baysakal6
profili

  • ekrem imamoğlu

    bu zaferliler, inceciler, akpliler şaka mı ya devamlı algı yapmaya çalışıyorlar. olum bu adam ne yaparsa yapsın oyumuz kendisinin. köşenize çekilip ağlayabilirsiniz, delirebilirsiniz. isterse sol ayağıyla euro saysın, umarım 17 tane villası daha çıkar amk.

    tanım: ne yaptığı, ne dediği sikimde olmadan mührü vuracağım başkan.

  • esat oktay yıldıran

    terörün sebeplerinden birisi olabilir. yaptığı işkenceler kan dondurucu. onları yaşamak yerine kafama sıkılmasını yeğlerim.

    örnek almanız gereken bir türk subayı arıyorsanız, önüne serilen yunan bayrağına basmayıp saygı gösteren mustafa kemal atatürk'ü örnek alabilirsiniz.

    edit: adama mustafa kemal atatürk'ü örnek alın diyoruz özelden bize terör yandaşısın diyor. sizin ben aklınızı sikeyim.

  • 10 ocak 2021 gençlerbirliği sk basın açıklaması

    dün oynanan 9 ocak 2021 galatasaray gençlerbirliği maçında saçma ithamların kurbanı olmuş kalecileri übeyd adıyaman'ın arkasında durdukları açıklamadır.

    --- spoiler ---

    kamuoyuna açıklama

    sosyal medya holiganlarına karşı dün yaşananlara dair istemeyerek de olsa bu açıklamayı yapıyoruz.

    komplo teorisyenine dönüşen kifayetsiz muhterisler, galatasaray maçından sonra genç kalecimizi, yargıladı ve mahkum etti. yine bilindik yollar, bilindik arşivler…

    bu mankurt kafalar, türkiye’nin tüm altyapı futbolcularına “avrupa kupalarında maça çıkan türk takımlarına başarı dilemeyin. çünkü gün geldiğinde biz onu işimize geldiği gibi kullanır, kariyerinizi bitirmek için canla başla çalışırız.” mesajını verdi.

    biz, altyapı oyuncularımızı bir günde kazanmadık, bir günde de kaybetmeyeceğiz.

    genç bir futbolcunun kariyeri, hepsinden öte hayatı, sizin tüm kirli komplolarınızdan da kirli hayallerinizden de değerlidir.

    futbol, sizin takımlarınızı şampiyon yapmak ya da şampiyonluktan etmek için oynanmıyor.

    takımlar, imkanları ölçüsünde gelecekleri için mücadele veriyor.

    dünyanın, bu kifayetsiz muhterislerden, bu suya yazan sosyal medya mankurtlarından, bu kendini bilmez adi asalaklardan bir an evvel kurtulmasını umut ediyoruz.

    bırakın gençler oynasın, bırakın çocuklar oynasın… gölge etmeyin başka ihsan istemiyoruz!

    bu vesileyle bir kez daha centilmen gençlerbirliği taraftarına değerli duruşları için teşekkürü borç biliyoruz.
    --- spoiler ---

    https://genclerbirligi.org.tr/…amuoyuna-aciklama-1/

    neredeyse küfredeceklermiş hızlarını alamayıp.

  • mbaye diagne

    bugün alırsak bolu + alanya maçlarında cezalı, yarın alırsak alanya + trabzon maçlarında cezalı. alacaksak hemen alın amk.

    edit: 12 milyon euro eder etmez tartışmalarını gereksiz buluyorum galatasaray şu an beni forvete almaya kalksa babam 2 milyon euro filan ister amk takımda forvet yok görüştüğümüz kulüplerin eli güçlü bu konuda.

  • fethullah gülen

    biz en başından beri yıllardır orospu çocuğu diyorduk da vaktinde savunanlar da orospu çocuğudur. ülkenin anasını birlikte siktiniz. şimdi günah çıkarmayın amk evlatları.

  • muharrem ince

    bugün, hayatında recep tayyip erdoğan dışında birisine oy vermemiş bir akraba ile çay içtik. yemin ederim meral akşener'e oy vermesi için ikna etmeye çalışacaktım. sebebi ise muhafazakar olmasından dolayı muharrem ince'ye nasılsa oy vermez fikriyle vakit kaybetmeden meral hanıma yönlendireyim şeklinde düşünmemdi. biraz konuştuk falan dedim kime oy vereceksin rte'ye mi? bilmiyorum bakalım dedi. o an dedim ki iyi ikna ederim ben bunu. meral hanıma oy vermesi için dil dökmeye başladım. bir 5 dakika falan anlattım meral akşener'i, yapmak istediklerini. yok meral akşener'e kesinlikle oy vermem dedi. bütün şevkim kırıldı, yine bir seçmeni ikna edemedik derken tam bana dedi ki ben muharrem ince'ye oy vermeyi düşünüyorum. şaşırdım ama sebebini sordum. çünkü onu neyin rte'den muharrem ince'ye yönlendirdiğini öğrenmem başkalarını ikna etmemi sağlayabilirdi. muharrem ince'nin halkın çocuğu, içimizden birisi olduğunu ve konuşmalarını sevdiğini belirtti ve bana da muharrem ince'ye oy vermemi söyledi. vay amına koyayım olaya bak, ben onu muharrem ince'ye oy vermez diye meral akşener'e oy vermeye ikna etmeye çalışırken o beni muharrem ince'ye oy vermeye çağırdı. bugün moralim çok yükseldi bu olay karşısında.