yaylada cimene uzanip goge bakan savasci6
profili

  • düzenli sevişen erkeğin tipinin seksileşmesi

  • sözlük yazarlarının japonca seviyeleri

    (bkz: toyota) : güçlü, kuvvetli, bozulmaz, yenilemez. örnek : benim babam toyota gibi adam.
    (bkz: honda) : esnek, kıvrak, vtec, yere yakın, fingirdek. örnek : honda, hayat onda
    (bkz: mitsubishi) : üç elmas, tek taşımı kendim aldım. örnek : bülent ersoy yılbaşı hediyesi olarak kendisine mitsubishi aldı.
    (bkz: isuzu) : azla yetinen, hayattan çok fazla şey istemeyen, halim selim, dayanıklı. örnek : asgari ücretle çalışan tüm işçiler isuzu gibidir.
    (bkz: mazda) : hava atmayı, gazı-turboyu sevmeyen, kimseye kötülük düşünmeyen kaliteli insan. örnek : erol abi çok mazda adam.
    (bkz: subaru) : çabuk gaza gelen, atik, çevik, yerinde duramayan. örnek : aldığımız mayışlar ayın 5'ine kadar subaru hızında eriyor.

    edit : @fandango arkadaşımız uyardı. subaru eklendi.

  • türkiye'yi atom bombasıyla yeryüzünden silerim

    önce berberini degistir amk diyerek cok sert kinadigim başkan.

    debe editi: yedikule hayvan barınağına eski kilim, battaniye, gazete, kumaş gönderebilir yaş/kuru mama ve makarna yardımında bulunabilirsiniz. gerçekten ihtiyaçları var. meral hanım ve ekibi cidden çok iyi işler yapıyorlar orada. fav'layan tüm çaylak ve yazar arkadaşlara teşekkür ederim.

  • özel harekatçı vs bordo bereli

    askerliğimi ohal bölgesinde bir ilde kuş uçmaz kervan geçmez bir mezrada jandarma olarak yaparken, telsizden anons yapıldı bir gündüz vakti ve mevsimlerden yazdı. 17 kişiden oluşan bir jöh (jandarma özel harekat) timi kartal mevzisinden gelip karakola giriş yapacaktı dinlenmek için.

    kartal mevzisindeki nöbet kulubesi en kritik mevzi olduğu için orada çift nöbetçi ve bixi tüfekle nöbet tutulurdu. derken birden karakolun nizamiye kapısında görüldü tim. saç sakal uzamış ve birbirine karışmış garip kıyafetli tiplerdi. gündüz vakti karakola öyle bir yanaşmışlar ki nöbetçi son 30 metrede fark etmiş onları. telsizle haber vermeseler terörist diye ateş açarsın o derece. hoş nöbetçi onları görene kadar onlar çoktaaan neysse...

    geldiler karakola. çay ikram ettik. hepsinde 25-30 kilo sırt çantası. hepsi rütbeli. inanılmaz kafa adamlar ve iyi insanlardı. biriyle sohbet ettim. cebinden 5 yaşındaki oğlunun resmini çıkardı. bunun için bu görevdeyim dedi. oğluna iyi bir gelecek bırakabilmek için maaşı nispeten daha iyi olan jöh olmayı kabul etmişti.

    7-8 saat dinlendiler metlerini serip üstünde yatarak bahçede. sonra da sessizce bir gölge gibi çekip gittiler. allah yardımcıları olsun hepsinin. sıkı adamlardı, silahları tutuşları bile farklıydı. çok az konuşuyorlardı. onlar askerse biz neyiz dedirtiyorlardı.

    selam olsun hepsine ve tüm mehmetçiklere.

  • adana'da sıcaktan bunalan 2 kişi güneş'e ateş etti

    adana'da termometrelerin 48 celcius dereceyi göstermesinden dolayı beyin ana damarları çatlayan ve isyan eden 2 adana'lı kardeşimizin, artık dayanamayarak tabancalarını çekip güneş'e doğru ateş etmeleri ve "yeter la yeter. yandık kuruduk amk" demeleri sonucu gerçekleşen olayın yazılı basında yer alan hali. polis bu iki yurttaşımızı göz altına almış.

    bakalım güneş kendilerinden şikayetçi olacak mı?

  • 70 yaşındaki felçli ve kör kadına tecavüz etmek

    tecavüzcüsü iyi halden indirim almıştır.

    link

    sanırım mahkeme heyetine de tecavüze kalkışmadığı için vermişlerdir iyi hal indirimini.