugün izledim görüntüleri. maçı koparmışken, oyuncu değişiklik hakkı hala varken, son 30 saniye oyuna girip maç başını cukkalamasına izin vermeyen riekerink bey'e sinirlenmiş. herkes maç bitiminde mutluyken son düdükle birlikte şişe falan tekmeleyip soyunma odasına giderek güzelim ortamı bok etmeye uğraşmış.

    yata yata ömürlük yaptın galatasaray üzerinden, daha yetmedi rızık efendi. zerre utanması olmadığı gibi bir de zeytinyağı gibi üste çıkabiliyor lan adam. ne güzel hayat valla.

  • kolbeinn sigthorsson

    youtube videosundan umut bulut ilan edilen futbolcu. aynı videolara bakıp yorum yapanlara göre ontivero da messi idi. hajrovic, robben'in bi tık üzeriydi. ben sana bi elmander videosu hazırlarım, ali lukunku'nun sarısı lan bu dersin. hatta sırf geçen hafta oldukça iyi oynadığı akhisar maçından bir sneijder videosu hazırlarım, sabri'nin orta saha versiyonu bu adam dersin.

    rica ediyorum saçmalamayın. taş gibi viking işte. gol atacak santrfora ihtiyacımız yok. arkasında poldi, sinan, wes, bruma, yasin gibi adamlar oynayacak zaten. arkası dönük top tutacak, duvar olacak, hava topu alacak, gelirse de çakacak, çalışkan bir futbolcu. burak senede 20 golün altına düşmüyordu da noluyordu sanki. hem eren'den kalite anlamında çok farkının olmaması rekabeti arttıracak, galatasaray'a güç katacaktır. böyle adamlar yedekliği de sorun etmez, mis.

  • batman v superman dawn of justice

    son düşen fragmanın son sahnesinde taytlının o titrek suratını görmek harikaydı. kimin gezegeninde kime artislik yapıyorsun lan it! batman adamın götünü keser olm, akıllı olacaksın!

  • 14 aralık 2015 beşiktaş galatasaray maçı

    sonuç ne olur bilmem de emin olduğum tek şey futbolcular maçtan sonra bentley'lerine atlayıp eve döndükten sonra 200 küsür bin dolarlık aylık maaşlarının, maç başı primlerinin yatıp yatmadığını kontrol etmek için internete bağlanacakken, ekşiciler ise belediye otobüslerine merkepler gibi sıkıştırılıp eve döndükten sonra birbirlerine ana avrat küfürler etmek için internete bağlanacak. herşey değişir, bu döngü değişmez. böyle mal geldik, mal gideriz.

  • olcay şahan

    bir galatasaraylı olarak ciddi ciddi çok sevdiğim, arkadaşlık yapmak istediğim adam. her daim neşeli, keyifli, çok tatlı bir herif lan bu. "galatasaray'dan zor gruba düştük" açıklamasına niye alınmış bizimkiler anlayamadım. adam ortalama cahil türk futbolcusu gibi basmakalıp laflar söylemek yerine gülüyor, makara yapıyor, eğleniyor işte lan ne bu hemen sallamak için sıraya girmiş birbirinize ana avrat sövmeye başlamışsınız.

    önceden böyle tatlı tatlı atışırdık birbirimizle ne güzel. şu rekabetin tadını bir ağız tadıyla çıkaramıyoruz yıllardır bu ergen kitle ve onlara söz hakkı veren sosyal medya sayesinde.

