blueways4
profili

  • karabağ'da 150 üst rütbeli türk askeri savaşıyor

    karabağ’da köylerin suriyeli milisler tarafından ele geçirilerek şeria hukukunun uygulanmaya çalışıldığından da bahsetmiştir bu ibiş.

    bbc programında ise rezil rüsva edilmiştir.

    şizofrenin alasıdır yani.

    ama en kanıma dokunan şey şu olayda bile kafasından büyük götü olan yazarların saçma sapan entrylerini görmektir.

  • 8 haziran 2020 vodafone işten çıkarma rezaleti

    kenan mente de az yüzsüz ve çakal kılıklı adam değilmiş. hemen ah abicim vah abicime bağlamış bi karşıma gelsen de sana şöyle sinirim geçene kadar güzellik yapsam. arkandan ne küfürler ettim bi bilsen.

  • muz satan çocuğu yağmalayan güruh

    bir önceki yorumlara baktım ama kimse o çocuğun bulunduğu kalabalığın neden orada olduğu ile ilgili bir açıklamada bulunmamış o zaman ben başlayayım;

    efenim şimdi kahramanımız aasia bibi’nin salıverilmesinin ardından pakistan’da protestolar başlıyor ve videonun çekildiği yerdeki çocukta bu amaç uğruna toplanmış kalabalığın içinde kalmış bir bahtsız bedevi.

    aasia bibi kim? siktiriboktan bir pakistan köyünde kendi hayatını yaşayan ve tek hristiyan aile olarak kalmış bir yuvanın annesi. bir gün diğer köylüler ile birlikte aasia böğürtlen (anladığım kadarı ile) toplarken kendisinden su getirmesi isteniyor. aasia da yakındaki kuyuya giderek kovasına su dolduruyor ama kuyu başından ayrılmadan bir de orada bulduğu metal bir kaptan su içerek susuzluğunu gideriyor. aasia ile arası bozuk bir komşusu da bunu görünce “pis hristiyan sen nasıl biz müslümanlar’ın kullandığı kaptan su içersin?!” diye hiddetleniyor ve iki koca karı birbirlerine dini içerikli hakaret etmeye başlıyorlar. bu esnada aasia da karşılık olarak “peygamber muhammed insanlığı kurtarmak için me yaptı? beni müslüman edeceğinize siz kendinize bakın emi?!” falan diyor ve pakistan ceza kanunlarına (295. kısım bölüm c) göre de büyük suç işliyor.

    bu arada bi daha baktım da iddialara göre para için evlilik yaptı şu bu da demiş ama bunlara girmeyelim. neyse efenim pakistan toplumundan bir çok kişi bu iddialar sonrası kendisinin öldürülmesi gerektiğini haykırıyor bizim aasia’yı da tutuklayıp hücreye atıyorlar. o mahkeme benim bu mahkeme senin derken süreç uzuyor ve olay bombok bir yere çıkıyor çünkü siyasi amaçlı tetikçilik falan gündeme geliyor. punjab valisini aasia’yı koruduğu için 2011 yılında kurban ediyorlar...

    bu arada sürece un, ingiltere başkanı theresa may, fransa başkanı vs dahil oluyor. detayları yazacak vaktim yok gece vakti.

    en son 31 ekim’de lahore yüksek mahkemesi aasia’yı serbest bırakıyor ve bunu duyan millet toplanıp “olacak iş mi bize verselerdı ırzına bile geçerdik” diyerek protesto ediyorlar kararı. aasia’yı savunan avukat ise kararın ardından apar topar tası tarağı toplayıp hollanda’ya gidiyor ve iltica başvurusunu gerçekleştiriyor.

    işte muz çalma da videodaki çocukta tam bu periyotta devreye giriyorlar.

    toplanma amaçları çok başka olan topluluk orada çocuk ve yanındaki savunmasız şekilde duran muzu görünce dayanamıyor “lan aasi’yı sikeyim geldik iki bağırdık ve dini görevimizi layıkıylan yaptık artıkın bundan sonra ben mideme bakarım aga gerisini sonra düşünürüz” içgüdüsü ile hareket ediyor ve olanlar oluyor.

    sizin ben olmayan aklınızı sikeyim uğraştığınız konulara bak amk.

    tamam sakinim.

    dipnot: çocuğa zararı karşılığı belediye tarafından yaklaşık 840 tl para verilmiş.

  • bedelli askerlik

    ince es kaza bir bedelli çıkartacağım deseydi geçenki bakanlar kurulunda tez zamanda alınan karar ile seçim öncesi gelir miydi diye kendime sormadan edemiyorum.

    oy ne idi oy emekti.