venusteki limon agaci84
profili

  • özgür özel'in şeyh said açıklaması

    bu kadar yalamaya bu çomar sait'in torunları keşke en azından bi “mersi canım” deseydi ama herifler cevabı yapıştırmışlar. hikayeye bak, sait torununun tavrı hoşumuza gidiyor.

    dandik politikacılar ülkesinde en dandik olmayı başardı adam. “yap” desen yapamazsın.

    neyse ben şahsen bi parti kırmayı düşünüyorum. atatürk'ün ilkeleri amentümüz olmak üzere en büyük hedefimiz queen'in afyon'da konser verdiği eski türkiye'yi kurmak. parti programımız akp'nin yaptığı ne varsa kaldırmak, kaldırdığı ne varsa yerine koymak. buna istiklal'deki ağaçlar dahil. lise ve üniversitelerdeki bahar şenlikleri geri gelecek, halkın zeki bebeleri anadolu liselerinde yine parasız kolej eğitimi alcak, mescide çevrilen laboratuvarlar eski haline gelecek, dizilerde evin temizlikçisi yine yılbaşında sarhoş olacak (menekşe). gerekirse düşük bel pantolonu bile geri getireceğiz ulan.

    free special ise yapması gerektiği gibi bize bir aspirin, iki alka seltzer bi de sambucol efervesan verecek.

    en az %30'um yoksa insan değilim.

  • kaşıkla pavyonda oynayan güzel kadın

    öncelikle söyleyeyim, aşırı güzel bir kadın. kendisini thor yaratmış gibi. çoğu holivud yıldızını donunda sallar, yere çalar.

    ama dünden beri taymlaynımda ve ekşi'de bu kadın üzerinden yürüyen erkek kafası karışıklığını izlemekse, böyle bir güzelliği izlemekten 10 kat keyifli. mini etek giydiği için kadın linçleyen erkekler, iki mecrada da bu kadının linçledikleri kadınlara “kadınlık dersi” vermesi gerektiğini söylüyorlar. şaka olsaydı komik olmazdı ama ciddi olduğu için çok komik.

    şimdi bu güzel kadını, aynı kıyafetleriyle kaşık oynarken değil de canlı müzikli bir balıkçıda iş arkadaşlarıyla yemeğe çıkmış bir beyaz yakalı beyza olarak hayal edelim. şartlar değiştiği için işvesini, cilvesini de iki birim düşürelim hatta. ve hatta karşısında oynadığını da rastgele biri değil de bizzat kendi öz manitası/flörtü yapalım.

    yemin ederim ne kendini seksi sanan kezbanlığı kalır ne güzel ama varoş olması. deniz kandiyoti'nin muhteşem bir kitabı vardır; cariyeler, bacılar, yurttaşlar. kitabın ismini ilk gördüğümde anlamamıştım ama yaklaşık iki dakika içinde muazzam seçilmiş bir ad olduğunu fark ettim. bu ülkede yaşayan bir kadınsanız bu üçünden birisinizdir. üzgünüm ama dünya güzeli, bir pavyonda bedensel ve zihinsel bir sömürü altında ezilen bu kadın, bizim erkeklerin gözünde “cariye” kategorisinde olduğu için ona bu işveler, cilveler, ateş gibi olmalar mübahtır. bakmayın “bizim karılara da ders ver” dediklerine. bacılarda, yurttaşlarda ya da bir bütün olarak cariye olmayanlarda herhangi bir çizgi aşımı ya da sapma dediğimiz hareket söz konusu olduğunda, kadınların elde edeceği konum “kadın gibi kadınlık” değil kezbanlık, varoşluk, orospuluk, koca avındaki gold digger beyaz yaka beyzalılıktır. çünkü işveler, cilveler ve hatta kadınnn gibi kadınlıklar o minik beyinlerin bilinçaltlarında “cariye” kategorisinde kodlanmış kadınlara aittir. ulaşılması her zaman ihtimal dahilinde ama günahkar, günahkar olduğu için de fazlaca ilgi çekicidir.

    umarım yüzü kadar güzel bir ömrü olur.

