antti sumiala3
profili

  • ricardo quaresma

    ya beyler bir melo vardi hani kirmizi gormuyordu falan ? ulan quaresma'nin kacinci veril(e)meyen kirmizisi artik sayilamaz oldu. yaziklar olsun, hakikaten yaziklar olsun.

  • dursun özbek

    aziz yildirim ffp ve uefa kıskacı altinda roman neustadter, van der wiel ve skrtel gibi şampiyonlari ligi ve milli takim tecrubeleri olan isimler kovaliyor, imzalatiyor. aziz yildirim kafasina gore belirledigi yabanci sınırının nimetlerini sonuna kadar kullaniyor, eminim ki orta saha ve forvete de benzer takviyeler yapacaktir. bizim dursun'un ne yapmaya calistigini bilen varsa aciklasin lutfen, gecen sene fazlasiyla rezil olduk, bu sene temmuz ayı gelmiş hala yaprak kımıldamıyor.

    yeni sezona başlarken kafasindan gecenler ne gercekten cok merak ediyorum. çapsızlıkta yeni rekorlar kırmak, sneijder'i yollamak, kardeşine yeni iş sahaları yaratmak, forvet almamak falan filan işte tabi bunlari dusunecek. zaten baska bir sey dusunebilse bu kadar karamsar olmazdik.

    goreve başlayali 15 ay falan olmustur, 30 milyonluk camiada seni seven 10 kisi bulamazsin, hakikaten geceleri rahat uyuyabiliyor musun merak ediyorum. git çirkin kral, hakikaten git bari biz geceleri rahat uyuyabilelim.

  • jem paul karacan

    reading'den geldi, okumuş cocuktur.