ay hatun5
profili

  • musallata şizofreni demek

  • seks zevk midir ihtiyaç mıdır

    zevk veren bir ihtiyaçtır...

  • sinem için bağırıyoruz

    mersin'de zeka yaşı 11 olan 22 yaşındaki bir kız aynı mahalleden 5 kişinin tecavüzüne uğruyor.
    hamile kalınca -ki onu bile annesi farkediyor- olay açığa çıkıyor. adamlar tutuklanıyor.
    mahkemede hakim sinem'e bağırıp bağırmadığını soruyor. sinem 'bağırmadım' diyor. neden bağırmadığı sorulduğunda da büyük bir saflıkla 'bilmiyorum' diyor.
    ve bu beyanla sanıklar elini kolunu sallayarak serbest kalıyor.
    bu kız ağır derecede zihinsel engelli, hiçbir şeyin ayırdında değil. iyilik, kötülük kavramlarını bilmiyor, belki de mahallede her gün gördüğü insanlar olduğu için güvendi, bilmiyorum. kundaktaki bebeğe bile tecavüz edilen bir ortamda o da bağırmadı ama bağırsaymış mı diyecek yargı, bu davadan böyle bir sonuç mu çıkacak...

    "22 yaşında olan ama zeka yaşı 11 olduğu raporlarla tespit edilen ve kendi konusu komşusu 5 kişi tarafından camiye, eve, sokağın bir köşesine götürülüp defalarca tecavüz edilen kızımız için haykırıyoruz. üç yaşındaki çocuklar için haykırıyoruz. 38 günlük bebek için haykırıyoruz. 9 aylık bebek için haykırıyoruz. tecavüze uğrayan ama bulunduğu koşullar sebebiyle ses çıkaramayan bütün kadınlar için haykırıyoruz. 'kırmızı ruj sürdü' diye tecavüz edilmesinde ceza indirimi uygulayan hakimlere sesleniyoruz, kravat taktı diye ceza indirimi uygulayan hakimlere sesleniyoruz. lütfen görevinizi vicdanınızla beraber yapın ve iyi hal indirimi artık kullanılmasın. çocuklar, kadınlar ve engelliler huzur içinde yaşayabilsinler. çocuklarımızı, engellileri koruyamayacaksak niye varız. hep birlikte dayanışma halinde olmalıyız"
    kaynak:
    sinem için bağırıyoruz

    bu da avukatının verdiği röportaj:

    ama bağırmamış

  • ben çay sevmiyorum ya elitizmi

    insanın içtiği şeyle elitizm arasında bağlantı kurmak kadar elit değildir...

  • en sevdiğimiz japon

    serdar ortaç...