sifli bocuk3
profili

  • genç annelerdeki bebeğime dokunma şımarıklığı

    benim oğlum henüz 8 aylıkken o çok yakın denen bir şahıstan rsv virüsü aldı. ağzı burnu aka aka geldi bebeğimi mıncıkladı sevdi. şımarıklık olmasın diye ses etmedim. nihayetinde ciğerlerine inen rsv ile günlerce hastanede kaldık. küçük yaşta rsv benzeri hastalıklar geçiren çocukların çoğunda kronik bronşiolit oluyor. şuan oğlum 4 yaşında. bizim ikisi evde ve biri arabada olmak üzere 3 tane nebulizatörümüz var. yazın tatile giderken bile yanımızda taşıyoruz. ciğerleri hırıl hırıl. ventolin taşikardi yapıyor birde ama ne yapalım mecbur kalıyoruz. çok uzun zamandır koruyucu amaçlı kortizonlu fısfıslar kullanıyoruz.

    siz her boku çok iyi biliyorsunuz. biz bilmiyoruz. onlar bizim ciğerimizin en kıymetli köşesi dokunmayın diyorsak dokunmayın. her boka muhalif olmayın ve size söyleneni yapın!

  • 2018 ekonomik krizi

    haziran ayında 30 bin olarak ödediğim dönem faizini bu ay 95 bin olarak ödeyeceğim. bugün elimde patlayan bir müşteri çeki daha. toplamda 250 bin oldu yazılan müşteri çeklerim. emek emek çocuğumuz gibi büyüttüğümüz şirketimiz bu krize kurban gidecek gibi. çok çalıştık o kadar çalıştık ki inanamazsınız. 5 kuruşumuz yoktu ticarete atıldığımızda. köpek gibi çalıştık. ama sonuç...

    emeği olan herkesin allah belasını versin. çocuğumun rızkını un ufak edenler aç kalın, açıkta kalın.

  • akp'nin seçimi kaybetmesi durumunda yapılacaklar

    çocuk yapacağım. gerçekten. umutlarım yeniden yeşerecek. bu ülkeye çağdaş bir çocuk daha yapacağım. insanlığa, doğaya tüm canlılara saygılı. cinsiyetçilik nedir bilmeyen mutlu bir çocuk.