ne guzel komsumuzdun sen fahriye abla9
profili

  • ciddi ciddi erdoğan'ı destekleyen okumuş insan

    afedersiniz alevi lafını kullanan birinin mezhep savaşını önlediği iddia edenlerin olduğu ortamda, okuyup oy versen ne olur vermesen ne olur.

  • 1 şubat 2021 recep tayyip erdoğan açıklamaları

    millet oturmuş televizyonun başına, okullar açılacak mı, restaurantlar ne olacak, esnafa vergi indirimi ne olacak diye beklerken darbe diyor, uydu diyor, üniversite okuyor herkes diyor, şaka gibi, kendimi keseceğim artık yeter ya. 44 yaşına girdim ben daha kötü bir yönetici görmedim bu ülkede arkadaş.

    edit: imla falan.

  • kanal istanbul yılda 5 milyar dolar kazandıracak

    ama kime?

  • iktidardan şikayet edene oh olsun demek

    ne hatası olacak ulan? sanki ilk defa uyarmışız gibi. bu gerizekalılar değil miydi “ koyduk mu” kemalist köpekler diye ortada dolanan? biz bunlara defalarca söylerken hatalarını, ne vatan hainliğimiz kaldı, ne batı uşaklığımız. ulan fetö piçini örnek gösterdik, dün yalıyordunuz bugün gebertecekseniz bulsanız, şimdi övdüklerinizi de gün gelecek yerin dibine gömeceksiniz dedik. siktir ulan cevabından başka cevap alamadık. e boklarında boğulsunlar bana ne?

  • 28 mayıs 2013 taksim gezi parkı direnişi

    gezi parkındaki insanlara terörist diyen a be öküzüm. mesele tabi ki ağaç değildi. mesele ben yaptım oldu diyen bir zihniyete başkaldırıydı. oy çokluğunu eline geçirdi diye memleketin sahibi sananlara tokat gibi bir cevaptı gezi parkı. durakları yıkanlarla hesaplaşacakmış, a be gerizekalı saray yapmak için ağaç kesenlerle neden gidip hesaplaşmıyorsun? gücün, güçlünün yanında olmak ne kadar kolay değil mi? hah işte o vatan haini dediklerin, o gün güçlünün karşısında duranlardır. bu senin asla yapamayacağın bir şey. hayalini bile kuramayacağın bir şey.
    edit : mesaj atarak sizi ezeceğiz, geberteceğiz, bu daha başlangıç diyen siyasal islamcı piçler. asıl vatan haini sizsiniz.

  • bekir bozdağ'ın ağlaması

    aklına fetö gelmiştir.

  • atatürk'ün her gece yarım kilo rakı içmesi

    boş şişelerini ne yaptığı belli oldu. sabah sabah hortlattıklarına göre.

  • 21 ekim 2018 erdoğan'ın suriyeliler açıklaması

    çok istiyorsa sarayında suriyeli beslesin o zaman. görelim kim ensar kim muhacir?

  • 1.8 milyar ümmet rte'nin seçilmesi için dua ediyor