reebxer2
profili

  • youtuber'ların aylık kazançları

    konu hakkında fikri olmayanlar için düzenleme:
    adsense tbm yani tıklama başına maliyet türkiye’de 0.01 liradan başlıyor. amerika gibi ülkelerde ise bu daha fazla bu sebepten dolayı hesaplamalar amerika’ya göre yapılıyor ve insanlar yanlış öğreniyor. amerika’da tık başına $10 veren reklamlar mevcutken türkiye’de imkanı yok bir firma tık başına 10 lira vermez.

    bunu izlenmeye göre hesaplayan sitelerden elde edenler yanlış yapıyor. artık insanların çoğu reklam engelleme eklentisi kullandığı için ve türkiye’de adsense kazançları çok düşük olduğu için sağlıklı sonuç elde etmek mümkün değil.

    sponsor geliri vs ile bile bu kadar yüksek ücret elde etmeleri zor

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    ekşi sözlük gibi anonimliğin ön planda olduğu mecraya kişisel fotoğrafının olduğu hesapları atanlar da ayrı garip. niye andaval olduğunuzu böyle belirtiyorsunuz ki beyler ? direk isim-soy isim kombinasyonlu rumuz alsaydınız ya, daha kolay olurdu tanışmak isteyen kadınlar facebook'tan eklerdi.

    dalga geçmek adına kadınlar yazsın diyenler haricindeki sığırların kefal gibi avlanması gereken başlık. 2-3 tanesinin isim, soy isimini alacaksın sahte hesaptan dalga geçip gönül eğlendireceksin bak bir daha sığırlık yapıyorlar mı. ulan burada şans eseri size denk gelecek tanıdıklarınıza ne diyeceksiniz, herkes sizin gibi kimliğini ifşa edecek kadar mal değil. kim bilir hangi tanıdığınız sözlük yazarı ve şuanda fotoğrafınızı görüp götüyle gülmeye başladı