  • dünyadaki en büyük gizem

    ölüm gerçeğine rağmen çıldırmıyor oluşumuzdur. düşünsene, bi sabah kalkacaksın ve o son sabahın olacak. para verip denediğin ve sevdiğin iki parça kıyafet son kıyafetlerin olacak. en az bir geceyi soğuk morg tepsisinde yatarak geçireceksin. seni gömecekler, hani bir ihtimal, canlanırsan eğer kalkama diye üzerine beton blok koyacaklar. o sırada karşıdaki caddeden arabalar akmaya devam edecek. birileri manitayla buluşmaya, birileri bir bebeğin doğumuna gidiyor olacak. akşamına en sevdiğin balıkçıda başkaları kadeh kaldıracak. kıyamadığın cildine sürdüğün kremlere inat binlerce böcek seni bir ziyafet masası gibi karşılayacak. sevdiceklerin öptüğü dudakları karıncalar basacak. hayat devam edecek. başında mezarın yaptırılana kadar bir tahta, bir ihtimal mezarın ada parsel numarası, şanslıysan kötü bir el yazısıyla adın yazacak. oysa o adın altına ne güzel sözleşmelerde onlarca imza atmıştın. gözlerin kurtlanacak, saçların tozlanacak. o caddeden arabalar akacak. akşam olduğunda mezarlıktan tüm yaşayanlar çekilecek. sen artık yaşayanlar-ölüler maçında taraf değiştirmişsin ama biliyorsun ki maçı her zaman ölüler kazanır.

    tüm bu yazdıklarım arasında bana en çok koyan, en sevdiğin balıkçıda akşamına başkalarının kadeh kaldıracak olması.

    evet, tüm bunlara rağmen çıldırmıyor oluşumuzdur kainattaki en büyük gizem. iyi geceler.

  • andropoz (dizi)

    harika başlayıp vasat biten dizi.

    --- spoiler ---

    dizide üç andropozlu var.

    ilki: yusuf. adropozuyla ortalığın anasını sikti. elaleme “seni seviyorum” mesajı attı, mafyayı peşine taktı da karısından bir trip bile yemedi. işte de balığına şansı döndü. sahil evinde goblin çocuklarıyla mutlu mesut yaşıyor.

    halit: dayakçı, şiddet düşkünü, alkolik bir istismarcı. cinsel kimliğiyle dahi barışmamış bir iki yüzlü. karısını hastanelik edecek kadar dövdü, hikayenin sonunda cillop gibi tekneye ve türlü variyete cici baba olarak sahip oldu. milyon euroluk teknede mutlu mesut yaşıyor.

    mahmut timuçin: ruh hastası bir karıdan boşanmaya çalışıyor, iki dingil kızı var. şahinde aşırı derecede abartılmış, tam bir gülse birsel karakteri. şahinde'nin hayatında olup da kaçmayacak erkek yoktur. ki adam açıkça boşanmak istediğini söylediği halde karı sakırtlak gibi yapışmış. herif asgari ücretin 2500 olduğu dönemde 25000 nafakayı boşanmadan veriyor, kızları ile yine abartılı da olsa ilgileniyor, herif manyak eski karıya rağmen diğer iki andropozlunun yanında en masumu, hiçbir iki yüzlülüğü yok. iftiraya uğradı, kara toprakta iki seksen yatıyor.

    --- spoiler ---

    güzel başlangıç, bok gibi sonlar.

  • 1 eylül 2022 doğalgaz zammı

    üzerinden zerre kadar şaka yapmanın, olayı sulandırmanın bir gerizekalılık belirteci olduğu, insan onuruna yaraşır şekilde yaşama hakkını milyonlar için ortadan kaldıracak gelişme. sizin allah belanızı versin be, düşün milletin yakasından!

  • zehra taşkesenlioğlu

    onu meclis'e sokan cumhuriyet olmasaydı bi arabın dördüncü şaka şaka. o senaryoda da aklı baliğ kimsenin ikinci, üçüncü ya da altmış ikinci karısı olamayacak kadar içinin güzelliği dışına yansımış bir bayan.

    cumhuriyet'e laf eden herkes hikayenin sonunda tarantino filmi gibi birbirini vuracak galiba. çünkü bazı karakterler bazı sonlar getirir. yiyin birbirinizi:)

    ayrıca çok çirkinsiniz zehra hanım.

    edit: açıklama yapmış. hâlâ “saçlarım göriniyür” diyor. sen milletin vekili olarak, millete hizmet için varsın. kimsenin umrunda değil kafandaki kıllar. öyle bir sömürdünüz ki tek benzininiz olan mağduriyeti, millette tiksinti uyandırmaya başladı. ve bunu siz yaptınız.

    bir de hakkında yunandan ev aldığı iddiaları var. eğer gerçekse, olası bi kaçışta neden müslüman afganistan, pakistan, iran, ırak, yemen dururken gavur yunan'ı tercih ettiğini de umarım anlatır. çünkü 6666 ayet diye anlatıyordu.

