karn evil 97
profili

  • lewis hamilton

    yarış sonrası çok güzel açıklamalar yapmış;
    --- spoiler ---

    3 kez üst üste, toplamda 6. kez dünya şampiyonu oldum, mutluyum ancak bir yanım da kırık ve buruk. mühendis arkadaşlar gösterdiler, şampiyonluk kutlaması sonrası hakkımda ekşi sözlük'te yazılan, benim için bir schumi, bir senna değil, en iyi aracı kullanıp şampiyon oluyor, 3 sene rakipsiz şampiyon oldu, arkadaşı sağa çekiyor öyle oluyor, gibi açıklamalar yapmışlar. bunları gördüğüm zaman moralim düştü, üzgünüm(burada gözleri doluyor ve duraksıyor.). olsun, yine de şampiyon olmak güzel bir duygu, umarım seneye karşıma iyi rakipler gelir, arabam ferrari'ye göre daha düşük devirli olur, pit stop'a gelince arkadaşlar arabamı çok geç hazırlar. tüm ekşi sözlük ailesinden özür dilerim.(mahcup bir şekilde sağ elini yumruk şeklinde havaya kaldırıyor.).
    --- spoiler ---

  • altay bayındır

    benim bildiğim fener, bu performans sonrası, bu güzide kalecimizi 3. kaleci olarak kulübeye oturtur, volkan'la sözleşme yeniler, harun'u da 1. kaleci yapar.

  • 2 haziran 2019 toronto raptors golden state maçı

    http://buffstreamz.com/…a/warriors-vs-raptors-2.php
    60 fps, cam gibi yayın, başka bir yayın aramanıza gerek yok, iyi eğlenceler, diğer maçlar için de bu maç başlamadan nba stream reddit yazın, maç başlığına girin, ilk linke tıklayın verilen..

  • mbaye diagne

    büyük maçları kaldıramadığı idda edilen oyuncu.
    bu sezon fenerbahçe'ye deplasmanda 2 gol, galatasaray'a 1 gol, iç sahada başakşehir'e 2 gol, beşiktaş'a da 2 gol attı.büyük maçları kaldıramamış hali bu yani, haberiniz olsun.
    sanki kasımpaşa real'le, juventus'la felan oynadı da, onlara gol atamadı..
    sizin o ezbere yaptığınız yorumları öpeyim.

  • lebron james

    gecen sene finale tasıdıgı takım, su an nba sonuncusudur.
    kendisinin ne seviye bir oyuncu oldugunu anlamak icin, gecen seneki takiminin su anki haline bakabilirsiniz.

  • chp'nin izmir'i kaybedecek olması

    chp'ye vermiyorsan git akp'ye ver, ne farkı var'cılara karşı bir atatürk'çüyüm; ama hakkında konuştuğunuz parti akp arkadaşlar.bu parti izmir'i alır, 2 hafta sonra sizin sahillerde inşaatlar başlar, görürüm o zaman sizi.

  • 12 mayıs 2018 fatih terim olayı

    olayın gerçeği,tribünden birinin ki denildiğine göre başka bir kulubün taraftarıymış,fatih terim'e küfretmesidir.bunun üzerine de tribün karışmış,haberiniz olsun.verdiği link de fenerbahçe'li agressive fans'miş,şimdi ben burada senin konu hakkında hiçbir fikrin yokken anana,avradına,bacına sövsem,yandaş medya gibi yalan haber yaptığın için,ahaber'e felan nasıl sövüyorsam,sana da sövsem sen mutlu mu olacaksın acaba?altına da direkt,yok biz nasıl taraftarız,böyle hocalar futbolcular bize laf söylüyor,biz çıtımızı çıkartmıyoruz yazmışlar,sizin ben kafanızı sikeyim.siz,bu başlığı açan adamdan daha tehlikelisiniz.
    olayın gerçeğiyle ilgili videolar:
    https://www.youtube.com/watch?v=2cct08bvfwo
    https://www.youtube.com/watch?v=qf0rqkxqp24
    başlığı açan arkadaş:https://eksisozluk.com/…s-targaryen-in-askerleriyiz
    böyle de hedef gösteriyorum kendisini direkt linkle,hiç de çekinmiyorum ve üzülmüyorum kendisine atılacak mesajlar ve küfürlerden dolayı.