lafalaf6
profili

  • kılıçdaroğlu'nun ekmeleddin ihsanoğlu açıklaması

    --- spoiler ---
    kılıçdaroğlu: ekmeleddin bey'i anlatamadık. ben hala kendisini ararım, "sayın cumhurbaşkanı" diye hitap ederim.
    --- spoiler ---
    youtube

    erdoğan'dan sonraki en büyük akp'li olan kılıçdaroğlu'nun dün canlı yayında yaptığı açıklama.

    beyefendinin cumhurbaşkanı diye hitap ettiği anlatamadık dediği adam başkanlık referandumunda evet diyen ve mhp'de aktif siyaset hayatına devam eden birisi.

  • 21 ağustos 2022 havrita'nın hacklenmesi

    he amk site gitti diye köpekler kurtuldu. bu sitenin tek bir işlevi var o da sokakların ne kadar kötü durumda olduğunu göstermekti.

    köpek öldürmek isteyen olsa siteye bakıp ava mı çıkacaklar? sokaklarda çete halinde yeterince saldırgan köpek var zaten.

    bu algıyı oluşturan pawguards adlı derneğin para odaklı yaptığı pis işler ortaya çıkarılmıştı. güvenli zengin mahallelerinde yaşayanlar kolayca oltaya geldi.

  • aliexpress sitesinden ıvır zıvır alınan yıllar

    herkesin çok mutlu mesut bir şekilde çok ucuza siparişler verdiği yıllar. sonra akp bu millet niye mutlu lan diyerek vergi getirdi.

  • gta 5 bedava diye 350 hesap açmak

    sizde durumlar nedir diye sormuş ruh hastası.

    biz insan gibi 1 tane hesabımıza ekledik ve eşe dosta tavsiye ettik, bitti. orospu çocukluğunun alemi yok.

  • iyi parti'nin google reklamı

    iyi parti'nin sınırlı bütçesiyle harikalar yarattığını göstermektedir.

    tüm kelimeler özgürlük, vpn, boş oda, saray, gençler, ak parti, mhp, iktidarsızlık rüya tabiri, rüyada altın ibrahim tatlıses, istanbul hava durumu

    ek: kelimeleri aratan arkadaşlar reklamları göremediğini söylemiş. başlıktan öğrendiğim kadarıyla google reklamlarının bir bakiyesi oluyor ve tıklama başına 1 liraya yakın bir ücret kesiliyor buradan. reklamlar sınırlı bütçeyle ancak bu kadar kalabildi yani.

  • trt'yi satacağım parasını size vereceğim

    yıllardır yalnızca bir partinin reklamını yapmaktan başka bir işe yaramayan, dizi-film ayağına milyonlarca liramızı yandaşlara kazandıran, tamamen torpil sayesinde giren kişilerin çalıştığı bir kurum olduğu için gayet iyi bir vaat. umarım muharrem ince de destekler.