  • kılıçdaroğlu'nun twitter biosuna bay kemal yazması

    herif 187 yaşından sonra düzenli aralıklarla akdavar ağlatmaya başladı. tarihteki en iyi emeklilik planı budur. kendisine 10 üzerinden 10 veriyorum bu hareketi sebebiyle. yürüyedur bay kemal dede.

  • bebeğini bırakıp tatile giden çift

    çocuğu fetişleştiren ortadoğu kültüründe heretiktir. çünkü halkımız sağlıklı çocuk için önce sağlıklı bir ana baba gerektiğini henüz idrak edememiştir.

    çocuklu tatilde birbirlerinden daha da tiksinerek uzaklaşan çift mi, senede en az bir tatili baş başa geçirerek aşkını tazeleyen çift mi makul? başlık sahibi 4 yaşındaki kızını şimdiye kadar kimselere emanet edemediğinden siz de ilk şıkka uymak zorundasınız köpekler, anladınız mı? ahlaki kıstasımız, eşiğimiz o çünkü.

    bebemi 1 yaşından itibaren her sene en az bir hafta nenesi ile dedesinin yazlığına bırakıp sevgilimle sahilde camsil görünümlü kokteylimi yudumlayacağım eğer izin verirse. büyüdüğünde anlayacağını düşünüyorum. zira birbirleriyle olan muhabbetin eskisi gibi devam ettiği çift > çocuğunu fetişleştirip tatil boyunca etrafına ailecek negatif basan çift.

    size hayat değiştiren, muhteşem iki soru cümlesinden bahsetmek isterim:

    1. sana ne?
    2. bana ne?

  • m. kemal'in yaptığı devrimin tutmama sebebi

    öyle bir tutmuştur ki dün gece maaşım yattı. giderken saçlarımı savurduğum, erkekten eksik kalmadığım, başlarken kimseden izin almadığım işimden yatan maaş.

    şimdi ananız sizi leğende yıkarken ağlayabilirsiniz. giden günleriniz oldu :d

  • 5 yıl önce sıradan olup şimdi lüks olan şeyler

    son derece sıradan halimle como gölü'nde en kral restoranda yemek yiyip ara sokaklarda harika bir şarapla sarhoş olup ayaklarımı buz gibi göle sokarak ayılmışlığım var. beş yıl sonra dün peynir alırken “ebenin amı ali sami” dedim. allah'tan maske vardı da anlaşılmadı.

  • rte'nin doları yükseltmek istemesinin nedeni

    cengiz han gibi olmasıdır. o da çekilirken ortalığı yangın yerine çevirir, ne var ne yok ortadan kaldırırdı. az önceki cümlede en önemli olan kelime, “çekilirken”dir.

  • düğünde havuza düşen teyze

    ben en çok sonrasını merak ediyorum. acaba teyzenin sırtına battaniye, eline de travma sonrası kahvesi vermişler midir? çocukları akrabaları arayıp “nuriye halam havuza düştü, çabuk kuru don getirin” de demişler midir? bir doblo'nun arka koltuğunda eve doğru giderken uzaklara hüzünlü ve ıslak bakışlar atmış mıdır?

  • biontech yan etkileri

    anladığım kadarıyla bazı erkeklerde zeka geriliğine sebep oluyor ki gelip 370. defa “regl oldum ehuebe” diye espri yapıyorlar. çok komikmiş gerizekalı.

    biontech'in ikinci dozundan sonra ölüme yakın regl süreci yaşıyorum. ikinci günü gece başlıyor, tansiyonum 5'e düşüyor. yatağa sanki bir bardak su dökülmüş gibi sancı içinde titriyorum. o gün yataktan kalktığımda bayılmamak için mutfak kapısına girdim ve bir süre yerden kalkamadım. kanama ise yaklaşık 2-3 katı. çevremdeki kadınların çoğunda aynı problem var. türkçe çok kaynak yok ama çok sayıda ingilizce makale var konuyla ilgili. umarım geçicidir yoksa erken menopoza girmek için gün boyu sıla dinleyip bol bol kanal d dizisi izlemem gerekecek.

  • saç beyazlamasındaki artış

    genetiktir. dayımınki ilkokulda mithat sancar'ınki gibiymiş mesela. benimki lisede başladı. teneffüste diğer sınıflardan sirkteki tropikal maymunu görmeye gelir gibi yanıma yanaşır, “senin saçında beyaz varmış, bakabilir miyiz?” diye sorarlardı orospu çocukları. ben de saçlarımın aralarını gösterir, “aaa”, “ayyyy”, “tüüüüh” diye garip garip sesler çıkarırlardı. şimdi saçlarımı pavyoncu siyahına boyuyorum inadına. iki hafta geciktirsem kafam beşiktaş bayrağına dönüyor. şrfszlr.

