kuduzdoktorhektor10
profili

  • borsaya 5 bin tl ile girip 1 milyon tl ile çıkmak

    hep yaptığım şey. bir ekşici olarak zaten borsadan çok iyi anlamam kaçınılmaz. finanstan, hisseleri en alttan alıp en üstten satmam da gayet normal bittabii.

    bu bilgilerimi paylaşmak için sabırsızlanıyorum. telegram grubumda en az 200 kişi toplaşırsanız ve şahış başına 500er tlyi hesabıma gönderirseniz siz de benim gibi zengin, yakışıklı ve kaslı olabilirsiniz..

  • boğaz'da twerkli ve koronalı yat partisi

  • ofise girerken günaydın yerine morning diyen tip

    yabancı olabilir, hemen öldürmemeli yahud dövmemeliyiz. bir pasaport kontrolünden sonra gerekenler yapılabilir.

  • kadıköy vs alsancak

    izmirli olarak kadıköy dediğim hadise. alsancak bir boka benzemez. uyduruk mekanlar silsilesi.

  • 2019 istanbul depreminde sallanan bina

    yüksek binaların belli limitlerde sallanması normal ve olması gereken olduğu için bir bok bilmeden başlık açmamanın gerektiğini bize gösteren binadır.

  • cnbc-e

    baki kalan şu kubbede hoş bir seda imiş dedirten kanal.. kendi gitti adı kaldı yadigar. ıcq, msn gibi gitti sonsuzluğa.

  • sinema salonları 10 yıl içinde kapanacak

    zaten uzun süredir tartışılan bir konuyu ilk defa kendisinin düşündüğünü sanan birinin açtığı başlık.

  • 1.5 porsiyon servis et dönerin 40 tl olması

    toptan alım iskontosu nedir, maliyet analizi nasıl yapılır bilmeyenlerin koşa koşa gelip savundukları hadise. siz sikilmeye layıksınız olm. abd'de avrupa'da bu sebeple asgari ücret 1800 dolarken bile millet sizden daha ucuza yiyor fast food'u göreceli olarak.

    herif dönercinin eti kendisiyle aynı fiyattan aldığını sanıyor. hakikatten aptal dolu ortalık. hayır bunların bir kısmı da ekşi esnaf timinden, böyle başlıklara anında atlıyorlar millet uyanmasın diye.

    edit: bunu savunan salakların diğer argümanları da var diyecektim ki başka bir beyinsiz daha damlamış, kira demiş, asgari ücret 3000 lira maliyet demiş. hayır 30 sene toptan perakende esnaflık yapmış bir babanın oğlu olmasam, çocukluğum gençliğim tükanda geçmese ben salağım diyecem. he anam amerikada avrupada devlet ödüyor kiraları, çalışanların ücretlerini ondan ucuz oralar.

    edit:2 fiyatlandırma politikaları tüketicilerin salaklık ve aptallık seviyesiyle doğru orantılıdır. son sözüm budur. işbu yazılanlar bağdat caddesinde, ataşehirde bilmem kaç milyon lira yatırım yapıp işyeri açmış lüks kafeler için çok geçerli değildir, düz ayak standart dönerci dükkanlarından bahsedilmektedir. neyse aptala laf anlatılmaz etsizlikten beyinleri durmuş kekoların.

  • sinemada öpüşmek

    şu anda çoğu salonda gece görüşlü kameralar olmasından mütevellit yapılmaması gerekendir... hatta 5-10 senedir var benim bildiğim.

    bilfiil izlemişliğim var güvenlik odasından ondan biliyorum. siz siz olun dikkat edin...

  • muharrem ince

    aman sakın ha, bu pembelere kanıp parti falan kurmaya kalkma, gidip youtube kanalı açma dediğim politikacı. ekşiye dikkat et, kaç adam harcadı bu lavuklar saymakla bitmez. gaza gelme.