  • hamza hamzaoğlu

    kendisi sıklıkla fatih terim ile kıyaslanıyor. ben fatih terim'i sevmem. kendisi hakkındaki olumsuz düşüncelerimi yazdığım entryler debeye girmiştir. ancak ne olursa olsun, sapına kadar milliyetçi bir adam olmasına rağmen terim yerlileri şımartmaz. yeniçeri oluşumuna izin vermez, önce evlatlarımız demez o formanın hakkını vermeyen varsa formayı vermezdi. geldiği 2010 yılını hatırlayın. takımda "abilik" akımının bokunu çıkaran, ayhan, mustafa sarp, servet gibi adamlardan işine yaramayacak olanları direk yolladı. sabri'ye zerre güveni olmadığından ilk transferi eboue oldu, sabri'ye forma göstermedi. genç yaşına rağmen kendini takımın üzerinde görmeye başlayan arda "gidicem" diye mızmızlanınca "kulübü üzerine yaparız" diye ağlamadan direk kapıyı gösterdi. rijkaard'a falan posta koyan servet klasik servet gibi oynamaya devam edince altyapıdan semih'i oraya monte edip servet'e, gökhan'a forma yüzü göstermedi. bugün sinan gümüş, abisi olduğu için aydın yılmaz kadar bile şans bulamazken, terim zamanında abileri yedek kulübesini çürütürken emre, semih gibi gençler takımın banko oyuncusu oldular. kaptanlığı hiç yerli goygoyu yapmadan lider özellikleri sebebiyle daha yeni transfer olmuş ujfalusi'ye teslim etti. burak için en hayvan performans verdiği günlerde bile yıldız demedi, "daha fazlasını bekliyorum" dedi. uyarıları dinlemediğinde yedek kulübesine çekti. şampiyonlar liginde gruplarda 6 gol atmış olmasına rağmen yetmez deyip devre arasında drogba transferine onay verdi. her yerde yabancı sınırı kalksın istedi. zaten takımın riera, elmander, melo gibi yabancı oyuncularıyla samimiyetini diyaloglarını biliyoruz.

    yani terim zamanında unutmaya yüz tuttuğumuz "galatasaray'ın çocuğu", "camianın evladı" kalıplarını hamza hoca sayesinde sıklıkla hatırlar olduk. genç çocukların, abileri tarafından "hoşgeldin partisi" adında kafalarının traş edilip, bununla eğlenildiği "vay be takımdaşlığa bak" diye pazarlandığı 2010 öncesi döneme tekrar dönüyoruz sayesinde. yani bu sezonki başarısızlık korkutmuyor beni de bu çürümüş sistem yeniden takıma sinecek, işte bu korkutuyor. o zaman bi 10 yıl daha bekleriz ünal aysal gibi farklı kafada bir başkanı ve fatih terim gibi herkese sözünü geçirebilecek bir teknik direktörü.

    farklı sebeplerden ötürü ben terim'i de bi daha takımımın başında görmek istemem yanlış anlaşılmasın. ama kendisini hamza hoca ile bir tutmak abesle iştigaldir. başarıyı geçtim, liderlik ve hele hele vizyon anlamında fatih terim ve hamza hoca arasında dağlar kadar fark vardır.

  • cüneyt tanman

    "para yok"cular,

    gideceği hiç bir yer bulunmayan "sözleşmeni uzatırız ama üste para vereceksin" desen bile neredeyse razı gelecek, galatasarayın evladı(!) olduğu için parayı ikinci plana atan sarbi'ye neden senede 6 trilyon kazandıracak bir sözleşme imzalattığını,

    kariyerinin son döneminde akhisar gibi bir kasaba takımından, galatasaray gibi ülkenin en büyük takımına atlama şansını akhisar'da kazandığının yarısına dahi kabul edecek bir adamla neden bunca paraya ve uzun bir süre için sözleşme imzalandığını,

    bariz bir şekilde sağ bek, kanat, forvet, kaleci ihtiyacımız varken kadro şişkinliği yaşadığımız orta sahamıza neden ingiltere ikinci liginin 19. takımında geçen yıl 9 maç oynayabilmiş kronik sakat birini daha getirdiğimizi,

    madem para yok, fiyat performans olarak takıma en büyük yük olan hamit, selçuk, umut gibi adamlarla neden kulübün yollarını ayırarak harcamaları azaltmayı düşünmediğini,

    izah ederseniz çok mutlu olacağım.

    not: cüneyt tanman'ı 89'da şampiyon kulüpler kupası yarı finalinde steau bükreş'e karşı canlı izlemiş bir taraftarım çok şükür.

    edit: bak bi uyanık izah etmeye çalışmış. teşekkür ederim. ama şimdi tamam arkadaş savunun, ölümüne savunu da adamı savunucaz diye icraatlerine kulp bulurken biraz mantık çerçevesinde davranın. iki oyuncu oynattığın mevkiye 6 tane oyuncu sayıp bana "başka oynayacak adam yok ki" diye saçma bi argümanla jem karacan transferini savunmayın. 16 tane adam olmayacak orada heralde. hele hele "melo'ya yedek olabilecek" oyuncu diye hiç savunmayın be abi. az biraz aldığınız adamı araştırın. ulan bilal bile özellikleri bakımından jem'den daha mantıklı bir alternatif olur melo'ya. inşallah sizdeki kadar bir bilgiyle yapmıyorlar bu transferleri yoksa durum sandığımızdan da vahim.