  • nevşin mengü'nün kürşat ayvayoğlu ile canlı yayını

    yanaklarında fakir pembecikliği olan adam ofisboy haliyle tek kişilik araba galerisi olmuş. ah ulan akp, senin yerine zamanında haşmetlimiz, cennetmekan cem uzan gelecekti ki o paraları nazilli köy muhtarının menenjitli ortanca oğlu yerine elinde viski kadehiyle nah nah nah nah diye gülen, pezevenk beyazı takma dişli, şakakları kırlaşmış, kaptanlık sertifikası olan ve dil fırçası kullanan adamlar yicekti. çok üzgünüm şu an.

  • z kuşağının ülkeyi kurtaracak olması

    y kuşağıyım. bbg eray- melih kavgasında çocuk, 3. olduğumuz dünya kupasında liseli, danıştay baskınında üniversiteliydim. kolej seviyesinde eğitim veren anadolu lisesinde 7 sene okuyan son nesildenim. benim zamanımda bahar şenliklerinde efes sponsor olur, odtü vişnelik'te rakka üniversitesi öğretim görevlisi tipi olmayan gerçek topsakal hocalarla goran bregovic konserinde zıplardık. benim son cumhurbaşkanım kırmızı ışıkta bekler, milletvekilleri börek addict nuriye tipinde olmaz ayrıca cepteki parayla düşünmeden 6 bira alınırdı.

    şimdi iki z kuşağı tatlışım var sürekli takipleştiğim. bunların hiçbirini yaşamadılar. gözlerini mordor'dan hallice gençliğe açan bu kuşak atatürk'ü sadece sevmiyor; anlayarak seviyor ve hatta aşık. tadını bilmediği ama gözlerinin önünde olan ve internetten de bir yerlerde mümkün olduğu hayatı görüp faiziyle talep ediyor.

    kabul edelim; x ve y kuşağı boomer'lardan bile tırttır. bizler mirasyediyiz. ama onlar; hayatı boyunca üç karamozov'u görüp kinle dolan smerdyakov'dur. ve bu smerdyakovlar kitabın sonunda intihar etmeyecek. bir ömür boyunca hakkı olanı elleriyle ve faiziyle geri alacak.

    yürüyedurun z kuşağı.

  • akp mitingine katılanlara dağıtılan slogan broşürü

    ulan biz bu listeyi her cumartesi evde rakı balık yaparken spotifay'dan açıyoruz.

  • antik çağda seçilecek meslek

    brezilya fönü çekici. hele bi de mısır'daysan. alcaksın mumyalama malzemelerini, sıvayacaksın kleopatra'nın kafasına, ağzında sakızla saçlarını düzliceksin. iki üç badem gözlü suriyeli kızı da maniküre verdin mi, al sana papirüs kuaför ve ağda salonu. mis.

  • abdulhamit'in torununun ev yapımı salça satması

    nilhan leğen ve mandal satarken sus pus, orhan salça satarken auuuuuv. bıktım bu ekşicilerin iki yüzlülüğünden, bu camiada herrkes iki yüzlü, herkes! https://youtu.be/ddcizorpni4

    kellemizi vurduracak adamlara salça sattıran güzelliğe cumhuriyet denir.

  • babayı baba yapan şey

    lise sondayım. babam dershaneye bırakacak. ankara kızılay’ın göbeği, dakika bekleme yapılamaz. tam inmek üzereyken radyoda love will come through çalmaya başladı. “hay allah” dedim, “ben bu şarkıyı çok severim”. kapıyı açacakken elimden tuttu, “gel beraber dinleyelim” dedi. delicesine trafiğin ortasında arabayı daracık bir yere soktu. ben babamın göğsüne koydum kafamı, o başını benim başıma yasladı. yanımızdan arabalar, insanlar ve zaman akarken arabanın içinde zaman dahil her şey durdu. bütün şarkıyı birlikte dinledik, konuşmadan.

    babayı baba yapan şey budur. o zamandan bu zamana ben onun hiç büyümeyen kızıyım, o harley davidson bıyıklı bir süper kahraman, fonda ise hep aynı şarkı çalıyor: https://youtu.be/gkvxlp7tmli